icon

Ako zabrániť návratu genitálnych bradavíc po infekcii?

Včera o 03:24

Som zufala. Po 25 rokoch manzelstva ma manzel nakazil touto pliagou. Hanbim sa. Navstavujem lekara aby mi to odstranil. Mrazia mi to, vypaluju laserom. Dost sa citim ponizena. Ja , co som nikdy nic take nemala a vzdy som bola opatrna, tak mi taku pliagu odovzda clovek, od ktoreho by som to nikdy necakala. Mate nejaku radu ako docielit to, aby sa mi to uz nikdy nevratilo?

anonym_57813c
Včera o 03:28

@anonym_autor zvýšiť imunitu , ja to mám asi 10 rokov a neviem sa toho zbaviť
Skúšalo sa všetko možné po krátkom čase sa to vrátilo

autor
Včera o 03:29
@anonym_57813c

@anonym_autor zvýšiť imunitu , ja to mám asi 10 rokov a neviem sa toho zbaviť
Skúšalo sa všetko možné po krátkom čase sa to vrátilo

@anonym_57813c pre boha to 10 rokov sa Ti to vracia? Stale? A vzdy ti to mrazia? Alebo odstranuju laserom?

anonym_57813c
Včera o 03:32
@anonym_autor

@anonym_57813c pre boha to 10 rokov sa Ti to vracia? Stale? A vzdy ti to mrazia? Alebo odstranuju laserom?

@anonym_autor laser , mrazenie ,imunolog aj očkovanie , aj chirurgicky rezané v spánku
Už som sa na to vykašľala stalo to veľa peňazí aj nervov
Navyše to bolelo
Je to dlhý boj
Ale ak máš lepšiu imunitu skús

autor
Včera o 03:34
@anonym_57813c

@anonym_autor laser , mrazenie ,imunolog aj očkovanie , aj chirurgicky rezané v spánku
Už som sa na to vykašľala stalo to veľa peňazí aj nervov
Navyše to bolelo
Je to dlhý boj
Ale ak máš lepšiu imunitu skús

@anonym_57813c a ako sa toho zbavujes? Stale sa to tvori? Presne tie bolesti po laseri su otras

anonym_57813c
Včera o 03:35
@anonym_autor

@anonym_57813c a ako sa toho zbavujes? Stale sa to tvori? Presne tie bolesti po laseri su otras

@anonym_autor už som to nechala tak
Mám toho viac než dosť
Z času na čas trochu krváca a svrbí
Ale zvykla som si
Keď budem mať zas energiu to riešiť vyskúšam opäť ale stačilo

autor
Včera o 03:37
@anonym_57813c

@anonym_autor už som to nechala tak
Mám toho viac než dosť
Z času na čas trochu krváca a svrbí
Ale zvykla som si
Keď budem mať zas energiu to riešiť vyskúšam opäť ale stačilo

@anonym_57813c ani doma nicim nepotieras? Mne to strasne vadi. Takze ja budem odstranovat neustale. Mne dala lekarka aj masticku. Len to zase vyziera kozu. Ach som zufala. Hlavne ked som k tomu prisla este aj takymto sposobom. Nevinne od cloveka ktoremu som verila.

anonym_57813c
Včera o 03:39
@anonym_autor

@anonym_57813c ani doma nicim nepotieras? Mne to strasne vadi. Takze ja budem odstranovat neustale. Mne dala lekarka aj masticku. Len to zase vyziera kozu. Ach som zufala. Hlavne ked som k tomu prisla este aj takymto sposobom. Nevinne od cloveka ktoremu som verila.

