icon

Zápach genitálií

1. jún 2025

ahojte, je to pre mna chúlostiva téma, ale neviete preco to moze byt? taky ten klasicky zápach toho tam dole, ale on sa normalne umýva a aj tak tam ten zápach je … umýva sa zle, nedôkladne alebo cim to je ? proste stale ked da dole trenky velmi to citim a nieje to prijemne … umýva sa normalne tak nechapem …

Strana
z2
mdse
1. jún 2025

Povedz mu, že máš zápal a gynekológ Ťa upozornil na potrebu partnerovej zvýšenej hygieny. Že ak si neumýva predkožku a žaluď pod ňou tak sa Ti to bude opakovať. To nevyrieši, že mu strčíš do ruky sprcháč, ani intímny. Trošku asertivity, žena!

mamina7070
1. jún 2025

v ramci predohry sa hraj s jeho penisom a stiahni mu predkozku a uvidis cinhygienu dodrziava alebo nie

ika02
1. jún 2025

Jednoduché, prídeš k nemu a povieš, že si nestihla doma sprchu, že použiješ tú jeho. Keď Ti donesie uterák, navrhni: "Pridáš sa ku mne?" A máš to tam, kde treba😉

janulka1802
1. jún 2025
@mamina7070

v ramci predohry sa hraj s jeho penisom a stiahni mu predkozku a uvidis cinhygienu dodrziava alebo nie

@mamina7070 hm... keby stiahnem a vidím "tvaroh", asi by bolo dlho sexu koniec... dospelý chlap aby si nevedel vymydliť vtáka... a nemôže byť aj napr. to, že ju jeho prirodzená vôňa môže odpudzovať? Mne napr. mnoho mužov vyslovene vôňou odpudzuje... nemyslím teraz intímne partie samozrejme.

zuzanita1609
1. jún 2025

Normálne mu povedz,nehanbi sa. "Zlato,prepáč ale ,poliať vtáčika vodou nie je to isté,ako dôkladne ho vymydliť a ja mám potom problémy tam dole". A ak nevie,tak že mu to predvedieš osobne 😁.Tvoje zdravie je asi prvoradé,ako niekoho ranené ego. Takto sa môžu tvoje problémy opakovať a ako sa vraví "dobrá hygiena základ zdravia".

bonboniera
1. jún 2025
@mdse

Povedz mu, že máš zápal a gynekológ Ťa upozornil na potrebu partnerovej zvýšenej hygieny. Že ak si neumýva predkožku a žaluď pod ňou tak sa Ti to bude opakovať. To nevyrieši, že mu strčíš do ruky sprcháč, ani intímny. Trošku asertivity, žena!

@mdse uplne súhlasím - autorka, to ze mu dáš gél ničomu nepomôže ak sa bude stále zle umývať. Vhupnite spolu do sprchy a poriadne vymydlit všetko 🙂

bielasovicka
1. jún 2025

A nemal on pred tebou nejakú takú partnerku od koho mohol niečo dostať, nejakú chorobu či čo? Tak ako mávajú ženy výtok ktorý zapácha, tak môžu mať aj muži také niečo..

autor
1. jún 2025
@bielasovicka

A nemal on pred tebou nejakú takú partnerku od koho mohol niečo dostať, nejakú chorobu či čo? Tak ako mávajú ženy výtok ktorý zapácha, tak môžu mať aj muži také niečo..

@bielasovicka netusim koho mal predomnou takze tazko povedat

moonlight1210
1. jún 2025

Ak si chlap nevie riadne umyt pod predkozkou (stiahnut tak, ze ju az vyvrati naopak - teda pretiahnut ju po dlzke penisu smerom k telu), tak mu tam ostava bordel.
Maz, bakterie, vylucky, zvysky mocu, vsetko v jednom mixe.
A to je casto potom to, co smrdi aj po umyti.
Problem je aj to, ak si predkozku vyvrati len ciastocne a povazuje za umyte, vsak kusok umyl. Bordel ostava pod tym zvyskom.

A ano, presne z toho potom mozes dostat zapaly ty, lebo ten bordel spod predkozky sa dostane do teba, ked mu pri sexe predkozku konecne poriadne vyvrati (ked sa mu postavi a zasunie do teba). Takze on si to “umyje” do teba (ak nepouzivate kondom).

Ty si mozes opakovanymi zapalmi a liecbou narusit posvovu mikrofloru tak, ze budes nakoniec liecit chronicky zapal (a zapachy u teba) do zblaznenia. Co bude zapal uz rezistentny na pomaly na kazdu liecbu.
Kamoska sa takto liecila par rokov, kym jej to preslo.
Dost katastrofa u noveho partnera, lebo mat sex pre nu bolo zufalstvo, aby to nacasovala do okna, ked mala zrovna lepsi tyzden. A hned na druhy den po sexe zas nemohla, lebo sa jej stav zhorsil. Cim ich vztah dost trpel.
Nastastie bol ten novy priatel trpezlivy a ona sa vyliecila, takze potom uz sexovali v pohode.
Ale “darcek” od byvaleho to bol zakerny.

