Vyberali ste si dátum svadby podľa dátumu menštruácie?
Vyberali ste si dátum svadby podľa toho ako vám vychádza menštruácia?
Nie, ale tri mesiace predtým som pozerala ako mi vychádzajú a mala som byť v strede ale čo čert nechcel ráno som dostala v deň v svadby a to mi chodia vždy pravidelne. Stres urobil svoje.
toto ma ani nenapadlo. 🙂
Ja mám pravidelnú ms, čiže áno, mám aplikáciu v mobile a pozrela som si, či v ten náš dátum nebude. Našťastie nemala byť, lebo dátum bol vybraný starostlivo 11.6.2011. Ale ak by som mala mať ms, tak to zmením. Vyberali sme rok dopredu.
A ja budem divna, ale ja som mala vybraty datum a vsetko sa prisposovalo jemu... A salu sme riesili rok a pol dopredu...
Niekedy ty si vyberieš termín podľa kramov a z tých stresov dostaneš just na svadbu
...
Aj áno, týždeň po som vybrala, mala som cyklus pravidelný ako hodinky. Nakoniec meškali a dostala som ich v deň svadby. Velikanska vyrážka vedľa nosa a keďže som mala veľmi silné bolesti zjedla som min 3 tabletky a mala som pocit ze mi budu záchranku volať. Takže môj najkrajší deň sa zmenil na najhorší. Som strašne nahnevaná ze to takto dopadlo.
@chillibubble ale nie kazda znasa hormonalne tabletky.
@jankak055 moze byt, ale planovanie jej vobec nemusi vist. ja si viem v menstruacnom kalendari pozriet aj rok dopredu ako by som mala mat ms. ale to je vsetko odhad a staci po 1 dni posun kazdy mesiac. a ako tu bolo aj spominane, brala som atb a cyklus sa mi natiahol na 46 dni...
Ja ano, ale aj datum aky sa mi pačil. Mavam silne aj bolesti aj krvacanie, čiže, aby som si nepokazila svadbu tak som to ratala...a aby som ani tyzden pred svadbou nemala, lebo by som nič nevybavila.
Nie a da sa posunut tabletkami ked už.
Nie 😀 lebo mi chodí nepravidelne.. a samozrejme deň pred svadbou som dostala 😀 a kedže bolo 33 stupňov bolo mi bohovsky..
@silvia2013 raz som to skúšala.. :( Myslela som že rozkušem pohovku aká som bola nervna…
@diablikovci z tabletiek?
Svadbu sme planovali rok dopredu takze nie, ale vyslo to super. Menzes mi skoncil tyzden pred svadbou😊
@silvia2013 áno
Nie. Bola vtedy korona tak sme vzali prvý voľný termín čo sa uvoľnil na našom vysnívanom mieste 😂 ale ja som zo stresov mala aj tal rozhádzaný cyklus a našťastie som vtedy menzes nemala. Aj tak si myslím že s tým vopred veľa nenarobíš, stačí že raz prechladnes, ochories a sa ti to poposuva.
Mysleli sme na to ano....napriek tomu asi zmena a celkovo stres priniesol ze mi meskali kramy a mala som aj v den svadby 😆
Nie keďže sme svadbu riešili rok dopredu. A ak si správne spomínam tak mi skončili 2dni pred svadbou :D
Hej, pol roka predtym som vedela kedy vyjde ms...asi zartujes...toto je posledna vec, ktoru by som pri svadbe riesila...myslis, ze po par dnoch stresu a prebdenej noci este budete mat energiu na sex? ...ten pride, ked ta sialenota okolo svadby opadne a bude konecne pokoj...
@euka210 ale ved to nie je o sexe.....ja osobne ked mam ms som nervozna, nafuknute brucho mam Nehovoriac o samotnom krvacani v snehobielych satach. By som z toho bola uplne nesvoja.

Tak ja už ostávam nafurt nevydatá, lebo menzes už dva roky nemám...nemám teda podľa čoho vyberať termín 😂😂😂