Snažilky s endometriózou
Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉
Ahooojte babulky!
Uz mam po obediku 😉
Pinky neboj nenechavam ta v stichu,urcite mi toto zavidiet nebudes:vo stvrtok cestujem na konzultacie do BB....chapes???vo stvrtok!!!Cestou naspat budem asi sediet na streche busu alebo vlaku....cely zapad sa bude stahovat na vychod.Trafi ma!!!Aaaale zato-NAPOSLEDY 😉 teda konzultovat.
ahoj lianka co dobreho si mala na obedik ja pijem kavicku tak mam trochu cas
Lenand,asi si aj ja urobim kavicku-za obedom dobre padne.Pijes nesku ci turka 😉 ?
Na obed som mala fajnove rizoto-zeleninove,celkom som si pochutila,uz dlho som nemala 😉
A ty mas co dobre?Maly spinka?
ja si robim prekvapkavanu oli sa snazi zaspat nákupy mame za sebou a idem umyt este okno v kuchyni a potom navarit halusky so sladkou kapustou
Mnaaaaam-take chutky tu robis 😀
My mame uz okna zvladnute ale este popratat co to treba,ale taaaaaaaaak sa mi nechce 😉
mne sa tiez velmi nechce asi namna ide jarna unava 😉 😀
no kocky uz som spat z nakupu,pokupila som co som chcela 🙂 teraz kafickujem,tak na zdravicko 🙂
Csilka,ahoj,pridavas sa do klubu lenivych 😀 ?teda dnes len 😉
ani nie lianka,mam este nejaku robotku v kuchyni tak som tu len na chvilku a vypijem kavicku a tiez uz vecer chystam veci...a ty ides na aky obedik?_milacik ta pozval?inac srdecne BLAHOZELÁM K NARODKÁM LIANKA 🙂 .
ja sa tiez pridavam blahozelam
Dakujeeem krasne,ale k meninkam!Asi som vam to este nespomenula,ze som Lubica 😉
A dnes som bola na obediku s mamkou-klasika 😉 moja polovicka je v skole ☹
Csilka,co dnes dobre kuchtis?Lenand mi urobila chutky s tymi haluskami 😀
tak k meninam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
este mame zo vcera tie francuzske zemiaciky tak nekuchtim nic,ale zajtra asi tiez budu u nas halusky 🙂 aha tak neva lianka ,tak k meninam.aj moj muzik bude mat o par dni meniny mamka mu dala peniazky aby si kupil co potrebuje,tak som mu kupila teraz peknu sportovu supravu 🙂
Dakujem!a tvoj muzicek je Jozef?Zajtra maju tusim Jozefovia 😉
nie on je gabriel,bude oslavovat v pondelok v kupeloch 😀
a sebe si nieco kupila ci iba muzikovy
tak to potom poriadne oslavte 😉
24.3.ze?Ja mam potom 29.3.narodky 😀 😀 😀
Veru veru,pekne to oslavte 😉
Lianka takj to si mala potom meniny, vseeeeeeetko najlepsiie 😉 Noooooo a gratulujem aj k poslednym konzultaciam 😅 Neboj ono je to teraz rozvrhnute na viac dni nebude to take hrozne 🙂 a v stvrtok idu aj posilove vlaky a busy 🙂
no vidis lianka predsa som si dobre pamatala ze aj narodky mas teraz niekedy 🙂 ano lenand kupila som aj pre seba pekne ruzovo -biele sportove oblecko a tiez botasky 🙂 diky pink 🙂
za co mi dakujes, csilla? 😎
Daaaaaakujem 😉
Dufam,ze to tak bude ako vravis Pink,lebo ma ozaj rafne 😀
Csilka,veru veru,mas dobru pamat 😉
Csilka,inac dnes som pocula v radiu,ze uz ani zima nepride a soferi mozu prezuvat gumy...takze budete mat kraaasne jarne dni pocas vasho oddychu. 😉
Lianka ved potom ti poviem vecer ako som ja dnes cestovala 😀
Inak baby vecer sa dostanem ku kablu tak dam do albumu fotky - potom si pozrite 😅
Juuuuj,uz sa tesiiiiim Pink!
Dufam,ze budes mat cestu v pohode,az od zajtra zacinaju dekanske....tak hadam dojdes ok!Mas dlhu cestu?ja netusim kolko trva TN-TT...
lianka raz som isla aj 3 hodiny :D ale inak je to tak do hodiny aj stvrt rychlikom, osobakom 2 hodky 😉
no babulky musim sa odpojit,mam nejake povinnosti tak zatial pápá
Tak to nie je az take hrozne 😉 ja to mam o "trosku" komplikovanesie 😀
Mas dnes rande? 😝
ahooj csilka 😉

cavte ja som uz doma idem si spravit kavicku