@anonym_autor ja som používala kolodium Forte na jednej stránke mi to nabehlo že je to aj na to , ale na iných stránkach že to je iba na kurie oká
Používala som dlho to , bolo to účinné obsahuje to lastovicnik ale bolelo to príšerné takže ak máš nízky prah bolesti nerob to
Za mňa účinná vec , vypalilo to bradavicu
Každý druhý deň asi 2-3 týždne
Len bradavicu , okolie potrieť calciovou masťou keďže je to agresívny prípravok

autor
Včera o 03:43
@anonym_57813c

@anonym_autor ja som používala kolodium Forte na jednej stránke mi to nabehlo že je to aj na to , ale na iných stránkach že to je iba na kurie oká
Používala som dlho to , bolo to účinné obsahuje to lastovicnik ale bolelo to príšerné takže ak máš nízky prah bolesti nerob to
Za mňa účinná vec , vypalilo to bradavicu
Každý druhý deň asi 2-3 týždne
Len bradavicu , okolie potrieť calciovou masťou keďže je to agresívny prípravok

@anonym_57813c ved to ze je to potom bolestive, ani sediet ani chodit… ach jaj a citala som ze isoprinosine je dobre, to si nebrala? Chcem si to dat predpisat

anonym_a852be
Včera o 03:43

Chudak manzel. On ta nenakazil, ten virus si v sebe mala. Prepukol, ked si mala oslabenu imunitu.
Ked sa to zacina tvorit, hociake bradavice, svrbi to. Vtedy si to potri sem tam octom.
Malo by to pomoct, aj ked uz su vyrastky väcsie. Nema to rado zasadite prostredie, naopak lubi kysle.

anonym_75031b
Včera o 03:51

S manželom to nemuselo mať absolútne nič spoločné. Kto ti takú blbosť povedal?

anonym_7db505
Včera o 04:11

@anonym_75031b asi sa priznal,ci? keď píše, že to ma od neho

lindusss2016
Včera o 04:18

Tiez ma zaujima, ako sa preukazala manzelova vina

anonym_de6cd2
Včera o 04:21
@anonym_75031b

S manželom to nemuselo mať absolútne nič spoločné. Kto ti takú blbosť povedal?

@anonym_75031b Vírus sa šíri akýmkoľvek sexuálnym kontaktom (vaginálnym, análym aj orálnym). K prenosu dochádza aj bez prítomnosti viditeľných bradavíc a kondóm neposkytuje 100 % ochranu. Inkubačná doba môže byť od niekoľkých týždňov až po mesiace či roky.

autor
Včera o 04:38
@anonym_a852be

Chudak manzel. On ta nenakazil, ten virus si v sebe mala. Prepukol, ked si mala oslabenu imunitu.
Ked sa to zacina tvorit, hociake bradavice, svrbi to. Vtedy si to potri sem tam octom.
Malo by to pomoct, aj ked uz su vyrastky väcsie. Nema to rado zasadite prostredie, naopak lubi kysle.

@anonym_a852be Naozaj? A ty vies ako to bolo? 27 rokov som ho mala v sebe? Ten virus? Bez priznakov? A on bol ten ktory to prvy doniesol? Prosim Ta nepis tu take prispevky ked netusis aka je pravda

anonym_7db505
Včera o 05:00
@anonym_autor

@anonym_a852be Naozaj? A ty vies ako to bolo? 27 rokov som ho mala v sebe? Ten virus? Bez priznakov? A on bol ten ktory to prvy doniesol? Prosim Ta nepis tu take prispevky ked netusis aka je pravda

@anonym_autor 🍀 držím ti palce

anonym_d3c3b4
Včera o 05:37

Asi ti zahýba, treba si na neho posvietiť
Určite bude zatĺkať.. a viac by som s nim intimne nežila.Aj ja som to mala od chlapa, aj gynekológ mi to potvrdil

vevesh
Včera o 05:46
@anonym_a852be

@anonym_a852be prosim ta, ked "to" lubi kysle, ako jej pomoze ocot, ktory je kysly? Vsak sa jej to namnozi, ak by to bola pravda🫣

Autorka, prejav bradavic velmi zavisi od imunity, takze ako prve by som sa snazila robit vsetko, aby sa posilnila imunita (vitaminy C, D, Bckova skupina, pila zazvorovy caj) a tym padom by nevznikali nove bradavice. A tam dole by som asi na potieranie dala urcite prirodne tinktury proti bradaviciam a na rychlejsie hojenie.

