icon

Sú to genitálne bradavice u môjho syna?

najlepsitatko
Dnes o 10:56

Ahojte moj syn sa so mnou podelil so svojim problem no nemam s ničím podobným skusenosti. Keď som si o tom niečo pozeral na internete najviac mi to sedelo na genitalne bradavice no tie sú prenosné len pohlavným stykom a som si na 99.9% istý že moj syn svoju dlhorocnu priatelku nepodviedol

Sú to genitálne bradavice u môjho syna?
anonym_876d53
Dnes o 11:01

zeby odpovedal najlepsie doktor?

anonym_4b79cd
Dnes o 11:14

🤮

anonym_6a8b08
Dnes o 11:21

@najlepsitatko matka rieši za dospelého syna fotky pohlavnej choroby na verejnom fóre. To už fakt je na psychiatra najprv a až potom na kožného.

anonym_bdaec5
Dnes o 11:24
@anonym_6a8b08

@najlepsitatko matka rieši za dospelého syna fotky pohlavnej choroby na verejnom fóre. To už fakt je na psychiatra najprv a až potom na kožného.

@anonym_6a8b08 akurát vyzerá, že to nie je matka ale otec a prečo by sa nemohol poradiť? ukázal tu niečo hanebné alebo čo? neviem, či sú to genitálne bradavice, ale vieš o tom, že mohla priateľka aj podviezť jeho a on to od nej schytal, ak má slabšiu imunitu, teda že ona môže byť len prenášač? ale odporúčam smer lekár 😉

anonym_222de4
Dnes o 11:25
@anonym_4b79cd

🤮

@anonym_6a8b08
@anonym_4b79cd každú chvíľu tu niekto rieši a reagujete ako tak normálne
Hlavne ked ide o ženu
Ale ked chlap chce pomôcť,tak sa tvárite znechutene😅
A autorovi áno môžu byt, treba k lekárovi na potvrdenie

katka1389
Dnes o 11:43

@najlepsitatko urológ najlepšia voľba ...aj syn si bude istý tu su len dohady a aj tak pojdete a tak šup objednať .....Mate krásny vzťah ,ked sa vam takto zdôveri.....♥️

anonym_468d8a
Dnes o 11:59
@katka1389

@najlepsitatko urológ najlepšia voľba ...aj syn si bude istý tu su len dohady a aj tak pojdete a tak šup objednať .....Mate krásny vzťah ,ked sa vam takto zdôveri.....♥️

@katka1389 co ja viem ci krasny vztah. Dovera je jedna vec, ale mne to pride chore, ze syn ktory je evidnetne 20+ (kedze ma dlhorocnu priatelku) matke/otcovi zasiela taketo fotografie a prosi ju o riesenie, miesto toho, aby to riesil na spravnych miestach on sam. Ale sto ludi sto chuti.

anonym_942205
Dnes o 12:24
@anonym_468d8a

@katka1389 co ja viem ci krasny vztah. Dovera je jedna vec, ale mne to pride chore, ze syn ktory je evidnetne 20+ (kedze ma dlhorocnu priatelku) matke/otcovi zasiela taketo fotografie a prosi ju o riesenie, miesto toho, aby to riesil na spravnych miestach on sam. Ale sto ludi sto chuti.

Nerozumiem pohoršujúcim reakciám. Nedávno tu bola téma, kde sa ženy radili o genitálnych bradaviciach, ale keď to spomenie muž, tak je z toho sodoma-gomora.
S mamou sa bežne rozprávame o intímnych zdravotných problémoch príde mi to úplne normálne a prirodzené s kým sa mám o tom baviť ak nie s najbližším človekom?

sisska96
Dnes o 12:36

eeeeeeee čo tak nech synček ide k lekárovi, namiesto toho aby mamka či tatko capne fotku bimbiša

anonym_6a8b08
Dnes o 12:46
@anonym_942205

Nerozumiem pohoršujúcim reakciám. Nedávno tu bola téma, kde sa ženy radili o genitálnych bradaviciach, ale keď to spomenie muž, tak je z toho sodoma-gomora.
S mamou sa bežne rozprávame o intímnych zdravotných problémoch príde mi to úplne normálne a prirodzené s kým sa mám o tom baviť ak nie s najbližším človekom?

