icon

Stav po sekcii - modriny okolo rany

janulka2805
30. mar 2021

Ahojte dievčatá 🙂 Prosím vás, stretli ste sa niektorá, ktorá máte za sebou sekciu, že sa vám okolo rany urobili obrovské modriny????? Ja mám celý spodok brucha úplne fialový..... Doktor povedal, že rana vyzerá celkom dobre, ale ze s takým omodrenim sa ešte nestretol.... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ale tak mne sa vždy robili modriny rýchlo..... Podotýkam, že som dnes piaty deň po sekcii.... Ďakujem za vaše skúsenosti 🙏😇

Strana
z2
ckatka
4. apr 2021

@luccija hej...dostala som pod stromček a lákalo ma to skúsiť. Na kontrole po sestonedeli gynekológ povedal že všetko je v poriadku a môžem robiť čo chcem (akurát že otehotnieť znova by som nemusela hneď 😂). Tak som začala zľahka cvičiť. A teda mam co robiť lebo mam skoro sto kíl 🤦‍♀️
Cvičila som takmer do konca tehotenstva (neskakala som). Takže u mňa to bolo v pohode nabehnut, telo si pamatalo.
V sestonedeli samozrejme som sa bála aj kychnut ale potom už to šlo úplne v pohode. Netreba sa báť...A treba pevné gate 😂

ckatka
4. apr 2021

@janulka2805 zapálené by to určite byt nemalo. Minimálne repik a čajovnik by som si dala na to. Mne fungoval krásne Salubelle od Doterry. A kúp si wobenzym.

janulka2805
autor
5. apr 2021

@ckatka Veď si repik dávam na to.... Uvidíme.... Ďakujem

vladenajulo
7. okt 2023

@janulka2805 ahoj modrina sa vstrebáva nakoniec ? Všetko ok ?

janulka2805
autor
7. okt 2023

@vladenajulo Áno áno už je to v poriadku 🙂

Strana
z2