icon

Snažilky s endometriózou

pink_lady
4. mar 2008

Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉

csilla76
29. máj 2008

to je fajn,velka... 🙂 😉 nasa je 2x 6 m. 😉 budem aj ja rada ked bude hotova 😉

pacna
30. máj 2008

jooj kde sme to 😒
ja sa tešim idem malovať zabradlie ale najskor uvarim perkelt a potom hor sa na to. ale nie cele bo to mužik nestihol včera dorobiť. 🙂

csilla76
30. máj 2008

ahojky 🙂 pacna ja uz vo velkom natieram tu konstrukciu 🙂 my take pracovite zienky 😀 potrebovala by som niekoho vyssiej postavy aspon by mi pomohol co nedotiahnem,a nemusela by som zo sebou vlacit stolicku 😀 😀

pacna
30. máj 2008

tak zas som k dispozicii ja meriam 178cm 😀 ale sme pracovite 😎

csilla76
30. máj 2008

fiha pacna,tak ty by si sa mi zisla.. 😀 to moj muzik meria tolko kolko ty 😉 ale on chodi z prace az vecer a je unaveny tak si budem musiet privolat na pomoc stolicku 🙂

pacna
30. máj 2008

len davaj pozor aby si nespadla.
my sme taky obri moj muž ma čosi cez 180cm. 😀

csilla76
30. máj 2008

neva pacna,niekedy je vyhodne byt vysokym... 😉 ja mam iba 160 takze... 😉 muzik volal ze aby som to co nedosiahnem ne natierala on vecer natrie...nieze spadnem zo stolicky 😉

lenand
30. máj 2008

cavte kocky teraz som vstala po nocnej konecne mam po nich a mam volno pijem kavu hodim si sprchu a idem na jarmok kuknut 🙂 v robote je strasna atmosfera lebo prepustaju mna to zatial obchadza tak uvidime co bude dalej v sobotou ideme na svadbu velmi sa mi nechce lebo mam dostat aj mrchu 😝

pacna
30. máj 2008

ahoj leni. tak ja vzdavam to natieranie lebo tam otrasne praži slnko a to sa neda. počkam do poobedia 😎

lenand
30. máj 2008

ja idem akurat vonku a tiez prazi slnko ale idem kuknut na jarmok lebo dnes je u nas aj zajtra este bude

csilla76
30. máj 2008

ajoj leni tak prijemne nakupovanie a tiez fajn zabavu na svadbicke 🙂 pacna ja som sa preto nahlila stym natieranim bo nam tam poobede prazi slnko,takze som to prave stihla 2x natrela zakladnou vrstvou a vecer ked pride muzik z prace tak este natrie zostatok co som nedosiahla 😉 zajtra mozem uz riadnou vrchnou -lesklou farbou 😉

lenand
30. máj 2008

cavte kocky kde ste vy ste sa dve dohodli ze natierate

lenand
30. máj 2008

cavte kocky tak som si kupila na jarmoku kvetinky na okno uz mam aj posadene a oliverkovy tricka na leto zas zacina kaslat uz som z toho nastastna ma taky suchý kasel v autobuse do kosic bola zapnuta klima a hned potom zacal kaslat tak si myslím ze z toho ☹ a zajtra mame ist na svadbu asi ho necham u nasich aj tak tam bude len behat spoti sa a zas bude chorý tak este uvidim

lenand
30. máj 2008

inac okrem nas troch uz tu skoro nikto nechodi kde su vsetky kocky

csilla76
30. máj 2008

tak na dnes koncim,prajem dobru nocku pápá 🙂 😔 😔 😔

lenand
31. máj 2008

tak ja som nalicena ucesana a o 15.30 odchadzame na svadbu tak sa zatial majte 🙂

csilla76
31. máj 2008

tak pá leni,prijemne sa bavte 🙂 aj my uz mame natretu konstrukciu strechy nasej terasy.tiez som si umyla vlasy,vytrhala obocie a zafarbila,teraz idem este nechty dat do poriadku a nalakovat ,potom ideme k nasim budeme opekat a grilovat vonku,bude to ako moja pred narodeninova oslava,aj braska mam doma z Prahy tak aspon pokecame 🙂 aj do tesca chceme skocit,musim vybavit nejake papiere a tiez aj nakupit cosi. 🙂

lenand
31. máj 2008

csilla prijemnu opekacku prednarodeninovu 🙂 😉 😵

pacna
31. máj 2008

leni prijemnu zabavu a aj tebe csilka 😀 u nas sa zatiahlo a hrmi a hrmi 😠

csilla76
31. máj 2008

dakujem leni si milá 😉 uz sa tesim ,najma na braska..uz som ho 3 mesiace nevidela 😉

lenand
1. jún 2008

cavte kocky co porabate mi sme na opekacke na den deti

csilla76
1. jún 2008

Ahojte 😵 prajem peknu nedelu 😵

pacna
2. jún 2008

ahoj babenky. krasny dniček 😎

lenand
2. jún 2008

ahoj pacna aj tebe krasny dnik ja akurat popijam kavu a idem ochvilku na alergologiu bo mi treba recept na vakciny olverkovy uz konecne prisli

csilla76
2. jún 2008

Ahojte 🙂 uff ale je horucoooo uz teraz,na nevydrzaaanieee

lenand
2. jún 2008

tak som doma konecne mame doma vakciny a davaju sa pod jazyk tak som zvedava ako to ten nas oliver bude brat ked on spekuluje pri kazdom sirupe

lenand
2. jún 2008

tak sa mi konecne zacina mrcha ale zatial len pomali rozbiehat tak koncom tyzdna zavolam dokymu aby ma objednal na prefuk 😉

lenand
2. jún 2008

cavte kocky idem do prace teraz mam poobednajsiu smenu vobec sa mi nechce ked je vonku tak pekne 🙂

csilla76
2. jún 2008

ja som uz doma z prace takze trosku oddychujeem bo je straaaaasne horuuuucooooo 😉

lenand
3. jún 2008

ahoj csilla kde si bola v praci 😉