Stále zápaly močových ciest a hlavne po pohlavnom styku
Ahojte žienky 🙂 viem že veľa žien má s tým problém,ale ako to teda robíte?
Od malička som bola náchylnejšia na močové cesty, zvyklo ma často páliť zdola, ale keď som vypila viac tekutín,tak to preslo. Keď som bola staršia tak som mala jeden čas taký kedy som na striedačku chodila k urologovi a gynekologovi a preliečovala zápal moč.mechúra..ale vačšinou to bolo také že bolesti pod bruchom a častejšie močenie..
Ale pred dvoma rokmi som mala obličkový kameň, kt. mi vyberali(bol nejaký vapencový,že vraj som pila menej tekutín)..no ale odvtedy mám stále problémy a ešte navyše som sa medzi tým vydala takže sa to ešte aj s tým skomplikovalo..po každom pohlavnom styku hneď pálenie..už ani nemám veľmi na to chuť, skôr sa tomu vyhýbam ale to je predsa hrozné..
Najprv som hneď bežala ku gyn. po atb...ale teraz hneď nasadím brusnicové doplnky a už nechodím k lekárovi.
Ale čo robiť z dlhodobého hľadiska? Na nete už mám preštudované rady všelijaké ..ale rada by som vaše skusenosti..
Nemožem brať predsa celý život brusnice nie? Aj tak to necítim uplne ok..a čo teda stale atb.? Alebo sa vyhýbať manželovi? Poradte prosim :( som zúfalá
@krassotinka netúšim, ako mne to hneď tak povedali, tam sa ma ani nepýtali ani nič, on rovno, že si mám spraviť predoperačne a pod úplnou narkózou, ale u mňa to už asi bolo moc, ja som bola na tom vyšetrení a hneď o týždeň a dva dni som bola objednaná a po operácii, resp. až na kontrole mi povedal primár, že ja som maal neskutočne zúžené. Tak ti neviem povedať fakt.
@jasu90 fuuuha a ty si o tom aj vedela?? vidis aj teraz nejaky rozdiel... v cikani naprikad? 😅
@krassotinka ja som mala stále zápaly, ako netušila som, že to mám zúžene 😀 potom sa mi už stavslo, akoby som sa nemohla vycikať a musela tlačiť akoby. No od operacie prešli dva mesiace a odvtedy som mala zápal raz a ako momentálne nemám žiaden problém, tak snáď bude dobre, aj keď sa teraz obávam toho počia.
@jasu90 taktonto mam aj ja niekedy ☹ och...
@krassotinka a ty kedy máš ísť?
@jasu90 ja chodim k lekarovi uz od maja.... a brala som uro waxom, potom nejake anitibotika a berem este canefron, ale vzdy ked tam pridem mi chce robit cievkovanie a ja mu poviem, ze az take zle to nie je a pritom je... proste ja sa bojim jak cert kriza.... vies gynekolog ok, sak ale kde mi tam preboha chce dat nejaku hadicku ked ma to pritom este aj boli.... ☹
@krassotinka aha, tak musíš ten strach prekonať, ja som sa nato dala a pritom u mňa to bolo zle, lebo ja som to mala tak zúžene, samozrejme, ja som netušila, že on mi to tam nemohol vopchať, inač by to také nebolo bolestivé až. Ako pokiaľ máš stále problém, tak s nato daj, ja som už tento rok absolvovala aj hadičku v žaludku aj toto... všetko sa dá zvládnuť 🙂 držím prsty 🙂
@jasu90 dakujem ti velmi si zlata ze si reagovala na kzdu moju spravu.... 🙂
no ja som mala niekolko rokov problem so zapalom mocovych ciest a zapalom zenskych a dokonca som mala aj nabeh na rakovinu krcka maternice a problem otehotniet. no nakoniec som bola u liecitelky ktorej dakujem pretoze nemam problem s nicim a dokonca mam uz aj syna.
Ahoj. Tiez som si tym presla. V prvom rade preliecit cely organizmus, gyn.mi predpisal 1 tabletu. A podstatne u mna bolo Probiotika + brusnice. A este mi obvodna poradila co aj fungovalo - nepouzivat farebny toaletny papier.
@danielkadandy moze to byt naozaj aj ta ureoplazma
plus mne pomohlo aj dlhodobo brat magnezko na tieto tazkosti s mocakom,
ono moze to byt aj nedostatocne zvlhcenie, pripadne suchost v posve.
magnezko pomaha, ze uvolnuje krce a tym padom aj pri zapale mocaku ti uvolnuje, ono sa tomu aj hovori, ze choroba medovych tyzdnov ...ked mas casto ako keby zapal po sexe tak ono to nie je pravy zapal mocaku ako keby, a vtedy tie antibiotika ani nepomahaju, pomaha ist pred stykom a aj po na wc, uzivaj napr. dlhodobo gyntimu tie probiotika do posvy, maju aj take na zvlhcenie posvy gyntima je naozaj super, mne to naozaj velmi pomohlo
@danielkadandy Dobrý deň, s týmto problémom už mám skúsenosti a na to mi výlučne pomohli produkty výlučne na prírodnej báze, žiadna chémia, konzervanty ani nič podobné. Pri užívaní týchto produktov som pocítila aj iné pozitívne zmeny napr. veľa energie, pevnejšie a zdravšie nechty a vlasy, krajšia pleť a iné. Samozrejme ochorenie sa už nevrátilo. Ak by bol záujem o viac info tak veľmi rada pomôžem. 🙂
Ahojte. Bola niektorá z vás kvôli opakovaným zap.moc.ciest ockovana vakcínou Strovac?
@sisamato ahoj ano ja som bola tento rok,zápaly mám stále každý mesiac vôbec mi to nepomohlo stále chodím po lekároch čo som taká zufala.
@nataliapalmova to ma mrzí...môžem ti napísať súkromnú správu?
@sisamato Ahoj. Ja ju robim uz par rokov. Je to tak tak...nie som si ista, ako velmi mi pomaha, popravde. Co mi pomaha urcite, je ockovanie Gynatren, to je na laktobacily v posve a teda zmenu som zacala vidiet uz asi 2-3 tyzdne po 3. injekcii, co sa tyka nachylnosti posvy na problemy. Strovac beriem prevencne k tomu. Do toho som mala instilacie kyselinou hyaluronovou do mocoveho mechura a co mi velmi pomohlo, bolo pitie nefiltrovaneho jablcneho octu s vodou a trochou medu. Rano, po kazdom pohlavnom styku a pred spanim. Rokmi som znizila davky na 1 po pohl. styku a pred spanim. Pomahalo dobre par rokov, teraz so osviezila vsetky ockovania a idem na instalaciu (mam reverz od leta a zacina byt chronicky, tak jednam rychlo). A osviezila som si vsetky ockovania. Nenecham nic na nahodu.

@jasu90 a myslis ze aj mne to budu robit pod uplnou narkozou???