icon

Sterilizácia

mimimiruska
24. aug 2020

Ahojte zeny prosla si nektera z vas uz sterilizaci aby uz nikdy neotehotnela???... dnes som bola u gyndy a navrhoval mi ju doktor ? Ale som mamicka na matarskej a docela velmi penazku to stoji myslite ze by slo aj se domluvit na splatce ? ...ale inak rady nebo ako sa citite atd budu rada za skusenosti ;)

veronikaszabova
24. aug 2020

@mimimiruska nie, sterilizacia sa neda vybavit na splatky. Je to zdravitny zakrok, ktory musi byt uhradeny pred zakrokom.

macekovam
25. aug 2020

tak si na nu postupne setri..

macekovam
25. aug 2020

..inak ja si mysslim ze by takyto zakrok mal byt zdarma..

alberto1
25. aug 2020

Mužska sterilizacia je lacnejšia, cca 300 E

mimimiruska
autor
25. aug 2020

@alberto1 to ta nase tiez tolko stoji

mimimiruska
autor
25. aug 2020

@macekovam nejhorsi je ze me napsal na tento vikend ....ked sem mu to vravila ze neviem ci sezenem nic nepocuval napsal a cau...

mimimiruska
autor
25. aug 2020

@veronikaszabova dakujem tedy

veronikaszabova
25. aug 2020

@mimimiruska ako ta mohol nahlasit na tento vikend? Dobra blbost - pred sterilizaciou musis podat pisomnu ziadost so suhlasom na sterilizaciu. Musi ubehnut 30 dni - podla zakona. A az potom ti mozu urobit sterilizaciu.

mimimiruska
autor
25. aug 2020

@veronikaszabova idem na zakrok na kterym ma uspi a vezmou ze me plod ..lebo mam problem a nabidl mi aj tu sterelizaci a napsal tento vikend ... zda se mi cudny ze tak narýchlo a vôbec optani kde si ty penize zoberu len ceny a ako je postup atd tot vse .... proto sem sa chcela spitat na splatky ...

macekovam
25. aug 2020

@mimimiruska a tak možno platiť nebudeš.. Ci povedal ze budeš?

macekovam
25. aug 2020

@mimimiruska to podľa mňa nebudeš platiť.. To ti dajú ako zdravotnú indikáciu... Chod sa na to opýtať ale myslím ze to bude takto... Jedno pri druhom urobia

mimimiruska
autor
25. aug 2020

@macekovam praveze budem platit to je to ... zitra tam zavolam ci to pojde na splatky nebo ci mi to aspon prodlouzi pokial nie budu zadat prodlouzeni nez sezenu penize

eleanor13
26. aug 2020

@mimimiruska chces tu sterilizaciu alebo ta len lekar na to naviedol?

mimimiruska
autor
4. sep 2020

@eleanor13 spis tak 🙂 odmietla som ze az budem chcet a budem na to mat pujdu