Štítna žľaza a plodnosť
Ahojte Baby, tak som dnes dostala vysledky testov, uz par rokov mam podfunkciu stitnej zlazy a beriem tabletky. Dnes som vsak bola v miernom soku, lebo moje vysledky boli mizerne a zas mi zvysili davku. Aj som rada, ze sa na to prislo, lebo poznam pripady, kedy zena nemohla otehotniet a ked jej zistili stitnu zlazu a dostala lieky,hned otehotnela... Tak som sa vas chcela opytat, ci ma niektora z vas podobny osud, alebo teda tu podfunkciu a napriek tomu v pohode otehotnela...?
čaute baby ja mam vysledky asi taketoTHS-48.20miU(0.27-4.20 T46.36 je to velmi zle? dakujem
@hrybik L-thyroxin je ok. Ak ti bude pasovat, zostan pri nom. Neodporuca sa ale menit znacku- neskakat z L- thyroxinu na euthyrox a spat. Kazdych 6t davat kontrolovat krv, kym nebudes mat dobre vysledky (tsh max 2.0 t4 polo 20)neodporucala by som otehotniet. Aj ked sa nasli zeny s horsimi vysledkami, maju zdrave deti. Neriskovala by som. To ze si nemala dlho menzes moze suvisiet so stitnou zlazou.

@ervenka ahoj ja beriem tiež lieky na štitnu žlazu mne napisalL-Thyroxin ten je dobry na to ak chceme babetko nevieš?dakujem velmi pekne