Vaginálne sono bez kondómu
Ahojte chcem sa opýtať, či niekedy urobil niekomu gynekológ vaginálne sono bez toho, aby použil naň kondom. Teraz to rieši kamoska, ktorá si nepamätá, či jej ho nasadil alebo nie.
Bola u Dr.Grochal
Tak sa spytaj priamo jeho 🤷
@martinkatinka ja nie, kamoska sa musí ak chce. Ja som len hovorila že sa môžem spýtať tu žien aké mali skúsenosti
Kazdy den sa tu prerazi dno s niecim inym 🤮
Prosím ťa doktor ako Grochal s jeho menom a povesťou nenasadi kondóm na sono, pre neho to musí byť už taká rutina ako ráno ked vstane, že si umyje zuby. Akoze stat sa môže ale čakala som keď otvorím tému, že dotyčná si bude na 100% istá a nie že ona si nepamätá 🤦 Ja si tiež nikdy nepamätám, či som zamkla auto a neriešim to a nepíše to na koňa. Ženy uz vám hrabe na hlavy 😂
@sun_shine_2020 ja som tiez u neho bola a robil mi aj vaginalne aj cez brucho
Bola v strese a nevšimla si. Sama si si dala odpoveď
Ahoj, nie, nestalo sa mi to. Vždy kondóm bol. Myslím si, že aj u kamošky to tak bolo, len si jednoducho nepamätá.
Ved je to 2 sekundova zalezitost. Navliekol ho kym ona s uzasom sledovala svoje babo na velkej tv. Alebo ked si obzerala ambulanciu.
Chodila som k inemu, ale okrem kondomu pouzil vzdy aj lubrikacny gel. Neviem ako to robi tento spominany dr, ale ak dava aj gel, tak by ho urcite nevytlacil priamo na sondu
Urcite s kondomom a robia vaginalne na zameranie krcku. Mne tiez takto robili na morfo, ze este zamerali krcok odspodu
Mne musela napr doktorka pri morfo urobiť aj vaginálne sono nakoľko cez brucho jej niečo nešlo vidieť. Takze stať sa môže. Ale ochranu prístroja určite pouzil

@trgypadl ja si tak aj myslim že to bolo , pretože za mna je to odbornik - len som sľúbila kamke že sa spýtam