Sex
Ako není to môj problém... Je to iba pripomienka... Ženy - mužský úd nefunguje na povel !! Ved hádam ani vy ste neni mokré len tak z ničoho nič..
#neni to moj problem :D :D :D
Ahoj, moj manzel toto uziva velmi nam to pomohlo https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil 🙂 Tiez vobec nedokazal mat erekciu pri ziadnej zene ale uz je to v poriadku, nemozem si vynachvalit.
???? WTF
A? 😂😂😂
Podľa mňa je to blbosť. Pokiaľ nie je nejaký zdravotný problém a chlap nemá 70 rokov, tak mu to musí fungovať vždy. Mne stačí, aby som sa o manžela iba obtrela (podotýkam nechtiac) alebo ho pohladila po ruke a už mu to stojí 🙂 A to sme spolu skoro 10 rokov, z toho 8 rokov manželia. Ak to nefunguje na povel, treba hľadať problém, ktorý môže byť zdravotný, alebo aj psychický. Alebo partnerka toho chlapa/chlapca absolútne nepriťahuje.
Tu na konovi ma uz nic neprekvapi....

heh, čítala som tu už všeličo, no neustále ma tu dokáže čo to a kto to prekvapiť🙂
Uz som vselico mozne citala no tooto je moc :D
Ach toto je asi zly sen😂😂
@lubeno00 podla mna chlapovi staci len to ze mu nieco pekne povies a uz fantazia funguje :D cize tak,
A bude to tak ako pisala @monika2012
Tak toto je už aj na mňa moc

@lubeno00 nefunguje na povel? To máš odkiaľ ? 😂😂😂
@monika2012 asi tak nejak :D :D
nuž záleží od povelov... ak je to "stoj ty malý mäkkýš" tak sa nečuduj že nefunguje 🙄 ale ak si ho pekne pohladíš, pochváliš za pekné zväčšenie a stvrdnutie, tak sa postaví aj na povel 😍

tak ho musis lepsie vycivcit