Vyšetrenie buničnej imunity. S ktorým partnerom?
Dobry vecer,mam taky chulostivy pripad.Viem ze niektore z vas ma odsudia ale zivot nas niekedy zanesie aj tam kde by sme nechceli...Zacnem od zaciatku,som vydata uz 15rokov, z manzelom zijeme harmonicky vztah ale...Je to komplikovane na vysvetlenie ale aby somsa dostala k veci...mam bokovku ak ma rozumiete,manzel o nej vie.Vsetko zacalo tym ze ored asi 10 rokmi sme nemohli otehu a jedine co nam ostavalo bol darca a kedze sme nechceli cuzdieho darcu kedze papier znesie vsetko a bohvie co je to za cloveka tak sme zvolili variantu B a to je bokovka...Takze z bokovkou mam dieta ale vychovavam ho z manzelom kedze aj ta moja bokovka ma rodinu a je zenaty...teraz ideme na druhe babo a idu mi robit bunicku imunitu a tu vznika problem...ak som pochopila spravne tak asi 8hod pred testom terba tutu-mutu ale z ktorim z partnerom?kedze ich ma 2?Viem ze je to drzost ale nemohla som ho potom co som ho ;vyuzila;poslala do prdele ze mamco som chclea tak zmizni...a tak nejak nam to funguje uz nejake 8roky..Takze co myslite ako to urobit to mozem z obom partermi aci ako,fuj to bude ale humus ja neviem som z toho na pomykove ale kedze mazel previac ako 10rokmi mal zly spg a teraz neviem vraj sa to meni...Moze lekar zistit pri teste ze tam su 2 geneticke stopy?Pridala som to ako otazku naschval aby som nebola bombardovana kritikami dost ze s tym musim zit a niejak sa neviem od toho oslobodit.Tak vas prosim o odpovede len na moju otazku a nie ma krtitizovat 😝
Neviem ci sa da zistit ako si povedala 2 geneticke stopy v tele pri vysetreni,kedze ani netusim ako to prebieha 😀 ale myslim ze by si to mala rysknut z oboma 😀 ale zase ked budes na pol spg alergicka an druhu nie to bude zaujimave...jednoznacne nam daj vediet ako to je ....A zase budeme o nieco mudrejsie 😉

Pozri - ak to Vam funguje a vy ste tak ok, tak ta nemaju preco ukamenovavat. asi bude treba tu bokovku na ten test, nie? ked to maju byt "jeho" deti.