icon

Včera mi prišla menštruácia a dnes nič

maria123a
24. dec 2020

Pekný deň maminky, včera na hodinky presne (pravidelná menštruácia) mi prišla menštruácia, slabá, občas krvácanie jemne občas nič.. Resp. Špinenie a od včera večera už nič ani kvapka mam 22 rokov, obávam sa aby som nebola tehotná.. Alebo viete o nejakých babskych radách ktoré by dopomohli ms prísť v normálnej intenzite ako som zvyknutá?
Ďakujem a pekne sviatky 🙂

acer11
•
24. dec 2020

Tak nemôže každý dostať na Vianoce 🎄menštruáciu 😂

sense
•
24. dec 2020

Ešte sa to môže rozbehnúť... To co popisujes mávam pravidelne prvé dva tri dni ms...

avril299
•
24. dec 2020

moze to byt hormonalna nerovnovaha... mala som to uz tak neraz

mondolina
•
24. dec 2020

@acer11
Ja som ju dnes dostala 😂 dva roky sa snažíme a just príde pod stromček...mrcha😥

acer11
•
24. dec 2020

@mondolina lepšie dostať mrchu ako ja migrénu 😆 a neboj raz nepríde 😉

mondolina
•
24. dec 2020

@acer11
Hej keď budem v prechode😂

tiborm
•
Odpoveď bola odstránená
•
kristina2015
•
24. dec 2020

@mondolina 😂👌

kristina2015
•
24. dec 2020

@tiborm podľa toho odkiaľ človek krváca ak z análu tipujem tampóny ak z vagíny vložky. Je to len môj odhad nič smerodajné .

tiborm
•
Odpoveď bola odstránená
•
babydesire
•
25. dec 2020

@maria123a minule som mala takuto prapodivnu ms, lenze som vtom tyzdni bola chora, nejaka crevna viroza,mozno aj korona🥴 bohvie, kazdopadne, o mesiac nato ms ako vzdy...ak je moznost ze si tehu,sprav si test

denisa58
•
26. dec 2020

Ahojte chcela by som sa opýtať či ma niekto skúsenosť z : tri dni mi meškala menstrucia strašne ma.bolieva hlava menstrucia skončila a už druhý deň mi je zle od žalúdka nedokážem poriadne nič zjesť som stále unavená náladova to ja nezvyknem biť.Chodievam viac na wc aj cikat a ešte ma začalo preháňať

avril299
•
26. dec 2020

@denisa58 zeby nejaka viroza?

tiborm
•
Odpoveď bola odstránená
•