icon

Stretli ste sa s vaginálnymi zvukmi pri chôdzi?

Dnes o 08:36

Ahojte, nestretla som sa s tým. A preto sa pýtam tu žien 🙂.

Stretli ste sa s vaginálnymi zvukmi pri chôdzi? Mne sa to stáva iba doma, keď nemám spodné prádlo a mám iba tričko dlhé. Nikdy predtým som to nepočula. Nerodila som ešte. Keď mám nohavičky, nohavice alebo sukňu, buď to nie je, alebo to iba nie je počuť, neviem. Nie je to stále, je to občas, ale ja to sama počujem.

Strana
z2
anonym_1183b7
Dnes o 11:17
@anonym_autor

@anonym_1183b7 práveže nič sa nikam nelepí, najčastejšie je to po sprche a všetko sa vetrá. Tričko mám po členky, je to také ako maxi šaty, len vlastne dlhé tričko.

@anonym_autor tak potom si daj gate a sústreď sa na iné zvuky, nie svoj rozkrok.

rozkvet1
Dnes o 11:19
@orisker

@anonym_autor ,
ten vtip som písal sem všeobecne, na odľahčenie.
Každý tu môže vidieť, že som ho neadresoval nikomu konkrétnemu!
Z nikoho sa nevysmievam.
A témy, do ktorých prispejem si vyberám sám!

@orisker mam rada vtipy aj cierny humor ale toto vtipne naozaj nebolo. Nie kvoli vagine ale vtip ako z roku pána

anonym_9f185d
Dnes o 11:19
@anonym_64626d

To je vzduch. Aj mne sa to niekedy stane keď behám doma naostro .

@anonym_64626d To je mozno trenim vzduchu o telo, skus behat doma pomalsie.

anonym_353c5a
Dnes o 11:38
@orisker

@anonym_autor ,
ten vtip som písal sem všeobecne, na odľahčenie.
Každý tu môže vidieť, že som ho neadresoval nikomu konkrétnemu!
Z nikoho sa nevysmievam.
A témy, do ktorých prispejem si vyberám sám!

@orisker mne sa náhodou vtip páčil 🙂

anonym_eb8ae8
Dnes o 11:40
@rozkvet1

@orisker mam rada vtipy aj cierny humor ale toto vtipne naozaj nebolo. Nie kvoli vagine ale vtip ako z roku pána

@rozkvet1
"Pan doktor, pozrite prosím, či nemám vlka."
"No, vlk to nie je, ale pysky to ma riadne!"

rozkvet1
Dnes o 11:56
@anonym_eb8ae8

@rozkvet1
"Pan doktor, pozrite prosím, či nemám vlka."
"No, vlk to nie je, ale pysky to ma riadne!"

@anonym_eb8ae8 taketo fičali na zakladke 🤔

anonym_8c280e
Dnes o 12:06

Tiez sa citim skor trapne len pri citani takehoto skvostu. Mam na mysli vtip.

anonym_4b63fa
Dnes o 12:50
@anonym_a612dc

@anonym_eb3d93 no neviem či tie visiace lepiace sa vajcia v lete sú vzhľadnejšie, a pindúr? Čo je na nom sympatické? Prašť alebo uhoď, to máš zajedno, aspoň ti nič nevisí a nehompáľa sa.

@anonym_a612dc ja by som vtaka nechcela, ani vajcia, baby v lete to musia mat chlapi utrpenie, co myslite :D a zbytocne to tam visi a zavadzia, nehovoriac o tom, ze ked sa nahodou vzrusi, ho zas tlaci vsetko, no na hovno...

anonym_eb8ae8
Dnes o 12:55
@anonym_4b63fa

@anonym_a612dc ja by som vtaka nechcela, ani vajcia, baby v lete to musia mat chlapi utrpenie, co myslite :D a zbytocne to tam visi a zavadzia, nehovoriac o tom, ze ked sa nahodou vzrusi, ho zas tlaci vsetko, no na hovno...

@anonym_4b63fa tak, tak.... v lete je to utrpenie, vtáky sú dezorientované, všade samá provokácia...

anonym_eb8ae8
Dnes o 12:56
@rozkvet1

@anonym_eb8ae8 taketo fičali na zakladke 🤔

@rozkvet1 tak daj nejaký podľa tvojho gusta....

anonym_eb3d93
Dnes o 13:47
@anonym_4b63fa

@anonym_4b63fa ani jedno ani druhe nie je dobre si myslim. Uz len tie vytoky no hnus uz sa tesim na prechod ked budem mat konecne suche nohavicky :D a sexualne zit nezijem takze mi je jedno

anonym_4b63fa
Dnes o 18:30
@anonym_eb8ae8

@anonym_4b63fa tak, tak.... v lete je to utrpenie, vtáky sú dezorientované, všade samá provokácia...

@anonym_eb8ae8

sticker
anonym_4b63fa
Dnes o 18:31
@anonym_eb3d93

@anonym_4b63fa ani jedno ani druhe nie je dobre si myslim. Uz len tie vytoky no hnus uz sa tesim na prechod ked budem mat konecne suche nohavicky :D a sexualne zit nezijem takze mi je jedno

@anonym_eb3d93 ani v prechode sa nemusis zbavit vytoku

anonym_a10939
Dnes o 19:03
@anonym_9f185d

@anonym_autor A este ta architektura. Ktory architekt vymysli zabavny park hned vedla kanalizacneho systemu ...(citát astrofyzika Neila deGrasse Tysona)

@anonym_9f185d ešteže to nie je 2 v 1 ako u mužov 😀

Strana
z2