Sťahovanie svalov pošvy
Ahojte 🙂 Trochu sa hanbím za takúto otázku hneď úvodom po registrácií. Ale tak kde inde sa to pýtať ako na internete 🙂 Bavili sme sa s kamoškou o tom, že niektoré ženy dokážu počas sex. styku sťahovať svaly vnútri pošvy a tým zlepšovať svoj, aj priateľov zážitok, tým ako mu obopínajú, stláčajú penis počas zasúvania. Niektoré vraj dokážu takto penis v sebe až uväzniť :D Ako to máte vy? Ide o to, že ja s kamoškou to teda nevieme, alebo nevieme ako na to. Čo treba vedieť, ako sa ich naučiť sťahovať? Chceli by sme takto zlepšiť svoj, aj zážitok druhej strany.
@xjakubikovak pravdepodobne áno. tiež mi to napadlo - kegelove cviky na posilňovanie panvového dna. vhodné aj pri problémoch s únikom moču, po pôrode...
@xjakubikovak o nich som nepočula. Ale teraz čítam, že sa to využíva skôr po pôrode. Ešte otázka, ako zaradím tému do kategórie?
@lenka1454 nie len po porode🙂 precitaj si o tom- urcite to vies aj ty, urcite si uz niekedy zadržiavala moč a posilňovanie svalov panvoveho dna je to iste ak nie rovnake
@lenka1454 To stahovanie je prirodzene, nemusis sa to ucit. Proste ich stiahni a uvidis 😉
@bambulienka25
@akinom0077 A aké to je? Je sex tak pre vás lepší? Páči to chlapom, viete ich až uväzniť? :D
@lenka1454 Uvaznit ho snad nechces, ma to byt styk nie pokus o zatknutie. To stiahnutie neviem opisat, proste to vyskusaj a ono to pojde 🙂
@sylvia_123 tak ako uväzniť, pre tú srandu :D a ďakujem, budem sa snažiť 🙂
Ako sa robia Kegelove cviky?
Princíp je naozaj veľmi ľahko zvládnuteľný aj pre tých z nás, ktorým šport nič nehovorí. V prvom rade zistite, aké svaly budete precvičovať. Ide o lonovo-kostrčové svalstvo (známe ako PC sval, pubococcygeálny sval, Kegelov sval) – sťahujete ho vtedy, keď chcete pri močení zadržať prúd moču. Sťahujte a uvoľňujte vyššie spomenuté svalstvo v pravidelných intervaloch a snažte sa zároveň nesťahovať aj iné svalové skupiny. Majte uvoľnené boky a brucho. Nezabúdajte pritom pokojne dýchať (cez nos do bránice) – odolajte pokušeniu zadržiavať dych.
Ahaaaa 😄😄😄 ja to viem tiez 🤪 a myslela som, ze to vsetky viete 😄😄👍ze je to prirodzene, nezamyslala som sa nikdy nad tym... Zaujimave 😄
Ak sa to musis ucit, tak si pravdepodobne chlap, lebo zeny to proste vedia...
@lenka1454 ...nechcelo sa mi to opisovat s vlastnej hlavy tak som narychlo stiahla s netu. Tiez mi to prislo, ze to ovlada(kegela)kazda zena.
Urcite to vies, len o tom nevies😁.
Tento cvik si treba precvicovat bezne napr. pocas dna, je hlavne na precvicovanie svalstva panvoveho dna a to na co si sa pytala je druhotne ale tiez zaujimave😀😀😀. Takze podme do toho
@lenka1454 je možné, že to vieš, len o tom nevieš?! Kriste, tak to najprv vyskúšaj! Potom už nebudeš musieť vypisovať kraviny, lebo to zvláda každá...

@lenka1454 nemas na mysli kegelove cviky?