A nedas nic za to, ak si das urobit test na chlamydie napriklad. On nemusi tusit, ze take daco chytil, lebo u muzov to zvykne prebiehat v podstate bezpriznakovo, bez nejakych vacsich tazkosti.
U zien sa to zvycajne prejavi najprv zapalmi.

janetinka27
1. jún 2025

Povedz mu vzdy, nech si ho vygruntuje, ze si na to citliva

ovaaa
1. jún 2025

Inak ako otvorenosťou a úprimnosťou sa to nedá. Žiadne scenáre, vymýšľačky, kupovačky. Je dospelý chlap a treba mu povedať, ako sa cítiš, s čím máš problém, čo ti to spôsobilo a ako to vyriešiť. Aspoň uvidíš, jeho reakciu, či je chlap, ktorý sa k tomu postavý racionálne alebo sa urazí a nič nebude riešiť. Vo vzťahu je kopec problémov a vždy sú na to dvaja. Je aj možné, že ti nevonia jeho pyžmo, sekrét, keď sa hoci kedy z teba či zo situačiek vzruší a to sa teda vyriešiť nedá iba zmenou partnera.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
2. jún 2025

Ako s nim dokazes mat sex ked smrdi? 😵‍💫

oblecenie99
2. jún 2025

Aby som dospelému chlapovi ja umývala vtáka, lebo sám to nezvládne, no ďakujem pekne.. nabudúce, ak mu budu smrdieť nohy, tak mu umyje aj to a nakremuje canestenom?

anavixy
2. jún 2025

Dufam, ze vie, ze pri umyvani treba stiahnut predkozku a hlavne umyt zalud… dufam 🤔

mdse
2. jún 2025
@anavixy

Dufam, ze vie, ze pri umyvani treba stiahnut predkozku a hlavne umyt zalud… dufam 🤔

@anavixy raz som zažila, ako doktora napínalo, keď chlapovi zavádzal katéter a keď mu stiahol predkožku, bola tam zelená smegma. Zelená...🤢🤢🤢
Mali sme dosť aj s kolegyňou.

marca12
2. jún 2025

Ak mas bakterialnu vaginozu,tak sa ma preliecit aj on. Ten zapach moze byt kludne z toho. On si darmo bude umyvat,moze sa dokladne umyvat a aj tak bude smrdiet.

jaskolka
2. jún 2025
@mdse

@anavixy raz som zažila, ako doktora napínalo, keď chlapovi zavádzal katéter a keď mu stiahol predkožku, bola tam zelená smegma. Zelená...🤢🤢🤢
Mali sme dosť aj s kolegyňou.

@mdse uff,to poznám aj ja ,mali sme na oddelení príjem,chlap na prvý pohľad celkom v pohode,čisto oblečený,aj vyjadrovanie kultivovane,ziadny"bezdak od smetiaku"no keď sa vyzliekol,až nás ovalil ten puch v izbe. No a potom sa to "vysvetlilo"pri cievkovani, doslova zasušeny tvaroh tam bol....🙈Okamžite ho sanitar hnal do sprchy,a keďže to bol(ten sanitar)taky 150 kg a dvojmetrový hromotlk,tak chlapík ani necekol,že nepôjde a myslím že sa aj vydrhol už poriadne 😃😃😃

mdse
2. jún 2025
@jaskolka

@mdse uff,to poznám aj ja ,mali sme na oddelení príjem,chlap na prvý pohľad celkom v pohode,čisto oblečený,aj vyjadrovanie kultivovane,ziadny"bezdak od smetiaku"no keď sa vyzliekol,až nás ovalil ten puch v izbe. No a potom sa to "vysvetlilo"pri cievkovani, doslova zasušeny tvaroh tam bol....🙈Okamžite ho sanitar hnal do sprchy,a keďže to bol(ten sanitar)taky 150 kg a dvojmetrový hromotlk,tak chlapík ani necekol,že nepôjde a myslím že sa aj vydrhol už poriadne 😃😃😃

@jaskolka fuj, na toto sú dobrí títo dvojmetroví sanitári😄...ale aby som bola fér, aj pri ženách som zažila špindíry a najhoršie bolo to cievkovanie.

jaskolka
2. jún 2025
@mdse

@jaskolka fuj, na toto sú dobrí títo dvojmetroví sanitári😄...ale aby som bola fér, aj pri ženách som zažila špindíry a najhoršie bolo to cievkovanie.

@mdse to určite áno,ja som na ženách robila krátko, väčšinou som bola na mužskom oddeleni. Ale veru aj tam sa našli také,že na prvý pohľad super dáma a hygiena bola nulová 🙈. Nechápali sme to s kolegyňami, tvár nalíčená, nechty nalakované,ale sprcha bola asi úhlavný nepriateľ 😃😃

sashabb
2. jún 2025
@marca12

Ak mas bakterialnu vaginozu,tak sa ma preliecit aj on. Ten zapach moze byt kludne z toho. On si darmo bude umyvat,moze sa dokladne umyvat a aj tak bude smrdiet.

@marca12 tiež si myslím, že to nebude zlá hygiena. Určite to je nejaká neliečená pliaga, on problém viditeľný nemá (ako to u chlapov často býva) no autorka áno.

cukroska
7. jún 2025

Podľa mňa skôr zdravotný problém.

Strana
z2