anonym_926e04
Včera o 05:51

Ja som mala veľa bradavíc na nohe, jasné že to je rozdiel, noha a intímne partie,no mne fakt pomohol kolodium Forte, nedám na to dopustiť. Liečba trvala 5 dní, mazať 2 krát denne, len to treba potierať čisto len na bradavice,nie okolitú kožu, najlepšie keby ti to niekto potieral. Mne vsetky bradavice zmizli a to som sa s nimi trápila predtým dlhú dobu a použila kadejaké prípravky, no kolodium Forte je top!!!!! A hlavne nemusíš behat do doktoroch. Vyskúšaj, zlepšenie budeš vidieť už na tretí deň, ono ich normálne "vypáli" . Držím palce

anonym_712850
Včera o 05:59

Treba dat manzelovi ucet za lieky a laser.

anonym_a852be
Včera o 06:08
@vevesh

@anonym_a852be prosim ta, ked "to" lubi kysle, ako jej pomoze ocot, ktory je kysly? Vsak sa jej to namnozi, ak by to bola pravda🫣

Autorka, prejav bradavic velmi zavisi od imunity, takze ako prve by som sa snazila robit vsetko, aby sa posilnila imunita (vitaminy C, D, Bckova skupina, pila zazvorovy caj) a tym padom by nevznikali nove bradavice. A tam dole by som asi na potieranie dala urcite prirodne tinktury proti bradaviciam a na rychlejsie hojenie.

@vevesh Ocot nie je kysly, je zasadity. Vsetky bradavice vies vyliecit octom a citronom. Ktory posobi tiez zasadito.

anonym_367890
Včera o 07:31
@anonym_a852be

@vevesh Ocot nie je kysly, je zasadity. Vsetky bradavice vies vyliecit octom a citronom. Ktory posobi tiez zasadito.

@anonym_autor zmiešaj pár kvapiek bio kadidlového oleja s tea tree olejom a potieraj postihnuté miesta. Pomôže konzumácia fermentovaných nepasterizovaných potravín domáci kefír z Tibetskej huby, domáca kvasená kapusta... obsahujú probiotiká a kyselinu mliečnu na posilnenie imunity + živé baktérie a kyseliny vytlačia tú pliagu z tela von.
@anonym_a852be ocot pomôže, ale mal by byť fermentovaný so živými baktériami a kyselinou mliečnou, nie kupovaný z obchodu,

anonym_a852be
Včera o 08:21
@anonym_367890

@anonym_autor zmiešaj pár kvapiek bio kadidlového oleja s tea tree olejom a potieraj postihnuté miesta. Pomôže konzumácia fermentovaných nepasterizovaných potravín domáci kefír z Tibetskej huby, domáca kvasená kapusta... obsahujú probiotiká a kyselinu mliečnu na posilnenie imunity + živé baktérie a kyseliny vytlačia tú pliagu z tela von.
@anonym_a852be ocot pomôže, ale mal by byť fermentovaný so živými baktériami a kyselinou mliečnou, nie kupovaný z obchodu,

@anonym_367890 Uz som nenavratne vyliecila bradavice s octom z obchodu minimalne desiatim ludom.
Kamaratky sa stazuju, ze im alebo ich detom bradavice vypaluju a ze sa vracaju. Tak vzdy som poradila ocot a kazda bola nadsena.
Aj u nas doma dietatu, expartnerovi a aj na sebe som si to vyskusala pocas tehotenstva, kedy som zrejme mala oslabenu imunitu a vysli mi bradavice v podpazusi. Vzdy pomohol ocot, väcsinou jablcny, vzdy obycajny z obchodu.

