Sterilizácia
Ahojte zeny prosla si nektera z vas uz sterilizaci aby uz nikdy neotehotnela???... dnes som bola u gyndy a navrhoval mi ju doktor ? Ale som mamicka na matarskej a docela velmi penazku to stoji myslite ze by slo aj se domluvit na splatce ? ...ale inak rady nebo ako sa citite atd budu rada za skusenosti ;)
tak si na nu postupne setri..
..inak ja si mysslim ze by takyto zakrok mal byt zdarma..
Mužska sterilizacia je lacnejšia, cca 300 E
@alberto1 to ta nase tiez tolko stoji
@macekovam nejhorsi je ze me napsal na tento vikend ....ked sem mu to vravila ze neviem ci sezenem nic nepocuval napsal a cau...
@veronikaszabova dakujem tedy
@mimimiruska ako ta mohol nahlasit na tento vikend? Dobra blbost - pred sterilizaciou musis podat pisomnu ziadost so suhlasom na sterilizaciu. Musi ubehnut 30 dni - podla zakona. A az potom ti mozu urobit sterilizaciu.
@veronikaszabova idem na zakrok na kterym ma uspi a vezmou ze me plod ..lebo mam problem a nabidl mi aj tu sterelizaci a napsal tento vikend ... zda se mi cudny ze tak narýchlo a vôbec optani kde si ty penize zoberu len ceny a ako je postup atd tot vse .... proto sem sa chcela spitat na splatky ...
@mimimiruska a tak možno platiť nebudeš.. Ci povedal ze budeš?
@mimimiruska to podľa mňa nebudeš platiť.. To ti dajú ako zdravotnú indikáciu... Chod sa na to opýtať ale myslím ze to bude takto... Jedno pri druhom urobia
@macekovam praveze budem platit to je to ... zitra tam zavolam ci to pojde na splatky nebo ci mi to aspon prodlouzi pokial nie budu zadat prodlouzeni nez sezenu penize
@mimimiruska chces tu sterilizaciu alebo ta len lekar na to naviedol?
@eleanor13 spis tak 🙂 odmietla som ze az budem chcet a budem na to mat pujdu

@mimimiruska nie, sterilizacia sa neda vybavit na splatky. Je to zdravitny zakrok, ktory musi byt uhradeny pred zakrokom.