Sú to genitálne bradavice u môjho syna?
🤮
@najlepsitatko matka rieši za dospelého syna fotky pohlavnej choroby na verejnom fóre. To už fakt je na psychiatra najprv a až potom na kožného.
@najlepsitatko matka rieši za dospelého syna fotky pohlavnej choroby na verejnom fóre. To už fakt je na psychiatra najprv a až potom na kožného.
@anonym_6a8b08 akurát vyzerá, že to nie je matka ale otec a prečo by sa nemohol poradiť? ukázal tu niečo hanebné alebo čo? neviem, či sú to genitálne bradavice, ale vieš o tom, že mohla priateľka aj podviezť jeho a on to od nej schytal, ak má slabšiu imunitu, teda že ona môže byť len prenášač? ale odporúčam smer lekár 😉
🤮
@anonym_6a8b08
@anonym_4b79cd každú chvíľu tu niekto rieši a reagujete ako tak normálne
Hlavne ked ide o ženu
Ale ked chlap chce pomôcť,tak sa tvárite znechutene😅
A autorovi áno môžu byt, treba k lekárovi na potvrdenie
@najlepsitatko urológ najlepšia voľba ...aj syn si bude istý tu su len dohady a aj tak pojdete a tak šup objednať .....Mate krásny vzťah ,ked sa vam takto zdôveri.....♥️
@najlepsitatko urológ najlepšia voľba ...aj syn si bude istý tu su len dohady a aj tak pojdete a tak šup objednať .....Mate krásny vzťah ,ked sa vam takto zdôveri.....♥️
@katka1389 co ja viem ci krasny vztah. Dovera je jedna vec, ale mne to pride chore, ze syn ktory je evidnetne 20+ (kedze ma dlhorocnu priatelku) matke/otcovi zasiela taketo fotografie a prosi ju o riesenie, miesto toho, aby to riesil na spravnych miestach on sam. Ale sto ludi sto chuti.
@katka1389 co ja viem ci krasny vztah. Dovera je jedna vec, ale mne to pride chore, ze syn ktory je evidnetne 20+ (kedze ma dlhorocnu priatelku) matke/otcovi zasiela taketo fotografie a prosi ju o riesenie, miesto toho, aby to riesil na spravnych miestach on sam. Ale sto ludi sto chuti.
Nerozumiem pohoršujúcim reakciám. Nedávno tu bola téma, kde sa ženy radili o genitálnych bradaviciach, ale keď to spomenie muž, tak je z toho sodoma-gomora.
S mamou sa bežne rozprávame o intímnych zdravotných problémoch príde mi to úplne normálne a prirodzené s kým sa mám o tom baviť ak nie s najbližším človekom?
eeeeeeee čo tak nech synček ide k lekárovi, namiesto toho aby mamka či tatko capne fotku bimbiša
Nerozumiem pohoršujúcim reakciám. Nedávno tu bola téma, kde sa ženy radili o genitálnych bradaviciach, ale keď to spomenie muž, tak je z toho sodoma-gomora.
S mamou sa bežne rozprávame o intímnych zdravotných problémoch príde mi to úplne normálne a prirodzené s kým sa mám o tom baviť ak nie s najbližším človekom?
@anonym_942205 s celým Slovenskom na verejnom fóre a fotkou intímnych partií je lepšia voľba, ako s lekárom, si myslím. 😵💫
@anonym_942205 s celým Slovenskom na verejnom fóre a fotkou intímnych partií je lepšia voľba, ako s lekárom, si myslím. 😵💫
@anonym_6a8b08 nezabudni to napísať pod každú tému, alebo foto čo sa týka zdravia.
@anonym_942205 Moja podľa mňa ani nevie že niečo také existuje. A ak náhodou niekto má niečo tak je ku..va
Ano moze byt, smer lekar a cim skor. A vobec nejde o to od koho, z kade to dostal.. genitalne bradavice sposobuje HPV, ten je casto dllllhooo neaktivny, prenos je niekedy mozny aj uterakom, ziletkou.. kadejak
Vyzerá, že áno. Každopádne musí ku kožnému, takže zbytočne to tu riešiť. A inak - nemuseli si byť neverní, len mohli ochorenie v sebe mať už skôr a na koži sa objavili až teraz.
Ja si myslím, že to nie je synova fotka, ale tvoja. Ale to je jedno. Vyzerá to ako hpv výrastky, teda genitálne bradavice. Rieš to s kožným alebo s urológom.
eeeeeeee čo tak nech synček ide k lekárovi, namiesto toho aby mamka či tatko capne fotku bimbiša
@sisska96 ja neviem, asi som slepá, ale ja tam žiadneho “bimboša” nevidím.. videla som tu omnoho “nechutnejšie fotky. 🤦🏼♀️
Niekedy stačí len poradiť a nie za každú cenu kopať do človeka, ktorý potrebuje poradiť.
Autor, jednoznačne treba ísť k urológovi a ak ste si na toľko percent istý, že on nepodviedol priateľku, tak ona jeho určite áno.
@najlepsitatko On dlhorocnu priatelku nepodviedol a ona jeho?🤷♀️ Tu ti nkto neda radu naisto co to je, takze cim skor na kozne, prip. urolog...
@anonym_6a8b08 "ked som si o tom nieco pozeral...." to vyzera na chlapa a asi to nebude synatorove 🤢🤮
Ano su to gén bradavice. Odporúčanie od obvodnej a ísť na chirurgiu kde majú laser bez bolesti to odstránia. Vecsinou sa to už nevráti. Nemuseli si byt neverný toto môže mat človek v tele aj 10 rokov bez príznaku.vela ľudí to má v sebe ani o tom nevedia a prenášajú to ďalej. Objaví sa to pri oslabenej imunite. Prenáša sa to sexom, analnym sexom a dokonca aj oralom. Čiže staci oral bez kondomu a ak má niekto bradavice aktívne tak nakazí druhého. Podľa mna ak mal niekto viac partnerov v živote napr 5a viac tak je veľká šanca že môže mat nieaky typ hpv v sebe
@sisska96 kde tam vidíš bimbasa??? Ja tam vidím ochlpenie 🤔🤷
@anonym_6a8b08 "ked som si o tom nieco pozeral...." to vyzera na chlapa a asi to nebude synatorove 🤢🤮
@verus_16 to je ako "pisem za kamaratku...". Toto pre zmenu matka za syna.
@najlepsitatko sú...treba to dar odstrániť a liečbu na imunitu.Nikto nikoho nemusel podviest vírus je v tele a aktivuje sa pri oslabení imunity.

zeby odpovedal najlepsie doktor?