V akom veku ísť na prvú návštevu gynekológa?
Ahojte.
V akom veku ste sli prvykrat ku gynekologovi? Ja mam 26 a este som nebola vobec kedze som nemala este intimny pomer. Dakujem
@evittam k zubarovi chodim ked ma zub boli inak nie.
@ptmt1011 plus preventivka ale zuby mam ake mam aj ked cistim furt. 😒 a preventivka asi tak ze kaz kaz a ked idem k druhemu tak kaz ziadny takze 😀
Nejde o cistenie. Pouzivas zubnu nit, chodis na dentalnu hygienu? Dufam, ze mlada osoba ako ty sa nezanedba, k cloveku v dnesnej dobe patri aj pekny usmev aj starostlivost o svoje zdravie. Nezijeme v stredoveku, aby sme sa bali lekarov. Ti su na to, aby aj prevenciou a zachytom pripadnych chorob na zaciatku ta vyliecili. Pripadne tazkosti sa lahko podchytia na zaciatku, ako ked uz su komplikovanejsie. Preto nevahaj, chod k lekarovi a budes rada, ked budes vediet ze si naozaj v poriadku
@zuzap33 na dentalnu nechodim. Tyzden ma pusa z nej boli. Nit pouzivam a bez srandy ked sa neda zub zachranit smola musi von. A zuby mam take ze umyvam poctivo a aj tak ich mam ake mam a tie dristy ze ciste zuby sa nekazia si nechajte. Ja mozem aa aj na hlavu postavit a zuby sa mi kazia 🤪. A doktori su to je kapitola sama o sebe niektori.
Aj mna bolia usta z hygieny. Ale v dnesnej dobe zuby zachranuju skoro vsetko. Ale naco sa potom pytas, co mas robit, ked odmietas nazory a si pevne rozhodnut.Rob si teda co chces
@zuzap33 az na to ze ja som sa pytala na gyn a nie na zuby. A dat 35e za hygienu alebo za 35e kupitpotraviny si clovek 3x rozmysli
@zuzap33 Ty sa hlavne (preboha) staraj sama o seba a neosocuj tu ľudí, ktorých nepoznás a nepis o nich klamstva. Ja nemam nic proti očkovaniu.
Aku blbost som konkrétne poradila?! Ja tu radím sprostosti typu-netreba chodiť k lekárovi a spol.?! Sa navazaj do inych a mne daj pokoj. Vdaka.
Baby, podľa mňa je to troll. Neviem si predstaviť, že by bol niekto tak nedbalý k svojmu zdraviu. V dobe, keď rakovina krčku maternice či prsníka kosí mladé ženy.
Zas sa niekto doma nudí. Alebo si myslíte, že už sú niektoré tak hlúpe, že si nevedia vygoogliť info o gyn.prehliadke? 🤷♀️
@krkavcia_mater je to pravda. Nie som troll. Normalne sa pytam.
@krkavcia_mater nemusi byt. Moja velmi dobra kamaratka nebola 6 rokov u gynekologa. Ma dieta pomaly 6r, pestry sexualny zivot a nechodi. 2x som jej spravila termin u svojho doktora a 2x sa vyhovorila. Naposledy bola v 6nedeli. Mala jej ide do prvej triedy. Ze je jej to trapne ... samozrejme som jej vysvetlila 200x o rakovine, prevencii, ze doktor vidi stovky susuli. Doberala som si ju stylom, ze je bleda, lebo ju uz urcite rakovina zerie ... a nic. Tak som s tym prestala, a ona ide nadalej bez prehliadok.
A tvoja mama ti neporadila ist na prehliadku..? Ona nechodi tiez?
Lebo ozaj nechapem, ze v takom veku si tam este nebola. A ani na sone prs. To sa nebojis?
@veronikaszabova mama bola tiez 1x ked otehotnela. Na sone prs som nebola a to skor na gybdu pojdem jak na sono 😶
@kittykat22 to doberanie tiez nie je ok. Ze zoziera ta rakovina 😶😶😶
A coho sa bojis na sone? Ved to preboha nic nie je 🙈
No typujem, ze mama bola tehotna skorej ako v 26rokoch
@veronikaszabova po 26tke. A akoze ja mam prsia ukazovat niekomu? Ee
@krkavcia_mater No tu nájdeš ine "exempláre". Toto je nič. Bohužiaľ.
@evittam pytam sa na gyndu a sono tu sa riesi 😒
Je to lekar ci lekárka. Tvoje prsia ich nezaujímaju ani ako tvoja ....Ale vela šťastia pri takomto prístupe.
No tak ked nechces, nechod. Denne ten lekar vidi XY vagin a prs, myslis ze zrovna nad tebou sa bude pozastavovat?
Tak ale prehliadka u gynekologa je tak isto dolezita ako sono prs.
Tak ako pisem je to lekar. Prevencia je potrebná a v tvojom veku určite. Toho lekára zaujíma tvoj zdravotný stav a nie tvoje nahe prsia ci tvoja hola ....
@veronikaszabova Ako inak. Este asi takú nevidel.🤣🤣🤣 Ale ako pise radšej "otrci" vagínu ako ukáže prsia.
@evittam dakujem ... 😀
@veronikaszabova
@evittam no asi.
Akoze ja osobne si neviem predstavit, ze by som mala 26r a hanbila by som sa nejakeho lekara 🙈