Cize nehadam sa, ale urcite nam pomahol aj obycajny ocot😇 Ale diky za tip, vyskusam aj ten so zivymi bakteriami, keby ten z obchodu nefungoval🤗

jahodka11611
Včera o 08:53
@anonym_a852be

@anonym_367890 Uz som nenavratne vyliecila bradavice s octom z obchodu minimalne desiatim ludom.
Kamaratky sa stazuju, ze im alebo ich detom bradavice vypaluju a ze sa vracaju. Tak vzdy som poradila ocot a kazda bola nadsena.
Aj u nas doma dietatu, expartnerovi a aj na sebe som si to vyskusala pocas tehotenstva, kedy som zrejme mala oslabenu imunitu a vysli mi bradavice v podpazusi. Vzdy pomohol ocot, väcsinou jablcny, vzdy obycajny z obchodu.

Cize nehadam sa, ale urcite nam pomahol aj obycajny ocot😇 Ale diky za tip, vyskusam aj ten so zivymi bakteriami, keby ten z obchodu nefungoval🤗

@anonym_a852be ahoj poprosím ta, tým octom len potierat alebo ako ho aplikovať? Ďakujem

anonym_367890
Včera o 08:55
@anonym_a852be

@anonym_a852be áno myslela som jablčný ocot doma fermentovaný, ale super, že pomohol aj kupovaný z obchodu 🙂

anonym_a852be
Včera o 09:48
@jahodka11611

@anonym_a852be ahoj poprosím ta, tým octom len potierat alebo ako ho aplikovať? Ďakujem

@jahodka11611 Podla toho, kde to mas a co to je. Na bradavicu alebo kurie oko na chodidle alebo ruke si narez z citronovej kory stvorceky ca. 5x5mm namoc ich do octu a citrovovej stavy, nechaj luhovat min.24 hodin a potom priloz a prelep leukoplastom. Staci to dat na noc, cez den nemusi. A opakovat dokial to nezmizne. 3-4x
Pod pazuchami, prsiami, v oblasti bikin, kde sa clovek poti a vznikaju bradavice pri znizenej imunite, treba potriet najlepsie uz ked to zacne svrbiet, aby vobec nevyrastli, vatovym tamponom s jablcnym octom. Ked uz mas narastene, tak potierat, vyschnu, odpadnu.
Ospravedlnujem sa, genitalne bradavice som este neliecila, ale ja by som si robila bud sedave kupele vo vode s octom, nie velmi konncentrovane ale castejsie. Na nete pisu, ze okolie chranit mastou a octom potierat lokalne.

Ja si doprajem sem tam aj kupel s jablcnym octom. Pol flase do vane. Preventivne.

anonym_a852be
Včera o 09:52
@anonym_367890

@anonym_a852be áno myslela som jablčný ocot doma fermentovaný, ale super, že pomohol aj kupovaný z obchodu 🙂

@anonym_367890 Budem musiet nastudovat, ako sa to fermetuje, este som nerobila ocot doma, ale je to vyzva☝️🙂
Dakujem

anonym_367890
Včera o 10:34
@anonym_a852be

@anonym_367890 Budem musiet nastudovat, ako sa to fermetuje, este som nerobila ocot doma, ale je to vyzva☝️🙂
Dakujem

@anonym_a852be je to jednoduché podobne ako kvasená kapusta. Ocot som kvasila podľa týchto receptov

https://www.youtube.com/watch?v=reBYn5xUlHw

https://www.youtube.com/watch?v=C2P1brZiog8
anonym_faf9a2
Včera o 11:14

@anonym_autor S manželom sex len s kondómom, aby sa ti to nevracalo.

anonym_a852be
Dnes o 15:53
@anonym_367890

@anonym_a852be je to jednoduché podobne ako kvasená kapusta. Ocot som kvasila podľa týchto receptov

@anonym_367890 Dakujem, videa su motivujuce, urcite vyskusam🤗

anonym_6e6492
Dnes o 18:43

Ja som to mal tiez od koho neviem možno od ex alebo súčasnej manželky. Bol som na laser cca tri krát. Mal som oslabenú imunitu. Po kompletnom odstraneni na chirurgii kde som priniesol odporúčanie od obvodného. Nič som neplatil. Je tomu už 6 rokov a ako to všetko dali laserom preč už sa to nevrátilo. Partnerku mám tu istú cca 10rokov