icon

Volanie sanitky pri silných menštruačných kŕčoch

24. apr 2025

Ahojte, chcem sa spýtať moja dcéra má neskutočné menštruáčne kŕče, ale až také že plače/zavíja od bolesti. Prvýkrát ju takto vidím, dala som jej už flector pred hodinou, ale nezabral môžem zavolať sanitku? Nemáme sa ako dopraviť do nemocnice 😞🙏🏻 neviem zohnať ani taxi, je to urgent, ďakujem.

Strana
z3
minenkaa
24. apr 2025

Taxi,magnezium,b komplex ,tepla sprcha

autor
24. apr 2025
@minenkaa

Taxi,magnezium,b komplex ,tepla sprcha

@minenkaa Mala aj teplú sprchu, ale nepomaha vôbec je to čoraz horšie skoro odpadla od bolesti

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
24. apr 2025

Algifen alebo novalgin

kvetinka103
24. apr 2025

kvapky algifen su vyborne na toto, urcite treba ist za gynekologom ju dat vysetrit.. skus zavolat sanitku, pri najhorsom ti len dispecerka nieco poradi, ked uz neposle sanitku.. a ked posle, tak jej pichnu nieco od bolesti a zajtra treba ist k dr

gelifil
24. apr 2025

ved zavolaj, oni aj tak posudia, ci poslu...kolko ma rokov?

autor
24. apr 2025
@gelifil

ved zavolaj, oni aj tak posudia, ci poslu...kolko ma rokov?

pribinak
24. apr 2025

Normálne zavolaj. Nenechaj ju trápiť. Môže mat cystu aj v 14tich

colsami
24. apr 2025

Ak je to akutny stav tak volaj. Do buducna - lieky treba dat skor nez ma bolesti na odpadnutie, ak mava silne ms bolesti.

autor
24. apr 2025
@kvetinka103

kvapky algifen su vyborne na toto, urcite treba ist za gynekologom ju dat vysetrit.. skus zavolat sanitku, pri najhorsom ti len dispecerka nieco poradi, ked uz neposle sanitku.. a ked posle, tak jej pichnu nieco od bolesti a zajtra treba ist k dr

@kvetinka103 Ona bravala algifenove kvapky a nepomáhali vôbec sem tam nezaberie ani práškový flector...

kiki68
24. apr 2025

Ked je v tomto stave tak naozaj sanitku. Ved nevies co to je, moze to byt aj cysta. Za mna volat.

ibrunova
24. apr 2025

Susedovci volali a potom im to dali zaplatiť.

ibrunova
24. apr 2025

Nemáte nospu?

rozkvet1
24. apr 2025

Jediná vec a liek ktorý mne pomohol je liek Cetalgen. Keby som ho náhodou neobjavila tak prisahám že už tu nie som. Lebo co som si za bolesti ja zažila (som zdravá) neprajem nikomu

kvetinka103
24. apr 2025

a uz si zavolala tu sanitku?

timea301196
24. apr 2025

Určite volaj!

kiki68
24. apr 2025
@ibrunova

@ibrunova Tak ale ked sa nevie dostat sama v tom stave niekde, tak to nie je sranda. Moj tatko sa chcel tiez nechat odviezt znamymi a dispecerka, ze v ziadnom pripade, ze mu posielaju sanitku, nakolko pre krce v mechuri nedokazal prejst. Zas nepojde po nu vrtulnik.

kvetinka103
24. apr 2025
@ibrunova

@ibrunova to uz je to najmenej podla mna.. len nech pomozu, fras do peniazov len nech sa decko netrapi

mondolina
24. apr 2025
@ibrunova

@ibrunova
neverím. tam muselo byť niečo iné.

pribinak
24. apr 2025
@ibrunova

Nemáte nospu?

@ibrunova dievča má 14 rokov, ju treba vyšetriť že jej nepraskla cysta a nie ju pchať liekmi krížom - krážom

lenik1234
24. apr 2025
@ibrunova

@ibrunova to je taká hlúposť 😁😁 na Slovensku to nie je možné dať preplatiť, takže si to určite niekto vymyslel. Treba si overovať fakty 😉

angeli121212
24. apr 2025

Ja som mávala takéto silné bolesti kde nepomáhal flector úprimne pôrod mi prišiel ľahší.. mne nepomohlo nič

tamitamitami
24. apr 2025

Zavolaj sanitku, je to urgentný stav a ty ju nemáš ako zaviesť.

taktotedanie
24. apr 2025
@lenik1234

@ibrunova to je taká hlúposť 😁😁 na Slovensku to nie je možné dať preplatiť, takže si to určite niekto vymyslel. Treba si overovať fakty 😉

@lenik1234 ale da sa to preplatit

lenik1234
24. apr 2025
@taktotedanie

@lenik1234 ale da sa to preplatit

@taktotedanie Nedá. Nie je to legislatívne zakotvené 😊 a kto by si zobral na zodpovednosť, či to bolo urgentne alebo nie? Je to dosť subjektívne.

taktotedanie
24. apr 2025
@lenik1234

@taktotedanie Nedá. Nie je to legislatívne zakotvené 😊 a kto by si zobral na zodpovednosť, či to bolo urgentne alebo nie? Je to dosť subjektívne.

@lenik1234 no ja som to tiez v okoli zazila, ze “dosla faktura”

dianka3
24. apr 2025

Zavolaj jednoznačne a nemôže to byť aj slepák? Aj napriek tomu ze ma ms

lenik1234
24. apr 2025
@taktotedanie

@lenik1234 no ja som to tiez v okoli zazila, ze “dosla faktura”

@taktotedanie áno, faktura mohla dôjsť, keď človek nie je poistený alebo si neplatil zdravotné poistenie, ale to je o niečom inom.

autor
24. apr 2025
@dianka3

Zavolaj jednoznačne a nemôže to byť aj slepák? Aj napriek tomu ze ma ms

@dianka3 volala som, odviezli nas.

taktotedanie
24. apr 2025
@lenik1234

@taktotedanie áno, faktura mohla dôjsť, keď človek nie je poistený alebo si neplatil zdravotné poistenie, ale to je o niečom inom.

@lenik1234 clovek bol poisteny,vsetko zaplatene, obcan SR

Strana
z3