icon

Stále mi mešká menzes

natalia1997
8. jan 2023

Ahojte ľudia,hlavne baby. Idem si po rady. 104 dni mi meškal menzes,tehotná som není. Môj gyn je proti vyvolávacke. Tak išla som k lekárovi že čo s tým teda tak ma pozrel hovorím mu že mi meškajú 104 dní. A povedal mi že na vajecniku mám poliisticke cysty. A začali sme riešiť čo s tým bla bla bla to by bolo na dlho. No tak pochopol mi vyvolávacku teraz štvrtok 5.1.2023 a ešte do dnes mrcha neprišla snáď príde a bude bezbolestná ako tak. Ak keď viem že to ružové nebude. Mal niekto toto podobné? Tie cysty a všetko okolo toho? Povedal že aj kvôli tým cystam mi stále mešká menzes nedarí sa nám otehotnieť a nemám plodné dni ani ovulácie. Ako ste to riešili vy? Ďakujem za.kazde rady a prosím bez blbych komentárov

syslik81
8. jan 2023

tebe meska 104 dni a tvoj gynekolog nic? a ty si stale u neho? v prvom rad4e zmen doktora .. nech ta oriadne vysetri a da liecbu... mozno bude treba zakrok a cysty vybrat a mozno zaberu lieky ... ale normalne to nieje

anjelicek26
8. jan 2023

Ako pise kocka vyssie, je najvyssi cast povedat svojmu lekarovi do ne-videnia a hladat odbornika, ktory tvoj stav neberie na lahku vahu...

sima234
8. jan 2023

Zmeniť gynekológa - čím skôr.
Po vyvolavačke má prísť menštruacia cca do 10 dní.

simonkakotrisova
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
8. jan 2023

@natalia1997 ano, zmenit gynekologa. 104 dni nie je meskanie. je to nefunkcny cyklus. treba riesit polycysticke vajecniky, pripadne by mozno bolo dobre ist na vysetrenie na endokrinologiu a mozno aj diabetologiu.

michaela238
Odpoveď bola odstránená