icon

Z čoho môžem mať rôzne výtok?

luli552
20. okt 2022

Ahojte baby...neviem či sa niektorá z vas stretla s niečim takym ale skusim a budem rada za hociaké radi. Ak by to niekomu vadilo alebo sa hnusilo popred sa ospravedlnujem..

Mám dosť problem s hormonálnou nerovnováhov..
Takže menzes si beha ako chce :(
Ale mam iny problém.. mam stále Výtoky chodim stym stale ku gynd. Sa sťažovať pretože je to hnusne niekedy až zapachajuce..až mi je trapne sediet niekedy v spoločmosti alebo už duplom pri partnerovy..:/ robila mi už všetky vyšetrenia, steri a na všetky pohlavne choroby či ine veci som Negativ. Sice na internete som čitala čo to podla farby môže byť ale všetky tie popisane veci na tuto vec som ja u doktorky mala ozaj vo všetkom neg. Nejem žiadne tabletky ani sa na nič pod. Neliečim...co to teda môže byť keď nemám žiadny problem..z čoho vznika?

sissy27
20. okt 2022

@luli552 takto...ak ti lekár po výteroch a vyšetreniach nevie povedať o čo ide, tak pochybujem, že to bude vedieť niektorá z nás len takto cez internet.
Príčinou môže byť nedostatočná alebo aj nadmerná hygiena, nevhodná spodná bielizeň, zlá životospráva, mykóza (ale to sa mi nechce veriť, že by vyšetrenie neodhalilo), môže na teba niečo partner preniesť, aj tie hormóny vedia spraviť svoje...
Píšeš, že neberieš žiadne tabletky a na nič sa neliečiš - ale ak máš rozhádzané hormóny, tak by sa hádam patrilo to riešiť, nie?

luli552
autor
20. okt 2022

@sissy27 riešila som to 🙂 ja mam rozhadzane hormony s antikoncepcie brala som ju 3 roky a ako som prestala tak mam z toho prehadzamu celu menštruaciu

luli552
autor
20. okt 2022

@sissy27 a brala som aj tabletky chvilu na upravenie hormonov ale viac mi to udrelo na hlavu tak som to prestala brať...