Trpím neustálymi menštruačnými bolesťami
Ahojte. Vopred by som rada napisala, že každý detail mojich problémov je a bol diskutovaný s mojou Dr..
Už vyše 3-4 mesiacov trpim neustálymi menštruačnými bolesťami. Niekedy to na deň - dva prejde, potom je to spat, rovnako pri pohlavnom styku pálenie / bolesť. Nezaberá na tie bolesti žiadny liek. + pálenie pri močení, dlhodobé problémy s obličkami. Špinenie 10 dní pred MS.
= zaver je, že mám výsledky OK, Sono OK.
Pred 3 týždňami padol jej predpoklad na Endometriózu, nasadila liečbu antikoncepciou (jednozložkovou), ktorú som ešte neužila keďže menzes som zatiaľ nemala.
Chcela som aj zmeniť lekára ale každý má plno a nových neprijíma. Jedna pani Dr. mi však dala chrobáka do hlavy. Diagnóza “ureaplazma” - vraj by to vysvetľovalo všetko a príznaky sedia.
Tak mi ženy prosím povedzte, aké ste mali prejavy pri ureaplazme?
Endometriozu treba pozriet na laparke.. mozu Tam byt aj *obycajne* zrasty a nemusi byt endometrioza.. mne odstranovali kopu zrastov a velmi sa Mi ulavilo.
@vikinka128 no neviem ja čo som mala alebo mám endometriozu ti iba viem povedať,že nič iné ako laparoskopia ti ju nepotvrdí ani nevyvrati....
@janetinka27 povedala tolko, že “maternica v poriadku, vaječníky v poriadku”. Hormonálny profil mi vôbec nerobila
@anjelicek26
@ada_alica áno počula som o laparokopii. Len mi príde zvláštne, že mi povie “skus antikoncepciu a uvidíme, zatiaľ laparokopiu netreba” 🤷🏻♀️
@vikinka128 Tak ono to vie utlmit priznaky,ale problem to nevyriesi. Toboz,ak su tam zrasty ci loziska...na sone to nevidno... Skus urcite este ineho lekara.

@vikinka128 ahoj, sice si sa pytala naureaplazmu, ale progesteron si mala ok? spinenie v druhej polovici cyklu byva casto sposobene nizkym progesteronom. co videla? videla napriklad prebehnutu ovulaciu?