Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve
Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana
tak to mate riadne štastičko 🙂 tak snad ja chcem aj skvor ale chcela som aby sa spravil ten priechod vajcovodou aj ked moja tužba po detoch je obrovska . a mala si naike vitamini alebo niečo si cvičila ??
Ahoj zienky jasom tiez po laparke.v septembri mi zobrali lavy vajecnik.uz cakame kedy prejdu 3mesiace by sme sa snazili.ale posledne dva mesiace som zacala v polke mesiaca krvacat pri sexe a le nie vela a potom zasa nic a som bola jak zduta v podbrusku.snad to bude vserko ok a prideme k vytuzenemu tehu nakolko syn ma 6a strasne tuzi mat sestricku
Ahojte. Aj ja sa pridám do vašej témy. Som tiež po mimomaternicovom tehotenstve. Prišli mi na to v 9tt, keď som dostala kŕče a začala krvácať. Mám rez ako pri sekcii. Doktorka mi kázala dať si pauzu minimálne 6mesiacov.
@bambinecka mne na to prisli v 6 tyzdni krvacala som do brusnej dutiny uz a pritom aom nemala ziadne bolesti a slabucke spinenie. Dnes je tomu presne 3 tyzdni ako mi zobrali pravy vajcovod
@bambinecka U teba to má zmysel kvôli rezu, inak by sa ti mohla jazva s rastúcim bruškom natrhnúť. Ale pri klasickej laparke sú to miniatúrne 2-3 rezy, ktoré po čase ani nevidno. Ja som tehu po 8 mesiacoch od mmt, a teda cítim tie jazvy niekedy. A to sú fakt mini.
ja ked som mala po laparke po mmt, dr. mi povedala, ze mame skusat hned. Ked som sa jej pytala, ci netreba cakat 3m, ako odporuca vacsina doktorov, tak mi povedala, ze o tom sa vedu diskusie...takze v tom vobec nie su jednotni...ani po kyrete mi nekazala cakat..
Mne povedal lekar najskor 3mesiace po mmt a teraz ked som mu volala tak mi sestricka povedala ze mam este 3mesiace si davat pozor ze nemam to uponahlat.teraz idem 17.1na kontrolu tak som zvedava co mi povie.
@xxxxxxx113 No tak to som zvedavá,to vlastne budete mať po polročnej pauze,dobre som to pochopila? Tak mi dajte vedieť ako ste dapadli,som zvedavá.Držím palce.
@291 ja som sa rozhodla do toho uz pustit tak som sa aj pustila a uvidime co bude hlavne treba myslieť pozitivne.Moja Dr.co u nej pracujem mala tiez prve mimo a doktory jej vraveli ze bude problwm a otehotnenim .zacala si vybavovať liecenie do Lučok lenze do mesiaca po odobrati vajcovodu vraj otehotnela 🙂
@291 no na kontrolu nejdem bo som dostala ms tak ma prehodila na 2.2 tak si zasa musim pockat.ano pol roka kazala sestricka uvidim co povie lekar
@xxxxxxx113 Ja som bola včera na kontrolu a doktor mi tiež povedal že najlepšie počkať 3-6 mesiacov ale prikláňal sa viac k tým šiestim. Poslúchnem,radšej vydržíme ako dopadnúť zase zle...
@291 no asi to tak bude trosku som dufala ze to bude skor.ale radsej pockam aj ja len by sme chceli aj ked sa bojim velmi.uvidim co mi povie lekar.dam vediet.
@xxxxxxx113 prosim ta a kedy si dostala prvu menstruaciu po zakroku po mimomat.teh?
@xxxxxxx113 aj my by sme chceli a priatel ešte viac,on ešte deti nemá,ja mám syna z prvého manželstva.Ale chápe to aj on a tiež sa bojí aby to zase nedopadlo zle,tak radšej sme sa zhodli že počkáme...
@lala1501 operovali ma 15.9 a dostala som mrchu az v polke oktobra.a taku hnusnu bolavu.

@akova ahoj
takže si skušala už po troch mesiacoch ??