icon

V akom veku ísť na prvú návštevu gynekológa?

11. feb 2020

Ahojte.
V akom veku ste sli prvykrat ku gynekologovi? Ja mam 26 a este som nebola vobec kedze som nemala este intimny pomer. Dakujem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
autor
12. feb 2020

@evittam k zubarovi chodim ked ma zub boli inak nie.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
autor
12. feb 2020

@ptmt1011 plus preventivka ale zuby mam ake mam aj ked cistim furt. 😒 a preventivka asi tak ze kaz kaz a ked idem k druhemu tak kaz ziadny takze 😀

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
zuzap33
13. feb 2020

@evittam ja si ta pamatam, ty si proti vsetkemu, ockovaniu a tak. Ked nechces nenavstevuj lekara , operuj sa aj sama, ale preboha uz prestan radit druhym svoje blbosti.

zuzap33
13. feb 2020

Nejde o cistenie. Pouzivas zubnu nit, chodis na dentalnu hygienu? Dufam, ze mlada osoba ako ty sa nezanedba, k cloveku v dnesnej dobe patri aj pekny usmev aj starostlivost o svoje zdravie. Nezijeme v stredoveku, aby sme sa bali lekarov. Ti su na to, aby aj prevenciou a zachytom pripadnych chorob na zaciatku ta vyliecili. Pripadne tazkosti sa lahko podchytia na zaciatku, ako ked uz su komplikovanejsie. Preto nevahaj, chod k lekarovi a budes rada, ked budes vediet ze si naozaj v poriadku

autor
13. feb 2020

@zuzap33 na dentalnu nechodim. Tyzden ma pusa z nej boli. Nit pouzivam a bez srandy ked sa neda zub zachranit smola musi von. A zuby mam take ze umyvam poctivo a aj tak ich mam ake mam a tie dristy ze ciste zuby sa nekazia si nechajte. Ja mozem aa aj na hlavu postavit a zuby sa mi kazia 🤪. A doktori su to je kapitola sama o sebe niektori.

zuzap33
13. feb 2020

Aj mna bolia usta z hygieny. Ale v dnesnej dobe zuby zachranuju skoro vsetko. Ale naco sa potom pytas, co mas robit, ked odmietas nazory a si pevne rozhodnut.Rob si teda co chces

autor
13. feb 2020

@zuzap33 az na to ze ja som sa pytala na gyn a nie na zuby. A dat 35e za hygienu alebo za 35e kupitpotraviny si clovek 3x rozmysli

evittam
13. feb 2020

@zuzap33 Ty sa hlavne (preboha) staraj sama o seba a neosocuj tu ľudí, ktorých nepoznás a nepis o nich klamstva. Ja nemam nic proti očkovaniu.
Aku blbost som konkrétne poradila?! Ja tu radím sprostosti typu-netreba chodiť k lekárovi a spol.?! Sa navazaj do inych a mne daj pokoj. Vdaka.

evittam
13. feb 2020

@zuzap33 Ja s tebou súhlasím a este som za
...👍😀😀😀😀😀😀

krkavcia_mater
13. feb 2020

Baby, podľa mňa je to troll. Neviem si predstaviť, že by bol niekto tak nedbalý k svojmu zdraviu. V dobe, keď rakovina krčku maternice či prsníka kosí mladé ženy.
Zas sa niekto doma nudí. Alebo si myslíte, že už sú niektoré tak hlúpe, že si nevedia vygoogliť info o gyn.prehliadke? 🤷‍♀️

autor
13. feb 2020

@krkavcia_mater je to pravda. Nie som troll. Normalne sa pytam.

ajka0207
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
13. feb 2020

@krkavcia_mater nemusi byt. Moja velmi dobra kamaratka nebola 6 rokov u gynekologa. Ma dieta pomaly 6r, pestry sexualny zivot a nechodi. 2x som jej spravila termin u svojho doktora a 2x sa vyhovorila. Naposledy bola v 6nedeli. Mala jej ide do prvej triedy. Ze je jej to trapne ... samozrejme som jej vysvetlila 200x o rakovine, prevencii, ze doktor vidi stovky susuli. Doberala som si ju stylom, ze je bleda, lebo ju uz urcite rakovina zerie ... a nic. Tak som s tym prestala, a ona ide nadalej bez prehliadok.

veronikaszabova
13. feb 2020

A tvoja mama ti neporadila ist na prehliadku..? Ona nechodi tiez?
Lebo ozaj nechapem, ze v takom veku si tam este nebola. A ani na sone prs. To sa nebojis?

autor
13. feb 2020

@veronikaszabova mama bola tiez 1x ked otehotnela. Na sone prs som nebola a to skor na gybdu pojdem jak na sono 😶
@kittykat22 to doberanie tiez nie je ok. Ze zoziera ta rakovina 😶😶😶

veronikaszabova
13. feb 2020

A coho sa bojis na sone? Ved to preboha nic nie je 🙈
No typujem, ze mama bola tehotna skorej ako v 26rokoch

autor
13. feb 2020

@veronikaszabova po 26tke. A akoze ja mam prsia ukazovat niekomu? Ee

evittam
13. feb 2020

@krkavcia_mater No tu nájdeš ine "exempláre". Toto je nič. Bohužiaľ.

autor
13. feb 2020

@evittam pytam sa na gyndu a sono tu sa riesi 😒

evittam
13. feb 2020

Je to lekar ci lekárka. Tvoje prsia ich nezaujímaju ani ako tvoja ....Ale vela šťastia pri takomto prístupe.

veronikaszabova
13. feb 2020

No tak ked nechces, nechod. Denne ten lekar vidi XY vagin a prs, myslis ze zrovna nad tebou sa bude pozastavovat?

veronikaszabova
13. feb 2020

Tak ale prehliadka u gynekologa je tak isto dolezita ako sono prs.

evittam
13. feb 2020

Tak ako pisem je to lekar. Prevencia je potrebná a v tvojom veku určite. Toho lekára zaujíma tvoj zdravotný stav a nie tvoje nahe prsia ci tvoja hola ....

evittam
13. feb 2020

@veronikaszabova Ako inak. Este asi takú nevidel.🤣🤣🤣 Ale ako pise radšej "otrci" vagínu ako ukáže prsia.

autor
13. feb 2020

@evittam dakujem ... 😀
@veronikaszabova

veronikaszabova
13. feb 2020

@evittam no asi.
Akoze ja osobne si neviem predstavit, ze by som mala 26r a hanbila by som sa nejakeho lekara 🙈