icon

Snažilky s endometriózou

pink_lady
4. mar 2008

Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉

lenand
21. mar 2008

dobre ranko 🙂 🙂 🙂 mi mame vianoce 😀 😀 😀 😀 😀

csilla76
21. mar 2008

vitajte 🙂 uz o hodinku odchádzame 🙂 no pocasko sa zbláznilo 😒 od rána tu snezi 😒 ale ved sa utesujem aspon tym ze v ter,álnej vode a v saune alebo virivke bude teplucko 😉 tak vám prajem aby ste si dlhy vikend uzili 😉 a budete my chybat 😉

pink_lady
autor
21. mar 2008

ahojte

no veru baby, tusim je stedry den 😎 😝 😔
csillka aj ty nam budes chybat 😉 aj Vy si užite dlhýýý víkend a čo najmenej vody 😅 😅

csilla76
21. mar 2008

dakujem pink este som tu chvilku 🙂 a ze najmenej vody to si ma rozosmiala 😀 😵

lianka7
21. mar 2008

Ahojte krasavice 😀 !
Taaak,boli vcera posledne konzultacie a mam po nich este co robit-opat necakane zmeny 😠 😠 😠 😠 aaaale uz to nejako dorafem.Ty si ako na tom Pink?Myslim,ze keby som to mala zhodnotit,vcerajsie cestovanie bolo 100-krat horsie ako hodinove konzultacie.stala som 3 hodiny v buse!!!ma skoro vystrelo.... 😠 Taka som bola zla,keby ma niekto pocul ako som v mysli hresila,ako este nikdy 😖
Csilka,uz tu asi nie si,ale kraaaasny pobyt ti zelam!!!!
Sue,oslavujete s Pink vitazstvo?a dosla uz "posta"? 😀

pink_lady
autor
21. mar 2008

Lianka, aka posta? 😕 No ja som na tom veeelmi biedne, furt nad tym sedim 😝 Inak aj moje "posledne" konzultacie s diplomovkou dopadli rovnako ako u teba - tiez som musela prerabat 😎 😝

To cestovanie Ti ozaj teda nezavidim 😔 😔 😔 Ale viem si ta predstavit ja som dnes nadavala tak v kostole 😀 😀 😀 a zaprisahala som sa tam ze tam uz takto len tak lahko nepojdem 😠 😠 😠 🤐 🤐 🤐 A celu dobu mi tam chodilo po rozume ze ako strasne chcem babo - ale tam hore taku hresiacu bezbožnicu asi nepocuvaju ☹ 😖 😔 😀

lianka7
21. mar 2008

Ahooj Pink!A preco si tak nadavala?Ale ked mam povedat pravdu,ani mna to dnes v kostole neobislo.Natiskala sa k nam do plnej lavice taka baba stara a sedeli sme tam ako sardinky,nemala som ani ako rukou pohnut... 😠
Inac posielala som Sue postu ale nie IP,ale normalne cez "slovensku postu" 😀 😀 😀 😀 kedze jej nepridem poblahozelat na svadbicku 😉
Vies a co je najlepsie na tom cestovani,ze vecer si pustis spravy a vykecavaju sa,ako posilnili spoje???ja som hodinu pred odchodom uz cakala na bus a zobral nas prvych 3 a dalsich 50 ludi tam ostalo...a dalsi bus o 4 hodiny????!!!!!
No,sme my teda dopadli,hadam nam ten nad nami raz nase nadavanie odpusti 😉

pink_lady
autor
21. mar 2008

Lianka a to sa uz teraz posiela? ja ze to az tak daky mesiac pred svadbou 😕 😕 Ale blahozelanie mam uz kupene 😵 😵 😵
No a nadavala som preto 😠 ze som stala ako sardinka v oleji, ani vreckovku sa mi z kabelky nedarilo vybrat, dychat sa tam nedalo, ten pach co isiel z ust za mnou to bolo ako tyzden bez umytia zubov a predo mnou teta mala taku divnu aromu na vlasoch...a hrooozne ma bolel chrbat a nemohla som si ani kvoknut a pan farar asi milion krat spieval ze mooodlime saaa...a ja som zakazdym myslela ze to posledne ale to posledne nie a nie prist, 😝 asi sto bolo tých moooodlimeee saaa.... 😕

