icon

Snažilky s endometriózou

pink_lady
4. mar 2008

Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉

csilla76
27. aug 2008

pacna no ved rychlo to leti to je pravda 🙂
ja som zacala vybavovat v poistovni aby my na ziadosti k ivf potvrdili poistny vztah 😉 volala som tam viackrat...jedna je na dovce,druha to nestiha a vraj ma vyjazdy...tak tam brnknem v utorok a uvidim co povedia..bo len tak pre nic za nic nechcem precestovat 30km ked nic nevybavim...tak si dohodnem po telefone a pridem tam vtedy ked tam budu... 😉

csilla76
28. aug 2008

tak pekny dnik a este krajsi 4-dnovy vikendik prajem 🙂 🙂 🙂
my mame dnes 9 vyrocie sobasa 🙂 🙂 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 🙂 tolko rokov krasnych v stasti a laske-ako to ubehlo....uz nam len ten maly batoztek chyba... 🙂 🙂
akurat pijem kafe.potom idem trosku popratat a tak...moc sa my nechce nejak nevladzeeeeeeeeem 😝 😀

pacna
28. aug 2008

ahoj csilka prajem veelaveeeela ešte štastnych rokov 😉 😉 😉 a ten batoztek coskoro 😀
my budeme mat 9.9 osem rokov 🙂
nam sa asi stratil aj druhy kocur ☹ od včera doma neni.

dnes sa mi snivalo že sme čakali babo a bol to chlapec 😀 😀 😀 😀

csilla76
28. aug 2008

pacna mne sa snivalo vcera v noci ze sme mali dvojky 🙂 😉 nejaka telepatia..nieco to znamena co povies? 😉 🙂 pomaly idem do prace potom vecer nakuknem,hoci tu uz nezvykne nikto byt..ale neva... 😉 🙂

csilla76
28. aug 2008

a inac dakujem za prianie,si milá aj vy to uz mate za pár dni,pekny datum 9.9 😉 🙂

pacna
28. aug 2008

no to mužik vymyslel na moje narodky 😀 chcela som až to nikomu ani naši ani on nehovoria a naraz muzikanti že všetko najlepšie neveste k narodeninam a všetci huraaa a tlieskali a ja červena az po uši 😅 ale bolo to mile 😅

csilla76
28. aug 2008

fiha tak to mas dvojitu oslavu je to super 🙂 🙂 teraz som dosla z prace tak idem cosi porobit. 🙂 😉

pacna
29. aug 2008

csilka oslavili ste vyročie alebo sa ešte chystate? 🙂
pijem kavu a baby kukaju dvd. 😀

tatik dnes donesie korunky tak zajtra alebo v utorok pojdem Dominike kupit bundičku jedna sa jej pačila a do školy jej treba a si niečo dokupit tak uvidime čo povie uč. 😀

lenand
30. aug 2008

kočky zdravím vas sme doma bolo super ale som uplne unaveba po ceste tak idem spinkat zajtra sa ozvem 🙂 🙂

pacna
30. aug 2008

ahoj leni.tak už sme zas tri 😀 ja som tiež unavena lebo sme davali dlažbu na terasu davali sme to na suchy beton a ja som položila taaaaky kus 😀 😀 😀 😀

csilla76
31. aug 2008

ahojte 🙂 leni vitaj doma potom daj vediet ako bolo 🙂
pacna moc sme neoslavovali len sme otvorili sampus a vypili nas najkrajsi darek bude nase vytuzene miminko ked sa nam to splni vcom verime 🙂
podarilo sa kupit bundicku?veru uz pozajtra idu deturence do skoly-skolky uz im to zacina..velmi rychlo ubehli tie prazdniny 😉

pacna
31. aug 2008

ahojte nebola som lebo sme mali robotu, kupime v utorok 🙂

dnes je krasne vonku 😎 😎 😎 😎 😎 len tie rana su studene

lenand
31. aug 2008

tak čavte konečne poriadne vyspatá po včerajšku aj obed už navarení aj zjedeny 😀

na dovolenke bolo super maleho sme z vody nemohli ani dostat len ked už drkotak zubami tam na chviločku vašiel osušil sa a utekal zas bol zlatý len som ho musela stale natierat lebo on nechce byt čierny ale aj tak sa trošku opalil ešte som nestiahla fotky z fotaka ale niekedy cez tyžden stiahnem tak potom dam aj do albumu 🙂

