Snažilky s endometriózou
Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... x-) Dufam ze mi nedate kosom 😉
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... x-) Dufam ze mi nedate kosom 😉

•
4. máj 2008ahojte zdravim vas kocky 🙂 obedik sa my vari 😉 inac je tu u nas uprsane 😉
0
joj,to bol taky rocnik ako ja,uprimnu sustrast pacna 😢 .leni varila som gulasik. 😉 vcera sme opekali slaninku u nasich 😉 .pred chvilou my volali z Tesca,vraj sa mam dostavit zajtra na 19 hod ,totiz este koncom roka som si pridala prihlasku k nim. 😉 tak uvidime co z toho bude 😉 nejaka praca by sa my zisla 😉
leni aj tu prsi a je chladno,muzik uz zakuril,bo sa ideme kupkat a tiez je prijemnejsie pozerat telku v teplucku. 🙂 ja som uz bola na pohovore v decembri,aj som si podala vtedy prihlasku,a teraz my volala jedna pani ze zajtra pride kamion ci by som vedela prist na nocnu od 19hod.tak som povedala ze samozrejme. 🙂 pytala som sa ze ci akoze len na zajtrajsi den,tak povedala ze ostatne si povieme osobne.pocula som ze tam pozoruju ludi ,ze ktori ako robia a podla toho vyberaju ludi,tak uvidim co z toho bude 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli