Vyberali ste si dátum svadby podľa dátumu menštruácie?
Vyberali ste si dátum svadby podľa toho ako vám vychádza menštruácia?
Nie, veď svadbu sme riešili viac ako rok dopredu, takže to sa vypočítať nedalo 😀😀
Nie nevybrali. Ja som ju mala mať o 5 dní neskôr, ale stres okolo svadby zapríčinil, že prišla o 5 dní skôr 🤦♀️ čiže na svadbe som mala prvý deň 🤷♀️🤣 ale prežili sme to akosi aj s nou 🙂
Koľke ste tu prekvapene ze to rieši. Podľa mňa normálna vec. Kto už by chcel mať krámy v deň svadby? Ja napríklad mam pravidelný menzes, takže by som si to vedela pekne vypočítať.
Ano
Áno, riešila som to, svadbu sme plánovali 5 mesiacov pred, takže som si to vedela vypočítať
@mamamasama ja tiez 😅😅😅😅😅
My sme si dátum svadby vyberali asi trištvrte roka pred tým. Samozrejme, že ako sa dátum blížil, tak som zistila, že aj menštruácia vtedy bude. Dala som si tabletky na odďalenie menštruácie a bolo vybavené (gynekológ napíše ak by ste ho poprosili😉). Keď som ich vysadila na 4-tý deň menštruácia nastúpila a bolo.
Véd existujú tabletky
Ja som akurat pred takymi 4-5mesiacmi pozerala na appku buduci rok budeme nat svadbu ze ci bude ms alebo nie mne chodi presne odchylka niekedy den 🙂 no a darmo otehotnela som ani nevieme ako takze ms zrejme nebude zato 3mesacne babo bude 😂😂 ale oravdupovediac ma to v case rezervacie fotografa atd nenapadlo az potom 😂
Nie, v piatok som dostala keď sme rozvažali výslužky, samozrejme o 3 dni skôr 🤣🤣🤣🤣🤣
My sme obidvaja fanusikovia Barcelony takze sme si vybrali datum mimo sezony aby sme nezmeskali zapas 😀 kramy som neriesila ale nakoniec som bola tehotna v 8.tyzdni 😀
Ano kedze mam silnu.
@gerrwie_girl doktor predpise tabletky na oddialenie a je to.
Nie, vyberali sme podľa voľného termínu v kostole a sále...
Nie ale baby si plánujú tie ktore maju ako hodinky roky
svadbu riesi vacsina ludi x mesiacov dopredu a vacsina zien, aj ked ma ms pravidelnu staci prechladnut, brat atb, ci nejaky vacsi stres a za tych x mesiacov sa ms posunie. cize si to ja realne predstavit neviem. staci si dat predpisat u gynekologa lieky na posunie ms a vec vyriesena.
Ja som si to tak plánovala skoro rok pred svadbou a vyšlo to tak, že krámy sa mi skončili, bola svadba a hneď na prvý šup tehotná 👏👍😂
Mne to nevychadzalo nikdy, tak som sa radsej nevydala 😂😂😂
Ja som dostala vo svadobnu noc, resp niekedy nadranom, ked sme s muzom vliezli do postele 🤣 strasnu srandu sme z toho mali s muzom..
Na druhy den mi bolo standardne zle ako psovi, ale uz to bolo jedno, svadbu sme si uzili nenormalne
Nie, akoze ved menzes nie je problem kdekolvek či na svadbe či na dovolenke. Je to normalny fyziologicky stav, nie choroba 😆 a existuje mnozstvo pomocok s ktorymi ani neviem že menzes prave mam. Napr s menštruacnym kališkom more, bazen nie je žiadny problem.
Snažila som sa, našťastie som vždy mala pomerne pravidelny menzes teda dalo sa to 🙂 ja si zas neviem predstaviť to vôbec neriešiť, veď svadobná noc, svadobné spodné prádlo.. 😁
Už som bola tehotna
@chillibubble jasne,ak nie je iná možnosť tak kľudne 🙂
Bola som tehotná. Ale keby som nebola tehotná určite by som to prispôsobila. Nechcela by som mať počas svadby silnú menštruáciu
Nie, bola som tehotná
Vtedy ma to ani nenapadlo a dobre to vyšlo ale teraz by som si dala určite predpísať norethisteron keby to hrozí. Posledne 2roky mi ms vychádza vždy na dovolenku a to by som nedala....pokazila by som si celú dovču
Nie...rok vopred to nenaplanujes. Len som dúfala,že nebudú.. a našťastie to stres posunul skoro o týždeň a dostala som až v pondelok po svadbe.
My sme plánovali polroka dopredu, takže by sa to teoreticky dalo. Ale my sme mali dátum podľa kapely, ktorú som chcela mať a ako mal voľné fotograf. Takže sme ladili dátumy podľa nich .

Nie, svadba bola naplánovaná 1,5r dopredu, netuším veru ako by som to vyrátala 🤔😂