Skúsenosti s radiofrekvenčnou abláciou na odstránenie myómu
Boli ste niekto na odstránenie myomu touto novou metódou?
@vevaa smiem sa opýtať? Ako dlho trvala rekonvalescencia? Mohli Ste ísť do práce? Prípadne bola potrebná PN?
@michaela198717 dobrý večer, z nemocnice ma pustili na druhý deň ráno, čo bol štvrtok...do práce som sa vrátila v utorok lebo v pondelok som este bola u obvodnej lekárky, bolesti ani krvácanie som nemala žiadne, rekonvalescencia bola len z narkózy, bolelo ma z nej hrdlo a trochu ruka z kanyly
@michaela198717 dobrý večer, z nemocnice ma pustili na druhý deň ráno, čo bol štvrtok...do práce som sa vrátila v utorok lebo v pondelok som este bola u obvodnej lekárky, bolesti ani krvácanie som nemala žiadne, rekonvalescencia bola len z narkózy, bolelo ma z nej hrdlo a trochu ruka z kanyly
@vevaa ďakujem veľmi pekne za informáciu. Ja idem o týždeň na vyšetrenie, či som vhodná na zákrok, čo si myslím, že som. Som zvedavá, už by som to chcela absolvovať 🙂
@vevaa ďakujem veľmi pekne za informáciu. Ja idem o týždeň na vyšetrenie, či som vhodná na zákrok, čo si myslím, že som. Som zvedavá, už by som to chcela absolvovať 🙂
@michaela198717 dobry den, ako to dopadlo? Isli ste nakoniec na tento zakrok?
@vevaa dobry den, z odstupom casu by ste zakrok odporucili? Mali ste neskor nejake komplikacie alebo vsetko prebehlo hladko? Nevytvoril sa vam casom novy myom?
@queeny dobrý deň, akurát včera som bola na kontrole po polroku, myóm sa postupne zmenšuje, zatiaľ cca 1.5 cm dole od operácie, moja skúsenosť bola pozitívna, ale záleží od vášho stavu, ak máte myóm, ktorý je potrebné rýchlo odstrániť tak je asi lepšia laparoskopia

@nikolet29 dobrý deň, áno ja som bola minulý týždeň