lianka7
21. mar 2008

Pink 😀 😀 😀 😀 😀 prepac,ale dost ma to pobavilo 😀 😀 😀 😀 si ta viem predstavit ako si tam stala 😀 😀
Teraz uvazujem co je lepsie-stat tam medzi "elitou"-akov tvojom pripade,alebo sediet ako sardinka v oleji na entu 😀 😀 😀 a ked este prisiel na mna klimaktericky hormonalny naval.... 😝 aaale prisla som na to,ze ja som bola na tom zrejme lepsie-my sa tolko nemodlime-citalo sa z Pašií,takze celkom sa dalo.
Nooo a poslala som predcasne viem,aale ked mi uz prislo oznamko,potom by som zabudla v statnicovom strese a takto som aspon prva(aspon dufam)!Sue mi to potom objasni 🙂

pink_lady
autor
21. mar 2008

Lianka - no ja som len ticho zavidela tym co sedeli 😀 😀 😀 u nas sa tie Pašie spievali - nastastie tie najkratsie 😅 😔
Vies u nas uz dve hodiny pred zaciatkom su miesta beznadejne obsadene, babky chodia tam daktore asi uz rano, len aby sedeli 😝 no a kedze ja nemam tooolko casu 😀 😀 😀 ujde sa mi len miesto na statie telo na telo 😀 😀 😀
Kedy mas statnice? 😎

lianka7
21. mar 2008

A co chces-taka romantika-uz si si spievala niekedy v duchu v kostole OPRI SA O MNA....?ja ano....ked babka pocas kazne zaspala a zlozila sa mi na rameno 😀 😀 😀
Ja mam statnice na 21.maja!A obhajoby netusim.Pink,ako u vas prebiehaju obhajoby?Ako sa mam na to pripravit,je potrebna nejaka prezentacia v PP?A ty uz vies datum?

janis24
21. mar 2008

ahojte babulky, konverzujete o obhajobach? super tema 😉 😀 😀 😀

lianka7
21. mar 2008

Ahoooj Janis,noo prave sme zacali,kedze sme tu len my 😉

janis24
21. mar 2008

pytala si sa na ten PP, my sme mali vsetci tu prezentaciu, vies mozno aj ked to neni nejak povinne, minimalne to urobi dojem na komisiu a neni s tym az taka robota, ako sa zda, okrem toho je to lacnejsie ako keby si to mala davat na folie... 😉

pink_lady
autor
21. mar 2008

Lianka a tebe sa stalo, ze tetuska sediaca vedla teba v lavici hodila cez kazen tycku? 😀 😀 😀 doteraz citim ten smrad 😀 😀 😀

janis...vitaj ...ako? u mna su to uz tretie 😀 😀 😀
Lianka - u nas treba mat prezentaciu v PPT a je to super lebo ked tam stojis taka rozklepana ani nevies ako sa volas a tak to z ppt precitas...mne sa den pred prvymi statnicami rozbili okuliare (mam -6,5D) takze z citania moc nebolo 😀 😀 😀 Prebieha to tak, ze precitas prezentaciu, precitaju sa posudky a ty potom odpovies na otazky (co budes vediet dopredu - napisu ti ich do posudkov). A potom sa ta mozu aj ostatny nieco spytat - ale to uz je v pohode 😉
Ja by som to mala mat posledny majovy tyzden a druhe v septembri 😝

pink_lady
autor
21. mar 2008

janis mas pravdu u naseho veduceho katedry clovek stupne v ociach hned - kedze on vie pocitac akurat zapnut a vypnut a maximalne si precitat nieco vo worde 😀 😀 😀

pink_lady
autor
21. mar 2008

a ozaj ja tu septembrovu obhajobu budem mat v cudzom jazyku ☹ ☹ ☹ ja som na jazyky antitalent 😀

janis24
21. mar 2008

pink vy ste to iba citali? My sme mali na PP len zakladne body a tu omacku sme k tomu hovorili spamati. Sice niektori to odrapkali ako basnicku co to boli nasprtani, takze to nebolo moc efektne. Hlavne treba posobit prirodzene... 🙂