a ešte niečo na dovolenke som mala mat mrchu a ona nikde 😀 tak si idem v utorok kupit test 😉

pacna
31. aug 2008

jeeej leni dufam že vam to vyjde 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

pacna
1. sep 2008

ahooooj babenky dnes sme si pospali od zajtra začina režim 😀 😀 😀

csilla76
1. sep 2008

ahojte pekny dnik prajem 🙂
mne dorazila mrcha nad ranom,pobolieva ma aj brusko..no proste parada 😖
idem zehlit bo mam kopu pradla na zehlenie 😅

pacna
1. sep 2008

ozaj csilka vybavila si na poistovni?dufam ze ano ja strašne nerada idem u nas niečo vybavovať 😠 😠

lenand daj vediet ako dopadol test ja som zvedava tak trosku 😅

dobruuuuuu nocku idem sa sprchnut a spat rano treba vstavat do skoly 😖 🙄

csilla76
1. sep 2008

este nie pacna..je to hrozne ked potrebujes cosi vybavit..volat im tam treba stokrat kym mozem prist..bo bud maju dovcu alebo su na vyjazdoch...zajtra tam volam zase a uvidim..
idem spinkat pod paplon lebo je mi na nic lezie na mna chripka a mam teplotku ... 😠 😠

csilla76
2. sep 2008

dobre ranko kocky 🙂

lenand
2. sep 2008

dobre ranko tak mam len dobre spravičky testik bol pozitývny potom hodim do albumu musim najst šnuru od fotaka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

lenand
2. sep 2008

už mam v albumiku kuknite 😵 😵 😵 😵 😵

csilla76
2. sep 2008

leni tak gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem je to super spravicka 😵 😵 😵
inac bola som v poistovni..nic som nevybavila bo jedna z nich co schvaluje lieky je na dovolenke a aj jedno tlacivo mi chyba tak musim to este preriesit aby bolo vsetko ok 🙂

pacna
2. sep 2008

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 leni aj ja gratulujeeeeeem nech sa to chyti aj nas 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

csilla76
2. sep 2008

no a nakoniec vysvitlo ze ja mam vsetky tlaciva..len ta v poistovni nevie co ako ma robit...takze som im tam volala..aspon ze sa ospravedlnila..hoci poznamenala ze odkedy su tieto novoty zavedene ohladom ivf....takze buduci pondelok tam musim ist nanovo 😒

pacna
3. sep 2008

csilka no to je teda ved to cloveka vytoci 😠 😠 😠 😠 😠

csilla76
3. sep 2008

dobre ranko 🙂
no ved ano pacna aj ma to nahnevalo ze ako nemoze vediet ze co ako chodi pri vybavovani ivf..nech mi nepovie ze tento rok tam este nikto s podobnym problemom nebol... 😒 a aj ked su novoty -tak oni to maju vediet,no nie?no ale nechajme to,v pondelok snad vsetko vybavim a potom uz len do KE v poistovni to podat aby to schvalili- este to potrva 😉
inac baby som chora,mala som aj teplotku.vcera som si kupila panadol,tak ho beriem aj nos mam upchaty...uff uz davno som mala chripku... 😠

pacna
3. sep 2008

tak sa lieč a najlepšie je vypotit to vo dvojici 😉 😀 😀 😀 😀 😀

csilla76
3. sep 2008

dakujem moja urcite bude tak 😀

lenand
3. sep 2008

čavte kočky včera som bola prvý den v praci na poobednajšiej smene prišla som taka unavená a doma už tiež všetko spinkalo 😔

dakujem vam a budem vam držat pršteky nech aj vam to víjde ešte to nemam potvrdené od dokyho tak dufam že bude všetko v poriadku 😵

pacna
3. sep 2008

dufam ze budes mat vsetko ok leni a potom zmen pas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