Upravil vám Duphaston cyklus?

kika1997
27. apr 2017

Ahojte baby gynekologička mi chce dať antikoncepciu Duphaston lebo nemám vôbec menštruáciu, keď mi nepichnú injekciu tak vôbec nedostanem..tak mi chce nasadiť lieky..chcela by som sa opýtať či Duphaston vám upravil cyklus..a ešte chcela by som vedieť či s tých tabletiek sa priberá ..

wewika1
27. apr 2017

V prvom rade duphaston nie je antikoncepcia. K otazke, ano upravuje cyklus, ale zase ako komu. Treba si odskusat sam. Z hormonov sa nepribera, len po nich chuti viac jest a to si uz musi ustrazit kazda sama😉Drzim palce✊

druzuz
27. apr 2017

Ja som brala dufaston /proveru tak pred 10 rokmi, ked som mala problemy s cyklom.Ono to umelo simuluje cyklus, kedze je to progesteron, vacsinou sa podava od 15teho dna do 25teho, kedy sa prirodzene ma zvysit progesteron po ovulacii.Ale nepomaha k samotnej ovulacii. Takze, ak chces riesit v buducnosti deticky, skor by mala tvoja lekarka riesit, preco nemas ovulaciu.Mozete byt za tym PCO, stitna zlaza, hocico ine.Drzim palce.

kika1997
autor
27. apr 2017

@wewika1 Dakujem veľmi pekne som sa zliakla :D že priberem :D
@druzuz tak ja detičky zatiaľ nemôžem ked ma operovali na srdce..takže je to take no.

majus35
28. apr 2017

Mne duphaston upravil cyklus len počas jeho užívania, po vysadení sa všetko vrátilo do starých kolají. Mám nepravidelný cyklus. Duphaston nie je antikoncepcia.

deltaa
28. apr 2017

miesto toho aby ti hladali pricinu ti idu davat umele hormony aby si dostala "pseudo menzes" 🙄 pricin moze byt tak vela pocnuc stitnou zlazou ....