icon

Vyberali ste si dátum svadby podľa dátumu menštruácie?

15. júl 2023

Vyberali ste si dátum svadby podľa toho ako vám vychádza menštruácia?

annamivo
16. júl 2023

Nie, svadba bola naplánovaná 1,5r dopredu, netuším veru ako by som to vyrátala 🤔😂

dzulik_
16. júl 2023

Nie, veď svadbu sme riešili viac ako rok dopredu, takže to sa vypočítať nedalo 😀😀

1samer11
16. júl 2023

Nie nevybrali. Ja som ju mala mať o 5 dní neskôr, ale stres okolo svadby zapríčinil, že prišla o 5 dní skôr 🤦‍♀️ čiže na svadbe som mala prvý deň 🤷‍♀️🤣 ale prežili sme to akosi aj s nou 🙂

gerrwie_girl
16. júl 2023

Koľke ste tu prekvapene ze to rieši. Podľa mňa normálna vec. Kto už by chcel mať krámy v deň svadby? Ja napríklad mam pravidelný menzes, takže by som si to vedela pekne vypočítať.

marca12
16. júl 2023

Ano

lienka175
16. júl 2023

Áno, riešila som to, svadbu sme plánovali 5 mesiacov pred, takže som si to vedela vypočítať

marca12
16. júl 2023

@annamivo ja mam pravidelnu ako hodinky,takze ja si viem aj 2 roky dopredu vypocitat. Je to na to aj aplikacia
Mam strasnu menstruaciu a neviem si predstavit ako by som to tam zvladla pocas svojich dni a este s migrenou

lawbaking
16. júl 2023

@mamamasama ja tiez 😅😅😅😅😅

zschneider
16. júl 2023

My sme si dátum svadby vyberali asi trištvrte roka pred tým. Samozrejme, že ako sa dátum blížil, tak som zistila, že aj menštruácia vtedy bude. Dala som si tabletky na odďalenie menštruácie a bolo vybavené (gynekológ napíše ak by ste ho poprosili😉). Keď som ich vysadila na 4-tý deň menštruácia nastúpila a bolo.

mojmacik
16. júl 2023

Véd existujú tabletky

kika123kika
16. júl 2023

Ja som akurat pred takymi 4-5mesiacmi pozerala na appku buduci rok budeme nat svadbu ze ci bude ms alebo nie mne chodi presne odchylka niekedy den 🙂 no a darmo otehotnela som ani nevieme ako takze ms zrejme nebude zato 3mesacne babo bude 😂😂 ale oravdupovediac ma to v case rezervacie fotografa atd nenapadlo az potom 😂

jarka26011
16. júl 2023

Nie, v piatok som dostala keď sme rozvažali výslužky, samozrejme o 3 dni skôr 🤣🤣🤣🤣🤣

weronika2
16. júl 2023

My sme obidvaja fanusikovia Barcelony takze sme si vybrali datum mimo sezony aby sme nezmeskali zapas 😀 kramy som neriesila ale nakoniec som bola tehotna v 8.tyzdni 😀

jankak055
16. júl 2023

Ano kedze mam silnu.

chillibubble
16. júl 2023

@gerrwie_girl doktor predpise tabletky na oddialenie a je to.

anshelia
16. júl 2023

Nie, vyberali sme podľa voľného termínu v kostole a sále...

ouwecka
16. júl 2023

Nie ale baby si plánujú tie ktore maju ako hodinky roky

matkahelka
16. júl 2023

svadbu riesi vacsina ludi x mesiacov dopredu a vacsina zien, aj ked ma ms pravidelnu staci prechladnut, brat atb, ci nejaky vacsi stres a za tych x mesiacov sa ms posunie. cize si to ja realne predstavit neviem. staci si dat predpisat u gynekologa lieky na posunie ms a vec vyriesena.

stevlikova
16. júl 2023

Ja som si to tak plánovala skoro rok pred svadbou a vyšlo to tak, že krámy sa mi skončili, bola svadba a hneď na prvý šup tehotná 👏👍😂

siska53
16. júl 2023

Mne to nevychadzalo nikdy, tak som sa radsej nevydala 😂😂😂

taga
16. júl 2023

Ja som dostala vo svadobnu noc, resp niekedy nadranom, ked sme s muzom vliezli do postele 🤣 strasnu srandu sme z toho mali s muzom..
Na druhy den mi bolo standardne zle ako psovi, ale uz to bolo jedno, svadbu sme si uzili nenormalne

natasha1988
16. júl 2023

Nie, akoze ved menzes nie je problem kdekolvek či na svadbe či na dovolenke. Je to normalny fyziologicky stav, nie choroba 😆 a existuje mnozstvo pomocok s ktorymi ani neviem že menzes prave mam. Napr s menštruacnym kališkom more, bazen nie je žiadny problem.

tianna
16. júl 2023

Snažila som sa, našťastie som vždy mala pomerne pravidelny menzes teda dalo sa to 🙂 ja si zas neviem predstaviť to vôbec neriešiť, veď svadobná noc, svadobné spodné prádlo.. 😁

simonamichal
17. júl 2023

Už som bola tehotna

gerrwie_girl
17. júl 2023

@chillibubble jasne,ak nie je iná možnosť tak kľudne 🙂

blackcat8885
17. júl 2023

Bola som tehotná. Ale keby som nebola tehotná určite by som to prispôsobila. Nechcela by som mať počas svadby silnú menštruáciu

marfikchov
17. júl 2023

Nie, bola som tehotná

katka708
17. júl 2023

Vtedy ma to ani nenapadlo a dobre to vyšlo ale teraz by som si dala určite predpísať norethisteron keby to hrozí. Posledne 2roky mi ms vychádza vždy na dovolenku a to by som nedala....pokazila by som si celú dovču

paladia
17. júl 2023

Nie...rok vopred to nenaplanujes. Len som dúfala,že nebudú.. a našťastie to stres posunul skoro o týždeň a dostala som až v pondelok po svadbe.

janezz
17. júl 2023

My sme plánovali polroka dopredu, takže by sa to teoreticky dalo. Ale my sme mali dátum podľa kapely, ktorú som chcela mať a ako mal voľné fotograf. Takže sme ladili dátumy podľa nich .