Špinenie, ale tehotenstvo to nie je
Zdravím vás mali ste niekto takú menštruáciu ktorá trvá len dva dni a je úplne že slabunka už 2 mesiace to tak mam .. tehotná nie som ... Čim to môže byť ? A dokonca predtým som mala bolestivú ale posledné dva mesiace bez bolesti čo som aj rada ale je mi to čudné .....neviem či je to v poriadku alebo môže za tým niečo byť .
@dzulli1980 ja som objednaná u svojho gyn až na druhý mesiac ale včera som už nevydržala a išla som na pohotovosť brali mi krv a výsledky boli dobre maternice že ok len mám výtok na to mi dali tabletky ale povedali že nech mi urobí môj gyn kompletné vyšetrenia tak neviem čo to môže byť to si aj ja myslím že taká náhla zmenu nemôže byť len tak .....?
@simka000000 a v prechode to určite nie ,mám 24 rokov
@jabadabadu a načo je podľa vás pohotovosť ? Neviem či som ja mimo ale nemyslím si ... Tak preto som išla pretože som sa necítila dobre ,, pod bruskom som cítila strašne napätie čo sa mi len tak nerobí a keďže som pred dvoma rokmi mala mimomaternicové tt a museli má operovať aj mi odobrali jeden vajcovod tak sa skrátka už bojim .....a išla som aj som si zaplatila 10€ a to je ich práca vyšetriť človeka keď sa neciti dobre.
@jabadabadu je to ich praca na to je pohotovosť keď sa človek cíti zle moze ísť ...mala som ťažkosti objednaná som až o mesiac tak som išla na pohotovosť aspoň mi vyvratili tehotenstvo lebo som sa strašne bála či nie som zas MM.. na druhej strane som aj smutná lebo som dúfala že som lebo sa snažíme už 2 roky a nič
Neberies antikoncepciu ? Mne sa to buď raz alebo dvakrát stalo . Oba razy som urcite brala atk a Raz ak nie oba razy som bola nachladnutá . Proste som mala spinenie mesiac v kuse . Od menzesu do menzesu . A ten jeden raz som s tým bola aj u doktorky niečo mi pichli , ale vserko bolo v úplnom poriadku .
Mala som parkrat, ked som mala anulacny cyklus
@nika11103 nič neberiem ,, praveze sa nechranime lebo sa snažíme o babo
@x_mery_x a to ti ako zistili ?
@simka000000 tak ja sama viem ci prebehne ovulka alebo nie, pri ovulke mavam bolesti, ked neprebehne l, tak mi nic nie je a vtedy mam aj velmi slabu ms
@x_mery_x ja mávam bolesti pri menzese no tieto dva mesiace bez bolesti tak môže to byť toto čo píšeš .

Pokiaľ to nie je tehotenstvo, nie si v prechode a vymyká sa to Tvojmu štandardu, čo sa týka dĺžky, intenzity ms, navštívila by som gynekológa ... takáto náhla zmena nie je OK.
@simka000000