Vysoké FSH a LH a nízke AMH
Velmi prosim o rady vsetky tie, ktore boli v tak tazkej situacii a poculi ortiel: neplodna, resp. predcasna menopauza z dovodu vysokeho FSH aj LH a zaroven velmi nizke AMH (mamen 30 rokov). Prosim o radu tie,ktorym sa napriek tejto diagnoze podarilo otehotniet a co vam pomohlo. Vopred dakujem za vsetky rady.
@violett30 dhea je vynikajúca moja mam o 10via akp ty tiez som mala obdobnú diagnózu a otehotnela som dokonca sponntanne
@violett30 ďakujem, určite sa o tom s doktorkou porozprávam... teraz som v štádiu vyskúšať všetko...
@stvorlistok81 ja tri mesiace ani sa viac neodporúča potom pauza záleží či chceš podstúpiť ivf ja som podstúpila ivf nevyšlo potom v 39rokoch vyšlo úplne sponntanne je pravdou že som si dala urobiť zuby mala som časté zápaly a ani nie do mesuaxa som otehotnela takže si myslím že aj tie vysledky sú v centrách zavádzajúce. Dheu si musíš popozerať skôr cez americké stránky u nás je zakázaná ale samotný dr ju odporúčajú a v Amerike sa užíva vo veľkom. Drž sa
@bobricek1979 ja som po dvoch neúspešných IVF, na tretie by som mala ísť v januári, ale mám zlý HP, preto neviem, či vôbec tretie bude možné, no chcem pre to urobiť, čo sa dá... a myslíš si, že ju môžem užívať zároveň s Inofolicom?
a blahoželám, že vám vyšlo spontánne tehu, vždy ma povzbudia takéto príbehy 🙂
@stvorlistok81 ďakujeme a ano myslím si že môžeš a neboj všetko sa dnes dá aj trbe to vyjde uvidíš drž sa a bojuj ja som mala tiež zlý a čuduj sa svete zázraky sa dejú
@bobricek1979 Ďakujem veľmi pekne 🙂 už som si objednala z Rakúska, dúfam, že pride čoskoro 🙂
Ja AMH 0,016 a FSH 72,14. Nechcú so mnou ksúsiť ivf. Vraj šanca mizivá. Mám 38, 1 dieťa máme, tak som vďačná aj za to, ale strašne túžime ešte po 1. Tiež by som potrebovala počuť nejký pozitívny príbeh, lebo ja som taký neveriaci tomáš. Doky povedala, že šanca tu je, lebo príroda je nevyspytateľná a je tu teoretická šanca, že môžem prirodzene otehotnieť. Tak ak máte nejaké nápady na prírodnú liečbu. Menzes nemám 4 mesiace, minulý rok som ho mala 5 krát. Sestra mi radí nejaký liek klimanorm, zoženiem v čr. Pijem macu, inositol, K2R3, kys listovú, plánujem kostovičník, q10, materskú kašičku. Alebo máte nejaké návrhy? Mne už asi fakt pomôže len zázrak. Nechápem to v okt 2018 som mala fsh v norme a dnes mi hovoria od predčasnej menopauze, osteoporóze, skrytých karcinómoch.
ma niekto po odstraneni jedneho vajecnika FSH 88
pred operaciou cysty bolo 4...
mam 46 ale aj tak..ved to stupat v menopauze postupne, asi asi mi LSK spustila chirurg.prechod ale FSH behalo a predtym...4, 30, 6, 50, 7, 15, 9 a pod...vysoke bolo ked malavelku cystu, dalsi cyklus vysoke estrogeny a dookola 7 rokov.
v Lubochni tvrdili ze to mokroadenom nerobi, ze periferny problem 4x podstupilagyn zakrok, 2x LSK a mam sa este horsie
mam lavy O ktory sa nechytil,vkuse nauzea opuchy
vertigo priberanie...mam.zmenit endokrinologa?
len mi zvysuju ci znizuju Tirosint

@stvorlistok81 nie som doktor, ale aj tento pripad bol konstatovany ze ma slabe a lenive vajecniky. Blbost. Prepac za vyraz..no uz po tom vsetkom takym vyrokom neverim. Mozes byt darkyna, ja neviem ake krvne testy sa robia na darcovstvo. Ci tam robia aj zrazanlivost a trombocyty...neviem, mozno ano. Ale ak nie, ja by som to skusila.