Spravené prsia a tehotenstvo
Ahojte baby mozno je to blbost ale mam na vas orazku.neviem ci mate niektora skusenost... tak schudla som 36kg. a z toho mi samozrejne velmi ovisli prsia.priam neskutocne.strasne sa za ne hanbim ,ani plavkyvpekne nemozem mat lebo mi je vidno ovisnuta koza.skusala som aj cviky aj vse mozne maste tabletky nepomaha nic tak som sa rozhodla ze si ich dam spravit lenze chcela by som biekedy v buducnosti dieta a neviem ako to je potom s kojenim a pod. Preto by som sa chcela spytat ci nema niektora skusenost so spravenymi prsiami..mam 26 rokov a prsia naozaj ako dochodkyna ☹((
@7adka77 ahoj ja som riešila podobnú vec a mne zas každý doktor povedal, že mám počkať až po pôrode, ale je to na tebe choď tam popytaj sa a uvidíš sama čo ti povedia... Mne doktor povedal, že by som nemusela ani kojiť.....
Implantat za zavádza buď pod sval alebo pod mliečne žľazy čiže ani v kednom pripade nemá vplyv na dojčenie. (Pod sval je to ževraj bolestivejšie) Tiež premyšlam ale nad zväčšením ale rozhodne až po pôrode a dojčeni kedže už tehotna som.
@pegy4 prosím ta a koľko si pribrala, a koľko si potom schudla? No a zmenili sa ti prsia po tom kojeni??

@7adka77 osobnú skúsenosť nemám, ale kamoška má implantáty vyše 10 rokov a prsia jej značne klesli a ovisli a to ani nekojila. Po kojení budeš pravdepodobne tam, kde si teraz s jednou zbytočnou operáciou za sebou. Tá pokožka sa uvoľní. Určite by som počkala, ak už teda naozaj potrebuješ toto podstúpiť, tak až po odkojení.