icon

Vyšetrenie buničnej imunity. S ktorým partnerom?

anitaa
27. jan 2012

Dobry vecer,mam taky chulostivy pripad.Viem ze niektore z vas ma odsudia ale zivot nas niekedy zanesie aj tam kde by sme nechceli...Zacnem od zaciatku,som vydata uz 15rokov, z manzelom zijeme harmonicky vztah ale...Je to komplikovane na vysvetlenie ale aby somsa dostala k veci...mam bokovku ak ma rozumiete,manzel o nej vie.Vsetko zacalo tym ze ored asi 10 rokmi sme nemohli otehu a jedine co nam ostavalo bol darca a kedze sme nechceli cuzdieho darcu kedze papier znesie vsetko a bohvie co je to za cloveka tak sme zvolili variantu B a to je bokovka...Takze z bokovkou mam dieta ale vychovavam ho z manzelom kedze aj ta moja bokovka ma rodinu a je zenaty...teraz ideme na druhe babo a idu mi robit bunicku imunitu a tu vznika problem...ak som pochopila spravne tak asi 8hod pred testom terba tutu-mutu ale z ktorim z partnerom?kedze ich ma 2?Viem ze je to drzost ale nemohla som ho potom co som ho ;vyuzila;poslala do prdele ze mamco som chclea tak zmizni...a tak nejak nam to funguje uz nejake 8roky..Takze co myslite ako to urobit to mozem z obom partermi aci ako,fuj to bude ale humus ja neviem som z toho na pomykove ale kedze mazel previac ako 10rokmi mal zly spg a teraz neviem vraj sa to meni...Moze lekar zistit pri teste ze tam su 2 geneticke stopy?Pridala som to ako otazku naschval aby som nebola bombardovana kritikami dost ze s tym musim zit a niejak sa neviem od toho oslobodit.Tak vas prosim o odpovede len na moju otazku a nie ma krtitizovat 😝

tea333
27. jan 2012

Pozri - ak to Vam funguje a vy ste tak ok, tak ta nemaju preco ukamenovavat. asi bude treba tu bokovku na ten test, nie? ked to maju byt "jeho" deti.

jania023
27. jan 2012

Neviem ci sa da zistit ako si povedala 2 geneticke stopy v tele pri vysetreni,kedze ani netusim ako to prebieha 😀 ale myslim ze by si to mala rysknut z oboma 😀 ale zase ked budes na pol spg alergicka an druhu nie to bude zaujimave...jednoznacne nam daj vediet ako to je ....A zase budeme o nieco mudrejsie 😉