icon

Zápach genitálií

1. jún 2025

ahojte, je to pre mna chúlostiva téma, ale neviete preco to moze byt? taky ten klasicky zápach toho tam dole, ale on sa normalne umýva a aj tak tam ten zápach je … umýva sa zle, nedôkladne alebo cim to je ? proste stale ked da dole trenky velmi to citim a nieje to prijemne … umýva sa normalne tak nechapem …

Strana
z2
deedol
1. jún 2025

cim sa umyva? len vodou ci aj nejakym prostriedkom?

autor
1. jún 2025
@deedol

cim sa umyva? len vodou ci aj nejakym prostriedkom?

@deedol nepoužíva intímny gel, len klasicky sprchac

marca12
1. jún 2025

To uz by som riesila s urologom. Nie je normalne,aby takto zapachal.

rejka7
1. jún 2025

Asi sa zle umyje, alebo so sprchovacím nejde na gule, aby ho nesvrbeli, alebo čo. Možno kúpiť taký gél pre intímne partie pre ženy, že si s tým môže poriadne vtáka výšúchať aby nesmrdel. A meniť trencle každý deň. Po malej ho poriadne otrepať. No, ale to mu snáď nemusíš hovoriť. To by mal vedieť.🤷

ovaaa
1. jún 2025

Možné príčiny zápachu po sprchovaní:
1. Nedostatočná hygiena alebo nesprávne umývanie:
Niektorí muži si nemusia dôkladne umývať všetky časti genitálií, najmä oblasť pod predkožkou (ak nie sú obrezaní) alebo medzi semenníkmi a stehnami.

2. Zvýšené potenie a nosenie nepriedušného oblečenia:
Aj po sprche sa genitálie môžu rýchlo zapotiť, najmä ak nosíte syntetické spodné prádlo alebo priliehavé nohavice.

3. Zvyšky mydla, potu alebo moču:
Zvyšky mydla môžu narušiť prirodzené pH a podporiť rast baktérií alebo kvasiniek.

5. infekcie alebo zdravotné problémy:
Kvasinková infekcia (mykóza) – často spôsobuje zápach, svrbenie a začervenanie.
Bakteriálna infekcia – môže byť sprevádzaná výrazným zápachom.
Zápal predkožky (balanitída) – u neobrezaných mužov.

6. Strava a fajčenie:
Potraviny ako cesnak, cibuľa, alkohol alebo fajčenie môžu ovplyvniť telesný zápach.

ika02
1. jún 2025

Ahoj, šupni sa s ním do sprchy, pohraj sa s ním trošku, vyumývaj si ho poriadne a potom si pričuchni. Podľa mňa si dá šampón na hlavu a nechá len stiecť tú šampónovú vodu dole telom. Neumyje sa poriadne.

nikpa
1. jún 2025

Umýva sa zle. Navrhni mu spoločnú vaňu a keď z nej vymočeny vyjde tak uvidíš, že smrdiet nebude. Ak áno, má problém ktorý treba riešiť.

mdse
1. jún 2025

Ak si poriadne neumýva penis a nesťahuje predkožku, tak smrdí. Ako tu radia, choď s ním do sprchy a ukáž mu to. Zlá hygiena je na rozchod..

autor
1. jún 2025

no neviem, nechodim s nim do sprchy tak neviem ci sa umýva poriadne a je mi to trapne mu to hovorit … rozmyslala som ze mu kupim nejaky intímny gel pre mužov, su aj take alebo len pre zeny ? ale tak umýva sa normalne kazdy den aj trencle si samozrejme meni 😆😆

mdse
1. jún 2025

To, že sa sprchuje neznamená, že sa umýva, ako má. On je na svoj smrad zvyknutý a penis má od hlavy ďaleko...necíti sa. Rieš to. To nebude zlým mydlom.

autor
1. jún 2025

dokonca som dostala bakterialnu vaginozu, gynekolog mi povedal ze to je bezne, liečim to … pytala som sa ci sa ma liecit aj partner a povedal ze netreba, ze iba ak by sa to casto opakovalo … teraz rozmyslam ci to nemoze byt aj z toho …

rejka7
1. jún 2025

Tak mu kúp gél na intímnu hygienu, a povedz mu že si bola u gynekológa a máš nejaké malé obtiaže a že skrátka doktor doporučil pred sexom poriadne s tým gélom vtáka výšúchať, aby sa infekcia medzi vami nešírila.🤷

zuzanita1609
1. jún 2025
@rejka7

Tak mu kúp gél na intímnu hygienu, a povedz mu že si bola u gynekológa a máš nejaké malé obtiaže a že skrátka doktor doporučil pred sexom poriadne s tým gélom vtáka výšúchať, aby sa infekcia medzi vami nešírila.🤷

