icon

Vaginálne sono bez kondómu

23. jún 2023

Ahojte chcem sa opýtať, či niekedy urobil niekomu gynekológ vaginálne sono bez toho, aby použil naň kondom. Teraz to rieši kamoska, ktorá si nepamätá, či jej ho nasadil alebo nie.

Bola u Dr.Grochal

Strana
z2
autor
23. jún 2023

@trgypadl ja si tak aj myslim že to bolo , pretože za mna je to odbornik - len som sľúbila kamke že sa spýtam

trgypadl
23. jún 2023

@lienka.7 ale robi 😉ak je nejaky paramter, ktory nie je jasny cez brusnu stenu, tak sa robi vaginalne sono aj vo vyssom tyzdni, plus ak by mala problem s krckom presnejsie je vaginalne sono

martinkatinka
23. jún 2023

Tak sa spytaj priamo jeho 🤷

autor
23. jún 2023

@martinkatinka ja nie, kamoska sa musí ak chce. Ja som len hovorila že sa môžem spýtať tu žien aké mali skúsenosti

babulkomale
23. jún 2023

Kazdy den sa tu prerazi dno s niecim inym 🤮

nikpa
23. jún 2023

Prosím ťa doktor ako Grochal s jeho menom a povesťou nenasadi kondóm na sono, pre neho to musí byť už taká rutina ako ráno ked vstane, že si umyje zuby. Akoze stat sa môže ale čakala som keď otvorím tému, že dotyčná si bude na 100% istá a nie že ona si nepamätá 🤦 Ja si tiež nikdy nepamätám, či som zamkla auto a neriešim to a nepíše to na koňa. Ženy uz vám hrabe na hlavy 😂

rachel36a
23. jún 2023

@sun_shine_2020 ja som tiez u neho bola a robil mi aj vaginalne aj cez brucho

domka222
24. jún 2023

Bola v strese a nevšimla si. Sama si si dala odpoveď

mikadooo
24. jún 2023

Ahoj, nie, nestalo sa mi to. Vždy kondóm bol. Myslím si, že aj u kamošky to tak bolo, len si jednoducho nepamätá.

zuzinka888
24. jún 2023

Ved je to 2 sekundova zalezitost. Navliekol ho kym ona s uzasom sledovala svoje babo na velkej tv. Alebo ked si obzerala ambulanciu.

janetinka27
24. jún 2023

Chodila som k inemu, ale okrem kondomu pouzil vzdy aj lubrikacny gel. Neviem ako to robi tento spominany dr, ale ak dava aj gel, tak by ho urcite nevytlacil priamo na sondu

kiki68
24. jún 2023

Urcite s kondomom a robia vaginalne na zameranie krcku. Mne tiez takto robili na morfo, ze este zamerali krcok odspodu

3petka
24. jún 2023

Mne musela napr doktorka pri morfo urobiť aj vaginálne sono nakoľko cez brucho jej niečo nešlo vidieť. Takze stať sa môže. Ale ochranu prístroja určite pouzil

Strana
z2