Syndróm lepivých doštičiek
ahojte, s manzelom sa snazime o babetko,no skoro 2 roky nic. Nevytvaraju sa mi vajicka. Na hematologickom vysetreni mi zistili syndrom lepivych dosticiek, a moja gynekologicka mi povedala, ze vraj tento syndrom moze sposobovat aj to, ze sa mi netvoria vajicka. Co sa mi nezda. co si o tom myslite vy?
Dievcata neuverite, ale dnes som si nasla dve ciarky! A teraz co, anipyrin ci fraxapyrine?
@alexiss27 to mi je luto....mne to zistili iba teraz po porodoch...Moje deti su obe zazrak tak ci tak...My sme sa trapili 7 rokov kym som bola tehotna s prvou dcerkou.A dve tehotenstva bez anopyrinu,stastie ako hrom.
@carmenuska no prve tehu bolo tiez bez liekov a tiez stastie zecsom donosila ...❤
tak ja som zacala spinit:( bola som na pohotovosti. HCG 54 a mam nejaku tekutinu na maternici, vak nikde:(
@monchichichi
v ktorom tt by si mala byt ?
@monchichichi a co to znamena? Spinenie s nasimi dg byva,ja som nieze spinila,ale krvacala obe tehu cele prve 3 mesiace.Ai si este nizky tt,nekusi byt nic vidiet.Mali by ti kontrolovat hcg,ci stuoa,alebo klesa alebo co...Co ti povedali? Drzim prsty moc moc...
@alexiss27
@carmenuska mal by som byt prvy den 5TT. Povedali ze mam prist vo stvrtok na HCG a ak nebude vyssie tak nech mam radsej so sebou veci a som na lacno:(
@monchichichi drzim prsty....a nemoze to byt este aj mimomaternicove? Nemas bolesti?
dievcata, viete niektora, ci syndrom lepivych dosticiek vysetruju aj na hematologii na Kramaroch? Dakujem
@monchichichi ako si na tom? Podla profilu si v 11tt
@ikonica zatial vsetko ok. Uvidim buduci tyzden na velkom sone🙂
@monchichichi super 🙂 drzim palce nech je vsetko ok 🙂
mozem zobrat ibalgin na anopyrin? beriem anopyrin 100 denne... dosla mrcha boli ma brucho... mozem to skombinovat s ibacom 200? lekarka nebrala telefon...
@131313 ahoj, vysetruju to, ja tam chodim k doktorke Drakulovej, poslala ma tam sice reprodukcna imunologicka, u nej mi totiz zistili syndrom lepivych dosticiek.
Ahojte, cez vikend sme boli v Tatrach. V piatok na mensej ture- nie do kopca. Vecer ako som smrkala som mi isla trochu krv. V noci som sa zobudila, ze mi treba cikat a na toaletaku som si nasla jasno cervenu krv. Bezala som na pohotovost kde nezistili pricinu krvacania. Potom sa mi tonustalilo a okolo obeda zas zopakovalo. Odctedy len lezim a krv nikde. Myslite, ze to mohlo byt nadmorskou vyskou?
Ahojte chcem sa spytat tie co ste nemohli otehotniet a zistili Vam syndrom lepivych dosticiek ako rychlo ste otehotneli po liecbe anopyrinom?dakujem🙂
V ktorom tt pred porodom ste vysadili anopyrin a nasadili fraxiparine?
@mirka1478 ahoj my sme otehotneli vzdy do roka znova, len vzdy to skoncilo potratom do 9 tt, napokon sme sa rozhodli pre IVF, s tym ze hned som mala pichat fraxik, lenze ten mi spustil v 15 tt krvacanie tak mi ho vysadili a dali 100 anopyrin ten mam vysadit 3 tyzdne pred porodom a nasadit opat fraxik. Takze u nas tak uz to bolo moc 4 roky po sebe 4 potraty ☹ preto to IVF.
@monchichichi ja som akurat dnes bola na hematologii vraj 3 tyzdne pred porodom mam vysadit anop. a nasadit fraxik...
@alexiss27 mne povedali ze v 30tt a zda sa mi to nejak skoro
@monchichichi no mne tak ako som napisala povedala dnes hematologicka , ja som ho brala pred tehu ked som ohtehotnela nasadili mi 0,4 fraxik lenze z ten mi spustil krvacanie a vysvetlili mi v nemocke ze fraxik nieje na dosticky on ulahcuje babatku fungovanie v mojom tele ale mne zle robi takze moze sposobit potrat, tak hned vysadili dali anopyrin ktory je na dosticky a zatial sa drzime teraz zaciname 34 tt a mam ho vysadit cca v 36-37 tt.
@alexiss27 jajawka pol roka sa nedari mam urobenu genetiku s pozitivnym heterozygot c677t .pred 12 rokmi boli dva potraty s inym muzom no a teraz uz mam 34 tak idem znova do toho.spiermiogram u urologa v poriadku.akurat mu tam povedali ze nema taku hustotu aku by mal mat,tak ze mam vzdy polezat s podlozenou panvou.ja uz stvrty mesiac chodim na agolutin lebo cysta mi zablokuje menzes.endokrinologia v poriadku bez liekov ale na kontroly chodim lebo sa jej nezdalo sono.naposledy mi uz navrhla inseminaciu vzhladom na moj vek.mozno sa nedarilo prave kvoli tym dostickam a este vlastne aj kvoli celiakii.takze ak som nepotratila a teraz neotehotnela kvoli dostickam tak pre celiakiu.

@carmenuska Plamenova stredy byva. No ja som mala ten fraxik zakazdym a vsetko skoncilo MA ...