icon

Sú moje výsledky zlé?

michaelamaria
14. nov 2021

Je to moc zle ,?????gynekologická má vystrašila včera až nespím.😢

Sú moje výsledky zlé?
majulino
14. nov 2021

Uz si písala včera a odpovedali ti tam aj dve dr. Pokial si dobre pamätám, chod si dať do poriadku zuby aby si mohla ist na operaciu, nech sa ti to nezhorší a neprepukne u teba rakovina.

michaelamaria
autor
14. nov 2021

@majulino ale to je dlhý proces , neviem či to stihnem 😢,

malinoismum
14. nov 2021

@michaelamaria Tak začni. A stihneš… ✊🏽 Držím palce 💋

majulino
14. nov 2021

@michaelamaria no ked budes po forach písať dookola to isté, tak nestihnes.
Jednoducho ked mas zle zuby ta neuspia, aj mne teraz pred operaciou (v utorok) kontrolovali zuby. Pytali sa na zubne nahrady atď.. nikto si nezoberie na hkavu to, ze ty sa udusiš vlastnymi zubami, lebo si ich zanedbala. Zajtra volaj zubárovi, ze je to akútne, ze si pred nutnou operaciou

Chápem, ze ďalší problém môžu byt aj peniaze a oretot hľadáš ďalej ci nie je iná možnosť

michaelamaria
autor
14. nov 2021

@majulino peniaze mám dosť ,len neviem ako to zubár stihne dať von.

michaelamaria
autor
14. nov 2021

@malinoismum včera som dostala výsledky , zajtra začínam ,tak nieje to už to zle že úplne?

malinoismum
14. nov 2021

@michaelamaria Odpovedala ti @majulino - a úplne presne aj za mna, dovolím si povedať aj za ostatne.

fadama
14. nov 2021

@michaelamaria nechápem, kvôli zubom ta nechcú operovať? či? 🤔

livuska124
14. nov 2021

@fadama podľa mňa áno. Kvôli zlému stavu chrupu. Pri operácii v narkóze je pacient zaintubovany a ak má zuby v zlom stave (že sa jej lámu, alebo sa môžu uvoľniť, keďže má paradentozu), nemôžu riskovať, že počas operácie sa jej niektorý odlomi a dostane do dýchacích ciest. Mňa sa pred každou operáciou pýtali na stav chrupu a či mám svoje zuby...

fadama
14. nov 2021

@livuska124 ďakujem za vysvetlenie 😘

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
loginexistuje
14. nov 2021

@michaelamaria preco to neriesi pod povodnou diskusiou ? je to bezny zakroknkonizacia a tebe ho nemozu vykonat kvoli stavu tvojich zubov a nie nemas rakovinu
chod k zubarovi pri paradentozw ak sa uz zuby uvolnuju tak vedia na jeden krat vytrhat (ak neni ina moznost) kludne aj 5-6 zubov
pre operaciu nemusis cakat na zubnu nahradu
si mlada zena snazis sa o dieta uz davno si si mala dat zuby dokopy (taka rozsiahla infekcia v ustnej dutine moze ovolyvnit aj schopnost otehotniet a donosit dieta)
podla fotky si upravena vymalovana tak ako sa vobec usmievas s takymi zubami a najma ak penaize nie su problem

oli18
14. nov 2021

@bambulienka25 a že zrovna ty upozorňuješ na gramatiku? 😀

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
oli18
14. nov 2021

@bambulienka25 pred nedávnom si lajkovala jednú babu, ktorá mi vyčítala, že upozorňujem na gramatiku😲

stanulienkat
14. nov 2021

@livuska124 hnile zuby su zdroj infekcie a mozu sposobit zly pooperacny priebeh.

Kde si v tak mladom veku prisla k takym zubom? Pravidelna hygiena a zubar...

michaelamaria
autor
14. nov 2021

@loginexistuje horné si dávam robiť tie sú už von ,a dome mám všetky a nelamu sa nič ako sa píše čo doktorka napísala.

michaelamaria
autor
Autor odpoveď zmazal
michaelamaria
autor
14. nov 2021

@stanulienkat Dolné všetky.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená