icon

Skoro rok som nemala menzes

hella77
4. jan 2021

Ahojte..posielam foto mal uz niekto niečo podobné??...skoro rok som nemala ms aj keď som brala utrogestan...min.mesiac mi predpisala lekárka duphaston a dostala som dvakrát po krátkej pauze

zdenka13
4. jan 2021

@hella77 viem že sa to stáva, že takto po sebe ženy dostali. Neriešili ste prečo sa Vám to deje? Niekde je príčina. Mám dobrú skúsenosť s bylinnými zmesami na očistenie tela aj konkrétne na tieto ženské problémy 😊 Môžem Vám poradiť ako to dať do poriadku 😊

diana999
4. jan 2021

Jak ti fajne

hella77
autor
4. jan 2021

@zdenka13 stalo sa mi to len teraz že som po sebe dostala...predtým som nemavala a riešila som to s lekarkou

hella77
autor
4. jan 2021

@zdenka13 O aké bylinky ide???

heltova9
4. jan 2021

@zdenka13 dobrý deň, prosím Vás viete mi povedať o ake byliny islo? Ďakujem 🙂

zdenka13
5. jan 2021

@hella77 @heltova9 neukázalo mi vaše správy, až teraz čítam. Ozvem sa zajtra 😊

zdenka13
5. jan 2021

@hella77 @heltova9 no ide o to, že si človek pomocou rôznych bylinných zmesí vie očistiť celý organizmus, každý orgán až na bunečnej úrovni a tak postupne získať vitalitu a získať opäť silné zdravé oragány a tkanivá, ktoré sú už častokrát oslabené a spúšťa sa tak celý rad rôznych problémov, ktoré sa zdá, že nesúvisia.. Naše orgány spolu súvisia, preto je dôležitá tá systémová očista a zároveň aj ich regenerácia, nielen očista a to všetko je možné pomocou bylín, ale nie zalievaných ako čaj alebo v podobe macerátov ako sú ľudia väčšinou zvyknutí, aj to je dobré, no sú niekoľkonásobne účinnejšie spôsoby, z bylín vieme vyťažiť oveľa viac ako sa zdá. Asi to nebude na pár riadkov. Napíšte mi kľudne IP, ak Vás to zaujíma 😊 Pekný deň zatiaľ a veľa zdravia a silnú imunitu 😊