icon

Skúsenosti s doplnkom Vellena

21. nov 2025

Ahojte
Mate skúsenosti s týmto výživovým doplnkom? Ide o to, že som ho začala brať pred cca 3 týždňami a spravili s ami vyrážky, s čím som doteraz problém nemala. Pms sa zmiernilo, žiadne chute na sladké /slané, ale menštruáciu som zvykla mať prvé dva dni silnú a teraz mi prišla prvá ms od kedy beriem Vellenu a je slabá. Mám ju tretí deň a vyzerá akokeby už aj končila. Takúto ms som zvykla mať 5ty deň menštruácie a nie tretí. Tretí deň ešte bývala silnejšia. Máte niekto podobnú skúsenosť?

veklipo
21. nov 2025

3 tyzdne si myslim. ze je velmi kratka doba. Ja som brala kvoli kratkym cyklom a perimenopauze. Cykly zostali rovnake, ale inak citim, ze mi to pomohlo. Treba aspon 3 mesiace

andreakotesova
21. nov 2025

Dievčatá a uzivate ju v kapsulach ci ako nápoj?

simonaniky
21. nov 2025

Mne vellena veľmi pomohla na PMS. Naozaj🙏
Užívam tretí mesiac a nemám žiadne stavy podráždenia, nervozity, pazravosti. Praveze naopak, mám strašne dobrú náladu a veľa energie 😊 a to som mávala pms fakt strašnú, až do depresii mi to išlo týždeň pred. S pleťou som problém nemala takze tam som nič nezaznamenala.

andreakotesova
21. nov 2025
@simonaniky

Užívam tretí mesiac a nemám žiadne stavy podráždenia, nervozity, pazravosti. Praveze naopak, mám strašne dobrú náladu a veľa energie 😊 a to som mávala pms fakt strašnú, až do depresii mi to išlo týždeň pred. S pleťou som problém nemala takze tam som nič nezaznamenala.

@simonaniky máš napoj, ci kapsule?

autor
22. nov 2025
@simonaniky

@simonaniky mne sa pms tiež upravilo, žiadne hlady, nervozita ani nič ale pleť sa mi trochu vyhádzala (teraz neviem či velena alebo nové sérum) takže to nechcem ťahať do toho ale čo ma trápi tak tá menštruácia že je oveľa, ale že oveľa slabšia.

matuskova003
1. dec 2025
@simonaniky

@simonaniky ahoj, máš nápoj či kapsule?