Ste počas sexu úplne nahí?
Ahojte mám na vás otázku ohľadom intimity s partnerom. Nechcem podrobnosti iba potrebujem názory iných. Ako prebieha váš sexuálny styk. Vždy ste pri tom s partnerom úplne nahí. Môj akoby občas nemal potrebu ma vyzliecť že občas mi nechá tričko alebo podprsenku, jasne že ak sa vyzliekam ja tak je to iné len občas čakám že bude trochu priamejší. Lebo potom mi to príde že mu stačí byť vo mne a zbytok tela ako keby ho nezaujímal. A aj on si niekedy nechá tričko a musím mu povedať niekedy aby si ho dal dole. Jasne že občas to neriešim ale niekedy mi to jednoducho vadí že chcem aby sme sa cítili viac fyzicky navzájom.
Sme spolu vyše roka.
Nechcem prosím odsudzovanie som mladá a proste chcem vedieť. Ďakujem za každú odpoveď.
@eeffka ježiš to mu zakáž ale hneď ! 😀 vrchol hrôzy !
Sme nahí úplne. 🙂
@lenica11 ja nerozumiem tomuto trendu na koni. na polozenu otazku odpovedat, ze neodpoviem... ved rolujem v temach a najdem si taku temu, kde k teme mam co povedat. dospele zeny a komunikacia na urovni materskej skoly.
My sexujeme aj obleceni, aj vyzleceni. Kedy ako. oblubujeme vsak rychlovky, v garazi, v kuchyni na stole, takze obcas aj teplaky, panuchy, nohavicky mam len stiahnute na kolenach. Mne to vsak vobec nevadi, keby mi to vadilo, muzovi to poviem. Aj ty to tomu svojmu povedz.
Ja mavam ponozky, ani som nevedela, ze to je take nevkusne 😅 . Jednoducho mne byva zima a dokazem chytit od zimy krc do prstov.
@lenica11 je mladý a ľahko vzrušivý. Necíti potrebu kontaktu telo na telo pupček na pupček ako to ja zvyknem nazývať. Ale to je chyba, oberá sa o zážitok a oxytocín. Orgazmus ma síce silný a preto si mysli že mu nič nechýba, ale po čase začne. S vekom bude chcieť viac mat ten kontakt. Teraz by mal brat ohľad na tvoje potreby. Povedz mu že chceš sa milovať úplne nahá a aby ste sa dotýkali navzájom určite mu to bude robiť len dobre.
@lenica11 tak hlavne sa o tom porozprávaj s ním. Ale zrejme bude ako sa hovorí dolňák a nie horňáķ. Niektorí muži ženské prsia vôbec neriešia čo je chyba lebo je to silná erotogénna zóna (dobre som to napísala?) 😄 Moj bývalý ma tiež od pol pása na hor nejak neriešil, proste nebol na prsia. Ja mám teóriu že to pre to lebo bol kojený. Môj manžel nebol kojený a miluje moje prsia 😁 to neexistuje aby mi vrch pri milovaní nevidel a nemágal 😂

@banderaska29 viem ze stara diskusia ale ponozky su top 🤣🤣🤣 ja sa muza pytam ci ho oziabe 😁