icon

Tehotenské príznaky po kyretáži

mells
22. okt 2013

Ahojte zenusky,
chcela by som sa vas spytat tych co maju kyretaz za sebou, kolko po kyretazi ste mali este tehotenske "pocity" a priznaky ???
Ako dlho trvalo kym sa vam HCG hormon upravil a po akej dobe ste boli na kontrole ultrazvukom ? mne nakazali medzi 4-6 tyznov po zakroku ale citala som tu na fore ze uz zeny uz po 2 tyzdnoch boli. A hormon HCG po kolkych dnoch ste boli na kontrole ? a klesol ? ci sa najdu aj take co neklesol 😖 a co potom nasledovalo ???

Strana
z8
mia005
31. okt 2013

@leamax jooj,to musi byt neprijemne ☹
@mells ale ako hrat sa na vzornu,ved si vzorna nieee 😀 Idem zmerat teplotu,nebojte nie do ritkyyyy a potom nasupem zemiaky neboj 😀 bezim aj ja nech som vzorna zienka domaca 😀 ahojteeeee babule

leamax
31. okt 2013

@mia005 tak aj vam pekny vecer, paaa

mells
autor
31. okt 2013

@mia005
@leamax zenusky asi si zalozime neaku vlastnu temu 😉 a tam si budeme moct pokecat bez toho aby sme spamovali tuto temu 😕 co vy na to ?!?!?! ... ktora sa tu vyzna najlepsie a vie kde by sme si mohli pokecat ??? 😀 ... ja by som navrhovala ze jedna z nas zalozi temu kde sa tu predstavuju novy clenovia a tam zeby sme si pisali ??? cakam na vase odsuhlasenie 😉 teda berem to ako hotovu vec len chcem precitat ci suhlasite aj vy obe 😉 🙂 tusim si rozumieme xixi ... tak nech sa nestratime z "ocu" 😉 😀

mia005
1. nov 2013

@mells odo mna mas suhlas,chcela som cosi podobne navrhnut 🙂

leamax
1. nov 2013

@mells
@mia005 no ja by som tiez najradsej, keby nepiseme takto verejne, ale nezrusia nam sukromku, ked tam budeme len my tri?

mells
autor
1. nov 2013

@leamax
@mia005 dobre zlaticka tak skusim zalozit temu v "som tu nova" 🙂 a tam som si ista ze mozeme pisat co chceme vsak to bude vlastne "moja" tema 😉 a ked nas ujovia a tety adminovia zrusia tak vieme ze ani tam nemozeme ☹ ak by toto naaaahodou neaka teta adminka/ujo adminko citali tak prosime o radu kde by sme si mohli pisat 😉 a vopred DAKUJEME

leamax
1. nov 2013

@mells ok, super, hned som tam 🙂 a nech ma nejaky krasny, plodny a optimisticky nazov 🙂 🙂 🙂

mells
autor
1. nov 2013

@leamax mas napad ??? aky ???? 😝 budem rada ked nieco navhnes ja som momentalne este beznapadova 😀

leamax
1. nov 2013

@mells no ja tiez, este som tesne pred ranajkami 😀

co tak:aj my porodime nase vytuzene babätka 🙂

neviem, nenapada ma este nic

mells
autor
1. nov 2013

@leamax neskoro draha uz je zalozena 😉 dokonca som nasla ze "sukromna" poslala som ti link neviem ako to bude vam ukazovat preto dala vediet 😉 a dobru chut k ranajkam ... ja uz naranajkovana, psinka vyvencena 🙂

leamax
1. nov 2013

@mells ved nazov mozes furt menit, ty ako zakladatelka tam mozes robit cachre - machre 😀 funguje, uz som tam 😉
a dakujem, idem na ne 😀

mells
autor
1. nov 2013

@leamax ano JA JA JA JA ... to je nieco na ego pre jedinacka 😀 😉

ankare
26. feb 2019

Som 3 dní po potrate a HCG mam 69. Je to v poriadku?

Strana
z8