@rejka7 to je dobrý nápad 👍ak sa mu to hanbí narovinu povedať. Aj podľa mňa sa len zle umýva,si snáď myslí,že keď je mokrý 🦜,tak je aj voňavý 😝.

domkakvet
1. jún 2025

Jasne ze si to dostala z toho.

deedol
1. jún 2025

moze skusit napr. bezparfumovy intimgel z dmky, ten nie je "zensky" (nema kvetinovu vonu) a nech sa umyje poriadne, vsetky zahyby pod predkozkou atd. ak to nepomoze, tak ma nejaky zdravotny problem podla mna.

ukgirls
1. jún 2025

napusti mu vanu nech si poriadne vymoci co mu smrdi ... spravte si romantiky vo vani-bublinky etc.. ak bude smrdiet aj potom smer doktor ... ak nie-je spindira co sa nevie vydrhnut

rejka7
1. jún 2025

Vieš čo, niektorý chlapi sú také prasce, môj muž sa sprchuje každý deň, ale tak asi 1 minútu 🙄a sa ho pýtam a to si si stihol aj uši, aj za ušami, aj krk vzadu, vpredu, pod pazuchami, prsty na nohách aj päty poriadne výšúchať. A on, NO JASNÉ. Tak, čo ti budem hovoriť ...🫤

autor
1. jún 2025
@domkakvet

Jasne ze si to dostala z toho.

@domkakvet fakt ? ja som ten zápach sice stale citila ale stale ideme aj ja aj on pred aj po sexe do sprchy tak si vravim ze to nemoze byt z toho … tak ale ked zapácha aj po sprche asi najčistejší nieje .. no tak zajtra letím do dm

ika02
1. jún 2025

Ak sa mu to hanbíš povedať priamo, skús sem-tam pred ním spomenúť, že máš rada, keď chlap pekne vonia, keď sa vkusne, čisto oblieka, keď .... vymysli si niečo ďalšie.

autor
1. jún 2025

tak ked niekedy ked da dole trenky tak je ten zápach fakt dost silný, a ked to ja tak citim tak si myslim ze by mal aj on… no ale asi to necíti no neviem

autor
1. jún 2025

mala som nejakych chlapov pred nim a viem ze pri nikom som to takto necitila

mamina7070
1. jún 2025

neumyva si poriadne zalud a pod predkozkou, to je aj dovod tvojej infekcie

zuzanita1609
1. jún 2025

On sám seba necíti,ak bol tak zvyknutý. Asi ste spolu krátko. Ale ak nechceš mať problémy, ktoré už môžeš aj "vďaka" jeho neúplnej hygiene mať, musíš mu to jednoducho ale primerane povedať.

ika02
1. jún 2025

Je už na ten svoj smrad proste zvyknutý, on ho asi ani nevníma. Musíš ho upozorniť. Ja by som mu otvorene povedala: " Miláčik, choď sa, prosím, osprchovať! Si veeeľmi spotený!" A neprehliadnuteľne by som pričuchla k jeho vyzlečeným boxerkám, aby pochopil odkiaľ je ten smrad!

suezana
1. jún 2025

Využi tvoju infekciu, na úprimný rozhovor, že nieco nie je v poriadku....skús to tak. Aby sa dôkladnejšie umyl, alebo teda to riešil, že to cítiš , či je on ok, či ho tiež nesvrbí,...Držím palce.

mdse
1. jún 2025

Inak z takejto zlej hygieny môžu mať ženy aj oveľa väčšie problémy. Aj zápaly krčka, aj rakoviny bývajú spôsobené z dlhodobého hľadiska aj zlou partnerovou hygienou. Vyhovor sa na to, ja chápem, že je to moc hákliva téma. Ale hádam s ním nebudeš takto fungovať..

autor
1. jún 2025

no skusim mu dat teda ten intímny gel, a ked to bude pokracovat tak fakt neviem

autor
1. jún 2025
@zuzanita1609

On sám seba necíti,ak bol tak zvyknutý. Asi ste spolu krátko. Ale ak nechceš mať problémy, ktoré už môžeš aj "vďaka" jeho neúplnej hygiene mať, musíš mu to jednoducho ale primerane povedať.

@zuzanita1609 no sme len nejake 4 mesiace … zo zaciatku som to nechcem povedat ze nevnímala, samozrejme ze vnímala ale boli sme spolu raz za cas, tak som si povedala ze je proste len prave teraz asi spotený alebo co, ale teraz sme spolu castejsie a citim to vkuse a zacina mi to dost vadit

deedol
1. jún 2025

aj sa mozno pozri, ako sa umyva. nejako spolu v sprche alebo co to odsleduj.

autor
1. jún 2025

asi sa navrhnem ze mu idem umyt chrbat a umyjem mu aj penis alebo co

Strana
z2