icon

Už dva roky sa mi vracia zápal močových ciest

vannyvanny
7. sep 2023

Ahojte potrebujem radu už som naozaj zúfalá.
Už asi 2 roky sa mi opakovane vracia zapal mocovych ciest. Doktorka mi da antibiotika pokazde iné a aj tak sa mi to vráti.
Bola som na urologii kde mi spravili ster z trubice a to bolo vraj ôk a aj moč ale výter z pošvy ukázal problém. Baktéria s názvom gardnerella. Googlila som vraj nič strašné. Naordinovala mne aj partnerovi entyzol . Partnerovi následne prišli z labaku výsledky kde sme dali na rozbor ejakulat ze ma bakterih enterobacter a následne mu na uro predpísala Ciprofloxacin. Ale mne nepredpusali nič.
Aj napriek tomu celému pociťujem palenie . Nieje to ako klasicky zapal mocovych ciest ale po každom moceni cítim palenie aj dobru hodinu ešte. Dá sa to vydržať ale je to naozaj nekomfortne.
Dávam si aj peobiotika aj kvapky z kapucinky aj pijem rôzne čaje na močové cesty ja už naozaj neviem.
Už mám z toho normálne depresie

Strana
z3
anos18
16. máj 2025
@skodovam

@barbora7776 dobrý deň, myslím že zabrali, a teraz beriem ženské probiotiká, ktoré obsahujú aj výťažok z cesnaku a grepfruitovych jadierok a nechcem to zakríknuť, ale sa mi zdá, že tie my pomáhajú asi najviac.

@skodovam ahoj, a to sú ktoré, prosím ťa. Ďakujem

skodovam
16. máj 2025
@anos18

@skodovam ahoj, a to sú ktoré, prosím ťa. Ďakujem

@anos18 nechce mi odoslať fotku, volajú sa topnatur candistop, mne ale aj dosť pomohol urovaxom, tie som brala tri mesiace.

anos18
16. máj 2025
@skodovam

@anos18 nechce mi odoslať fotku, volajú sa topnatur candistop, mne ale aj dosť pomohol urovaxom, tie som brala tri mesiace.

@skodovam ďakujem 😊 našla som

barbora7776
16. máj 2025
@skodovam

@barbora7776 dobrý deň, myslím že zabrali, a teraz beriem ženské probiotiká, ktoré obsahujú aj výťažok z cesnaku a grepfruitovych jadierok a nechcem to zakríknuť, ale sa mi zdá, že tie my pomáhajú asi najviac.

@skodovam viete mi aj poslať odkaz na to aké konkrétne beriete ? Vyskúšam aj ja...😉a prosím vás aké ste mali konkrétne problémy ? Ja mám neustále pálenie v močovej pri aj po močeni, taktiež niekedy veľmi nepríjemné pichanie, škrenie 😭uz si skutočne neviem rady gyn aj uro výsledky sú ok

skodovam
18. máj 2025
@barbora7776

@skodovam viete mi aj poslať odkaz na to aké konkrétne beriete ? Vyskúšam aj ja...😉a prosím vás aké ste mali konkrétne problémy ? Ja mám neustále pálenie v močovej pri aj po močeni, taktiež niekedy veľmi nepríjemné pichanie, škrenie 😭uz si skutočne neviem rady gyn aj uro výsledky sú ok

@barbora7776 ja som mala vždy po sexe problém, hneď na druhý deň zápal, krv v moči, robili mi aj cystoskopiu, tam bolo všetko v poriadku, muž bol tiež na vyšetrení, všetko v poriadku. Brala som urovaxom, teraz si dávam tieto probiotiká a večer d manosu, tú si kupujem v dm drogérii. A ešte po sexe používam gél, pošlem aj link, ten je vynikajúci. Vždy sa s ním natriem zo spodu.
https://www.benulekaren.sk/multi-gyn-actigel-ge...

Strana
z3