icon

Snažilky s endometriózou

pink_lady
4. mar 2008

Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉

csilla76
13. máj 2008

tak pá leni,ja obedikujem a perie mi pracka,takze sa nenudim. 🙂 😀 😝

lenand
13. máj 2008

dobru noc 😔 😔 😔

pacna
14. máj 2008

dobre ranko žienky dnes ma Dominika vystupenie na den mamičiek tak sa tešim. 😀

lenand
14. máj 2008

dobre ranko nas oliver vystupuje zajtra vymenila som si aj smenu s koleginou pojdem rano 🙂

csilla76
14. máj 2008

Ahojte pekny dnik zelam.pacna aj vsetky maminky prajem krasny den matiek 😵

lenand
14. máj 2008

csilla co porabas ja uz 2hodiny zehlim musi muzikovy nachystat oblek ide na sluzobku a oliver zajtra vystupuje tak tiez mu chystam oblecenie a uz zehlim vsetko co sa my nazbieralo

csilla76
14. máj 2008

leni pijem kavicku,nejak ma pobolieva hlava,chystam sa do zahradky onedlho. 😉

pacna
14. máj 2008

ahoj csillka dakujeme 😀
ja som akosi dnes začala v predstihu variť 😀 😅

lenand
14. máj 2008

ja idem este povysavat dala som piect do ruli kuracie stehna este uvarim ryzu a idem do prace .pacna co dobre varis

pacna
14. máj 2008

ja hrachovu polievku. staršia dcera ju nema moc rada ale my ostatny ju mame 😀

csilla76
14. máj 2008

aj ja som robola hrachovu polievku,a este mame fasirky,tak si idem vyprazit a naobedikovat sa 😉

lenand
14. máj 2008

tak ja si este vypijem kavicku a idem do prace

lenand
14. máj 2008

kocky dobru 😔

csilla76
15. máj 2008

pekny dnik,ajojte 🙂 dnes som tu prva ako vidim 😉

pacna
15. máj 2008

ahojte som bola na tu poslednu injekciu a ked pride mrcha tak mam prist na kontrolu. 😀
ozaj kolko ste mali rokov ked vam zistili endom.? 🙂

csilla76
15. máj 2008

ja som mala pacna 30. ☹ 😠 zaujimave ze predtym som mala uz 2 laparky a endometriozu nezistili,len pred 2 rokmi 🤐 😢 😢 😢

pacna
15. máj 2008

ja mam 29 takže sme blizko 😖

csilla76
15. máj 2008

ja uz teraz mam za par dni 32... 😠 a hnusoba endo je tu nadalej... 😠

pacna
16. máj 2008

dobre ranko 🙂
csillka včera som Ti odoslala tie pohladnice daj vediet kedy pridu. 😉

csilla76
16. máj 2008

pekny dnik,ahojte 🙂 ok,urcite dam vediet pacna a dakujem 🙂

pacna
16. máj 2008

kde ste kočky? ☹

csilla76
16. máj 2008

tak som uz domka,rozlucka zo skolou bola pekna aj program 🙂 susedova dcera dostala vela velkych- krasnych kytic a tiez od blizkych aj hodnotne dary. 🙂 aj ja som jej dala urobit kyticu ,pekne ju spravili 🙂

pacna
16. máj 2008

asi som mimo csillka akou školou 😅

csilla76
16. máj 2008

vies susedova dcera teraz skoncila 8 rocne gymnazium,v decembri vlani mali stuzkovu a teraz rozlucku,tak tam som jej bola popriat vsetko dobre a vela uspechov do dalsie zivota a studovanie,bo sa chysta do madarska na VS- zdravotnicku 🙂

lenand
17. máj 2008

cavte kocky ako sa mate moj oliverko vo stvrok vystupoval bolo to super ale v skvolke sa zvracal a je zas chory tak som s toho smutna ☹ uz 3 noci som nespala lebo vkuse kasle ale zacinaju zaberat antibiotyka tak uz to bude dufam lepsie

pacna
17. máj 2008

skore uzdravenie lenand.
ja som mala otrasnyyy zažitok boli sme v meste a pred nami taky pan odpadol a asi zomrel.prišla zachranka a oživovali ho, no či sa to podarilo neviem ☹ my sme si mysleli že je opity bo odpadol pred krčmou no možno z nej aj šiel.
brrrrr ešte teraz mi je nanič ked si predstavim ako ho tam ratovali ☹

lenand
17. máj 2008

ahoj pacna tak to ti nezavidim fakt nanic zazitok ☹

pacna
17. máj 2008

stale mi chodi po rozume či prežil 😖

lenand
17. máj 2008

co dnes porabate ja som bola s oliverkom trosku v piesku lebo je vonku pekne teplucko antibiotyka zaberaju uz mu je lepsie dufam ze uz bude aj spinkat

lenand
17. máj 2008

dnes je tu smutno idem spinkat cavte 🙂 😔