@anonym_942205 s celým Slovenskom na verejnom fóre a fotkou intímnych partií je lepšia voľba, ako s lekárom, si myslím. 😵‍💫

anonym_942205
Dnes o 12:53
@anonym_6a8b08

@anonym_942205 s celým Slovenskom na verejnom fóre a fotkou intímnych partií je lepšia voľba, ako s lekárom, si myslím. 😵‍💫

@anonym_6a8b08 nezabudni to napísať pod každú tému, alebo foto čo sa týka zdravia.

anonym_bf86d6
Dnes o 13:09
@anonym_942205

@anonym_942205 Moja podľa mňa ani nevie že niečo také existuje. A ak náhodou niekto má niečo tak je ku..va

anonym_38aa78
Dnes o 13:13

Ano moze byt, smer lekar a cim skor. A vobec nejde o to od koho, z kade to dostal.. genitalne bradavice sposobuje HPV, ten je casto dllllhooo neaktivny, prenos je niekedy mozny aj uterakom, ziletkou.. kadejak

michaela329
Dnes o 13:16

Vyzerá, že áno. Každopádne musí ku kožnému, takže zbytočne to tu riešiť. A inak - nemuseli si byť neverní, len mohli ochorenie v sebe mať už skôr a na koži sa objavili až teraz.

anonym_029afc
Dnes o 13:25

Ja si myslím, že to nie je synova fotka, ale tvoja. Ale to je jedno. Vyzerá to ako hpv výrastky, teda genitálne bradavice. Rieš to s kožným alebo s urológom.

anonym_d138d6
Dnes o 13:28
@sisska96

eeeeeeee čo tak nech synček ide k lekárovi, namiesto toho aby mamka či tatko capne fotku bimbiša

@sisska96 ja neviem, asi som slepá, ale ja tam žiadneho “bimboša” nevidím.. videla som tu omnoho “nechutnejšie fotky. 🤦🏼‍♀️

Niekedy stačí len poradiť a nie za každú cenu kopať do človeka, ktorý potrebuje poradiť.

Autor, jednoznačne treba ísť k urológovi a ak ste si na toľko percent istý, že on nepodviedol priateľku, tak ona jeho určite áno.

motylik2559
Dnes o 13:40

@najlepsitatko On dlhorocnu priatelku nepodviedol a ona jeho?🤷‍♀️ Tu ti nkto neda radu naisto co to je, takze cim skor na kozne, prip. urolog...

verus_16
Dnes o 17:00
@anonym_6a8b08

@anonym_6a8b08 "ked som si o tom nieco pozeral...." to vyzera na chlapa a asi to nebude synatorove 🤢🤮

anonym_3f26f9
Dnes o 17:26

Ano su to gén bradavice. Odporúčanie od obvodnej a ísť na chirurgiu kde majú laser bez bolesti to odstránia. Vecsinou sa to už nevráti. Nemuseli si byt neverný toto môže mat človek v tele aj 10 rokov bez príznaku.vela ľudí to má v sebe ani o tom nevedia a prenášajú to ďalej. Objaví sa to pri oslabenej imunite. Prenáša sa to sexom, analnym sexom a dokonca aj oralom. Čiže staci oral bez kondomu a ak má niekto bradavice aktívne tak nakazí druhého. Podľa mna ak mal niekto viac partnerov v živote napr 5a viac tak je veľká šanca že môže mat nieaky typ hpv v sebe

anonym_29c35b
Dnes o 18:19
@sisska96

@sisska96 kde tam vidíš bimbasa??? Ja tam vidím ochlpenie 🤔🤷

anonym_4b79cd
Dnes o 20:42
@verus_16

@anonym_6a8b08 "ked som si o tom nieco pozeral...." to vyzera na chlapa a asi to nebude synatorove 🤢🤮

@verus_16 to je ako "pisem za kamaratku...". Toto pre zmenu matka za syna.

anonym_d6e019
Dnes o 21:18

@najlepsitatko sú...treba to dar odstrániť a liečbu na imunitu.Nikto nikoho nemusel podviest vírus je v tele a aktivuje sa pri oslabení imunity.