Roky čakám na snažilkovanie a znovu mám zdravotné problémy
Ahojte žienky, v prvom rade by som Vás všetky chcela pozdraviť a zaželať snažilkám krásne, snaženie, tehulkám tehulkovanie a mamičkám zdravučké deti. Potrebujem sa poradiť a možno len vyrozprávať, nájsť pochopenie, povzbudzujúce slovo...
Som vydatá, mám skvelého manžela, ktorého nesmierne milujem, chýba nám už iba dieťatko. Na snaženie čakám asi 3,4 roky, skôr som nemohla, kôli svojim zdravotným problémom. Teraz sa mi konečne polepšilo a svitlo na lepšie časy, tak sme sa v decembri začali snažiť. Naše snaženie však netrvalo dlho, ani nie týždeň, pretože sa pre zmenu u mňa vyskytli inézdravot. problémy. Od septembra som na 11tych antibiotikách. Psychicky som už veľmi vyčerpaná, nebaví ma chodiť stále po doktoroch. Je mi strašne ťažko, túžim byť aj ja mamou, ale nejde to, stále si hovorím že vydrž ešte, zlepší sa to, ale teraz už fakt nevládzem a ani na to nemám síl. Je to o čosi ťažšie, keď som v robote a denno denne vidím ako mi naše mamky vodia svoje deti a s láskou sa s nimi lúčia, alebo naopak vítajú ( učím v MŠ). Svoje deti mám rada a je tomu tak každý školský rok, ale teraz sa mi pracuje zle a neustále myslím na to, aké by bolo učiť všetko to čo učím cudzie deti aj to svoje. Moja druhá kolegyňa je tehotná, učí so mnou v triede. Ja jej prajem všetko dobré, ale pravdupovediac jej aj závidím. Som nešťastná, nič ma nebaví, nemám na nič chuť....:'(
srdiecko ja ti strasne drzim palce, aby si sa cim skor dala dokopy a snazili sa dalej, urcite niekde hore caka dietatko presne na taku maminu ako si ty, len si k tebe este hlada cestu
k tym antibiotikam, my sme doma zainvestovali do imunoglukanu, odkedy ho berieme pravidelne uz rok, sme menej chori, ci ja, ci manzel, aj maly je na tom trosku lepsie, treba vsak brat dlhodobo
@myskacici Ahoj moja,neboj sa a nevzdavat to,viem,ze neviem o c o ide a preco si chora,ale vyskusaj bylinky,aj bylinky pomozu,rozne prirodne preparaty,ja mam 38 rokov a aj my sa uz rok aj osem mesiacov pokusame o babatko,kazda sme si presli svojim,nevzdavaj sa a bojuj a urcite sa podari,ak ti bude tasko a budes chciet,kludne napis spravu,potesim sa prajem krasny dnik a hlavu hore 🙂
Úplne zdieľam s tebou rovnaké pocity. ☹ neučím síce na MŠ ale teraz ako keby sa vrece roztrhlo s tehulkami v mojom okoli. Teraz...ked je som uz na dnes s psychickymi silami...svagrina ma o par dni termin, len sa modlim aby som prezila krstiny bez toho, aby som sa nahlas nerozrevala. Kamosky mam tehotne, alebo uz s babatkami. Vsetkym im to zo srdca prajem lebo tiez to nemala kazda lahke, ale citim obrovsku nespravodlivost. Už sme mohli mať v postielke 2mesacneho drobca alebo byt v ocakavani. A nic z toho nie je pravda, ostala len bolest v srdci a oci pre plac. Taktiez horim obrovskou tuzbou byt MAMA. Kazdy vravi chce to cas, vsetko ma svoj vyznam, ale nikto nevie ake to je tazke pozerat sa na stastne mamicky okolo....Obcas nadobudam ten pocit ze si to asi nezasluzim...
Taktež sa nam to vsetko komplikuje kvoli zdravotnym problemom. V auguste septembri som bola tiez chora. v priebehu 2 mesiacov som vybrala troje silne atb. Teraz pred vianocami zas a aj tyzden dozadu. Teraz dosli vysledky z hematologie. Zapal v tele pretrvava. Je podozrenie ze za to vsetko mozu moje uzasne mandle. Vzdy ked ocohoriem hned musim na atb. nestaci prirodna liecba. A hned rovno angina. Takze ma caka vysetrenie na ORL nech posudia ci mi treba tie mandle vybrat. K tomu mam vysoke hodnoty helikobaktera, syndrom PCO, trombofiliu, a mozno aj nieco s imunitou - tiez ma cakaju vysetrenia. Nasadene mam teraz tabletky na riedenie krvi kvoli tej trombofili a inofolic. No snazit sa stale nemozme, musime cakat ako dopadnu vysetrenia. Pisem to preto ze, ak aj ty beries tolko atb a nezaberaju treba hladat pricinu. Ono sa to nezda ale vsetko ma take navaznosti ze sama som tomu neverila.
Takže nie si v tom sama 🙂 Treba len dúfať že naše zdravíčko sa čím skôr umúdri a čoskoro príde rad aj na nás. 😎

@myskacici hlavne sa musis uzdravit a potom nestracaj nadej.nadej umiera posledna.my sme s manzelom cakali 10 rokov ale dockali sme sa.cesta bola hrbolata ale teraz je vsetko ako ma byt.musis byt trpezliva a krok za krokom riesit.nevzdavaj sa.drzim ti palce x