Sex po cisárskom
Som 100 dni po cisarskom a manzel vobec nejavi zaujem. Mam s tym zacat ja? Je mi blbe ho zvadzat alebo sa mu nukat. A pride mi zvlastne ze po 5 mesiacoch mu to nechyba.
@karhu problem je v tom ze ja som mu to uz povedala a to tesne po 6to nedeli a dodnes nic a to uz preslo vela nedelii. Uz neviem co s tym
tak to je uz problem☹ jedine co viem poradit je rozhovor a dalsi a dalsi..pripadne poradna ak by to trvalo nadalej
Musite o tom hovorit. Ako fungujete,ked sa nerozpravate o tak dolezitom probleme? Zaklad je komunikacia
Mňa len udivuje to, že ľudia, ktorí spolu spávajú, majú dieťa, majú problém spolu komunikovať ... veď sa ho normálne opýtaj, prečo nechce ... ja som teda na muža hneď po 6 týždňoch od pôrodu skočila, žiadne zvádzanie a nemala som pocit, že sa mu núkam ... a on teda drahoty nerobil.
@dzulli1980 pytala som sa, nema na to odpoved.. Uz neviem co s tym, alebo s nim...
Nepytam sa, skacem 🤷🏻♀️
@danieladugard myslis ze je to take jednoduche, ked citim ze on o to zaujem nema?
Ja ked som muzovi povedala ze 600nedelie skoncilo mozme, hned ma tahal 😀
Vies co, nemyslim.. presla som si s manzelom vsetkym moznym,, dokonca sme si jedno obdobie museli sex planovat na dva dni v tyzdni, presne streda a nedela, inak by sme to nerobili. Ale potom sa to zase nastartovalo. Takze nie, nie je to lahke. Musis prist na to, preco je to nahovno, a co sa s nim porobilo. Treba si sadnut a porozpravat sa. Co ho brzdi.
Len vieš, my to tu nevyriešime, lebo nevidíme do hlavy tvojho muža. Musíš to riešiť s ním. Keď hovorí “neviem”, podľa mňa, je to len také zaonačenie, vie, len je mu blblé/nechce povedať. Je to ale problém konunikácie, musíte sa o tom baviť. Tak sa ho narovinu spýtaj, aký má problém, či sa niečo stalo, či ho nepriťahuješ a povedz, že ťa zraňuje, že ťa odmieta. Nevieme, čím všetkým ste si prešli, aký je váš vzťaj, nič. Tu veľmi ťažko radit 🤷♀️.

ked je ti blbe povedat vlastnemu muzovi, ze mas na neho chut, tak cakaj dalej🙈