janis24
21. mar 2008

Ty brdo, no v cudzom jazyku si to neviem predstavit, to budete aj odpovedat na otazky tak? Co ty studujes prosim ta? 😅

lianka7
21. mar 2008

No myslim ze PP je velka pomocka pre rozklepanych studakov ako budem aj ja 😀
Na Svoucke som to uz absolvovala,len som nevedela,ci je to tak aj na obhajobach-ste ma uviedli do obrazu a v kazdom pripade potesili.Lebo keby som mala koktat sama bez takej pomoci-neviem,neviem 😀 a na ako dlho si to mam pripravit-cca 15-20 min.?
Inac Pink,nezavidela by som ti tu situaciu bez brilov...akoby uz dost stresu nie je aj bez takej "nahodicky" 😒
A dost neskoro mas statnice nie?

lianka7
21. mar 2008

V cudzom jazyku???? 😨 😨 😨 😨 oooooouu!
A tam mi budu sediet aj spoluziaci?

janis24
21. mar 2008

Lianka myslim ze prezentacia by mala byt do 10 minut a dalsich 5 alebo 10 minut je vyhradenych na otazky a odpovede, ale to by vam mali oni upresnit. Viem ze my sme mali presne stanoveny limit a ked sme to prekrocili, strhavali sa pomyselne body... U niektorych som pocula ze tam mali normalne budik, ktory po 10 minutach zazvonil a ked si nedokoncila, mala si smolu... Takze treba si to viackrat vyskusat doma a stopnut si cas 😉

pink_lady
autor
21. mar 2008

Lianka to je na tebe ci si tam pustis spoluziakov 😅 No ono aj my sme mali mat Janis len tie body, a rozpravat no ale ...v tom rozpolozeni 😀 😀 😀 Mali sme to mat na tak 10 minut, na 20 mame mat az v septembri dizertacku -a este v cudzom jazyku ach jaj uz teraz mam strasidelne sny ... 😖 😀 Kedze ti velki ujovia nevedia prilis jazyky 😀 😀 😀 tak pytat sa budu uz v slovencine 😉

lianka7
21. mar 2008

Cooo 10 min.????Prepanajaaaaaaaaaaaaaaaaana 😀 ja mam taky veelky vyskum,ze z neho ani polovicu nestihnem povedat!!Ou,no esteze viem,zrejme vypichnem len najdolezitejsie body 😒
Ako tu tukam do PC a citam vas az ma olieva pot 😀 😀 😀
Pink a tebe tie dizertacky ani trosku nezavidim.ja budem pok....a uz z tejto obhajoby 😀

janis24
21. mar 2008

nooo tak to je este v pohode pink, aspon ze tak 😀 😀
My sme si ale nevyberali, ci chceme mat publikum alebo nie, proste nas tam nasackovali celu nasu triedu, ze sak aby nebola nuda 😅 😀 Ale navzajom sme sa aspon hecovali a dohodli sme sa, ze sa budeme striedat a ze nas tam bude tak max 10 v publiku a ostatni pojdu na kafe alebo tak...

pink_lady
autor
21. mar 2008

janis ja som mala kolegyne na obhajobe minimovky a bolo to take veru povdzbudzujuce...ked som mala diplomku tak to este som brala tak ze sa nechcem strapnit pred spoluziakmi 😀 😀 😀
Lianka - treba len ciele a vysledky vyskumu - ozaj len tie naj body 😉

lianka7
21. mar 2008

Taaak vdaka vam babulky za rady-PInk,my to zvladneme! 😉 Musime....aby sa nam mohli plnit dalsie ciele a tuzby!
Janis,zavidim ti,ze uz taketo problemy riesit nemusis.

pink_lady
autor
21. mar 2008

Lianka jasne ze to zvladneme 😉 😉 😉 A nezavid 😀 😀 😀

lianka7
21. mar 2008

Ok,pokusim sa 😀 😀 😀 😀

pink_lady
autor
21. mar 2008

ach jaj ja to uz na dnes asi zabalim 😒 uz mi to prekladanie clankov lezie na nervy ☹ ja chcem ist radsej este raz na laparku :D 😀 😀 🤐 🤐 🤐