Stalo sa vám to niektorej?
Partner všetky vyšetrenia ok zdravý.. Ja tiež..
No mne už vadí všetko(tampón, bazén, rifle, sladké nápoje, mastné jedlo, čokoláda,..) zo všetkého ma boli pri cikani.. Alebo sa stav zhorší.. No hlavným spúšťačom je pohlavný styk.. Stalo sa vám to už, že ste boli obaja prakticky zdravý a furt toto.. Pitný režim dodržiavam, uro čaje pijem každý den, teplo sa obliekam, nenosím tesne rifle, nohy a krize v teple, blokurima atd tieto výrobky mam odskúšané nikdy nepomôžu úplne.. Hygiena je samozrejmosťou, po styku sa vymocim a osprchujem..
este jedna vec moze robit problemy - kombinacia oralny sex + partner s pokazenymi a neumytymi zubami...
Ešte ako niektoré odporúčali, je dobré mať nejaký príjem živých baktérií ja papam acidko. A zároveň tiež sme ešte vynechali orálny sex, keďže som mala streptokoka, ktorý sa mohol tiež tak preniesť. Každej vyhovuje niečo iné. Ale pozor, teraz vas môže stipat aj z tepla, snažte sa zachovať chladnú hlavu, po cikani sa ovlažit studenou vodou a mat voľne veci tam dole. A ešte jeden postreh, neholiť sa často ale ozaj keď to treba pripadne chĺpky zastrihávat. Trpela som roky, teraz dodržujem toto a je mi omnoho lepšie a tiež sa snažím psychicky vyrovnať 🙂 držím palce každej ❤️
@sabina_71 ďakujem ti veľmi pekne 🙂to co píšeš sa snažím dodržiavať.. Ale teraz veľmi cítim úľavu po požití canephronu tak ešte taky menší tip odomna 🙂
Ahoj, ja mam to iste, vzdy, vzdy po styku zapal mocovej rury ale mne tam vzdy najdu bakteriu/ enterokokus feacalis.

@aniko23 mňa napr. Aj teraz pichá v mechúri a boli pri cikani.. Ja som rozmýšľala ci to už nemôže byť aj hormonálnymi zmenami..