icon

Sťahovanie svalov pošvy

lenka1454
11. aug 2020

Ahojte 🙂 Trochu sa hanbím za takúto otázku hneď úvodom po registrácií. Ale tak kde inde sa to pýtať ako na internete 🙂 Bavili sme sa s kamoškou o tom, že niektoré ženy dokážu počas sex. styku sťahovať svaly vnútri pošvy a tým zlepšovať svoj, aj priateľov zážitok, tým ako mu obopínajú, stláčajú penis počas zasúvania. Niektoré vraj dokážu takto penis v sebe až uväzniť :D Ako to máte vy? Ide o to, že ja s kamoškou to teda nevieme, alebo nevieme ako na to. Čo treba vedieť, ako sa ich naučiť sťahovať? Chceli by sme takto zlepšiť svoj, aj zážitok druhej strany.

xjakubikovak
11. aug 2020

@lenka1454 nemas na mysli kegelove cviky?

tanyan
11. aug 2020

@xjakubikovak pravdepodobne áno. tiež mi to napadlo - kegelove cviky na posilňovanie panvového dna. vhodné aj pri problémoch s únikom moču, po pôrode...

lenka1454
autor
11. aug 2020

@xjakubikovak o nich som nepočula. Ale teraz čítam, že sa to využíva skôr po pôrode. Ešte otázka, ako zaradím tému do kategórie?

xjakubikovak
11. aug 2020

@lenka1454 nie len po porode🙂 precitaj si o tom- urcite to vies aj ty, urcite si uz niekedy zadržiavala moč a posilňovanie svalov panvoveho dna je to iste ak nie rovnake

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
sylvia_123
11. aug 2020

@lenka1454 To stahovanie je prirodzene, nemusis sa to ucit. Proste ich stiahni a uvidis 😉

akinom0077
11. aug 2020

@bambulienka25 aj ja😀

lenka1454
autor
11. aug 2020

@bambulienka25
@akinom0077 A aké to je? Je sex tak pre vás lepší? Páči to chlapom, viete ich až uväzniť? :D

lenka1454
autor
11. aug 2020

@sylvia_123 akože tak akoby som zadržiavala cikanie či?

bluka2
11. aug 2020

Uchyl? Nuda?

lenka1454
autor
11. aug 2020

@bluka2 Prečo by som mala byť úchyl? To sa už človek nemôže opýtať niečo chúlostivé na nete aby ho niekto takto neobvinil?

sylvia_123
11. aug 2020

@lenka1454 Uvaznit ho snad nechces, ma to byt styk nie pokus o zatknutie. To stiahnutie neviem opisat, proste to vyskusaj a ono to pojde 🙂

lenka1454
autor
11. aug 2020

@sylvia_123 tak ako uväzniť, pre tú srandu :D a ďakujem, budem sa snažiť 🙂

hivanik
11. aug 2020

Ako sa robia Kegelove cviky?
Princíp je naozaj veľmi ľahko zvládnuteľný aj pre tých z nás, ktorým šport nič nehovorí. V prvom rade zistite, aké svaly budete precvičovať. Ide o lonovo-kostrčové svalstvo (známe ako PC sval, pubococcygeálny sval, Kegelov sval) – sťahujete ho vtedy, keď chcete pri močení zadržať prúd moču. Sťahujte a uvoľňujte vyššie spomenuté svalstvo v pravidelných intervaloch a snažte sa zároveň nesťahovať aj iné svalové skupiny. Majte uvoľnené boky a brucho. Nezabúdajte pritom pokojne dýchať (cez nos do bránice) – odolajte pokušeniu zadržiavať dych.

radiah
11. aug 2020

Ahaaaa 😄😄😄 ja to viem tiez 🤪 a myslela som, ze to vsetky viete 😄😄👍ze je to prirodzene, nezamyslala som sa nikdy nad tym... Zaujimave 😄

983
11. aug 2020

Tak mne to príde ako prirodzená vec vedieť tie svaly ovládať 🤔

katyav
11. aug 2020

@sylvia_123 Pokus o zatknutie 😂😂😂 mobil som si opľula 😀

sunny8
11. aug 2020

To sa dá nevedieť to ? Myslím stiahnuť to svalstvo.

lindusss2016
11. aug 2020
lindusss2016
11. aug 2020

Ak sa to musis ucit, tak si pravdepodobne chlap, lebo zeny to proste vedia...

lenka1454
autor
11. aug 2020

@sunny8 je možné že to viem, len o tom neviem. Hivanik dala dobrý návod 🙂

hivanik
12. aug 2020

@lenka1454 ...nechcelo sa mi to opisovat s vlastnej hlavy tak som narychlo stiahla s netu. Tiez mi to prislo, ze to ovlada(kegela)kazda zena.
Urcite to vies, len o tom nevies😁.
Tento cvik si treba precvicovat bezne napr. pocas dna, je hlavne na precvicovanie svalstva panvoveho dna a to na co si sa pytala je druhotne ale tiez zaujimave😀😀😀. Takze podme do toho

danica2711
12. aug 2020

@lenka1454 je možné, že to vieš, len o tom nevieš?! Kriste, tak to najprv vyskúšaj! Potom už nebudeš musieť vypisovať kraviny, lebo to zvláda každá...

ildiko36
14. aug 2020

@lenka1454 nielen pri pôrode ale aj pri posilnenie panvoveho dna, vela žien ma po porode problemy s unikanim moču..aj na to je to dobre..aj ja som to robyla a je to super..podobne ako cvičenie s aniballom