icon

Zápal maternice

lukasko12
9. dec 2019

Pekný večer dnes mi gynekologicka oznámila ze mam silný zápal asi v maternice alebo neviem teraz presne ale veľmi sa bojím mam malé dieťa a umrieť vôbec nechcem.Predpisala mi antibiotiká prosím vás poraďte mi

lukasko12
autor
10. dec 2019

@korunka1 to tu myslite mna vsak

lukasko12
autor
10. dec 2019

@carmenuska teraz si dam iba tu vaginalnu a tu druhu si dam zjtra rano o 9 som sa rozhodla ahojte a uz vas nebudem otravovat aj tak si o mne myslite ze som trafena ale nie ja sa len viac menej bojim nieco uzivat aby mi to neuskodilo

h2
10. dec 2019

@lukasko12 PROSÍM ŤA, daj si hneď aj to antibiotikum. To je zo všetkého najdôležitejšie. Prečo sa toho tak bojíš???

carmenuska
10. dec 2019

@lukasko12 nerobís dobre,ale ako myslíš.Uz ti mohli začať účinkovať.Zapal sa ti zatiaľ šíri a ty potrebuješ tie baktérie antibiotikami rýchlo vyhnať Aby ti ten zápal nedospel fakt do štádia na nemocnicu.Uz si mohla mať jednu ráno,keď si prišla od lekárky a jednu vecer a jeden deň za sebou.Ale ako chces.Na to ako sa bojíš,tak dosť hazardujes.

lukasko12
autor
10. dec 2019

@carmenuska ale ja som tie tabletky až dnes dostala nemali ich na sklade až dnes takže preto si to dám až ráno o 9 a tu vaginalnu si dam teraz a tie probiotika si nemusím dávať ked si dam tu vaginalnu to bola moja posledná otázka na vás a už vám dávam pokoj čaje

korunka1
10. dec 2019

@lukasko12 no nic v zlom, ale fakt mi tak pripadaš. To si nikdy v zivote nebrala ziadne lieky? Nespekuluj a ber ako ti predpisala lekarka .

oli18
Autor odpoveď zmazal
carmenuska
10. dec 2019

@lukasko12 akože čo je otázka z toho čo si teraz napísala?si napísala,že si ich dostala dnes a že si dáš až ráno.Pre mňa si ich nedaj aj vôbec ,alebo si daj aj o tri dni.vies ty ,akou rýchlosťou sa dokáže zápal šíriť? A keď si ju dáš ráno a stratis tým 12 hodín zbytočne čo akože tým vyriešis? Fakt ti nerozumiem.Rob ako chces,ale potom šatu nerad.

oli18
10. dec 2019

@lukasko12 Prepáč, ale na 32 rokov si ako malé dieťa. V troch témach sa pýtaš, ako brať tie lieky, bojíš, že zomrieš.....To kde si doteraz žila, že nemáš základné vedomosti?

h2
10. dec 2019

@lukasko12 A prečo si nechceš dať tie antibiotiká teraz? Toto ma fakt strašne zaujíma. Že z akého dôvodu.

carmenuska
10. dec 2019

@h2 boji sa,že jej bude zle .Ale ,že jej z nich bude zle aj ráno ,to sa už neboji.

korunka1
10. dec 2019

@lukasko12 čaje ti želajú skore uzdravenie 😩😷🤒🤕🙋‍♀️🤦‍♀️

h2
10. dec 2019

@carmenuska Ja by som sa na jej mieste bála neliečeného zápalu.
No nič, môžeme sa tu aj na hlavu postaviť, komu niet rady, tomu niet pomoci.

lukasko12
autor
10. dec 2019

@oli18 urážať to áno a zhovárať ma tu ze ja sprostý som s vami začala aj tému už tu nenapíšeš vidím že ako doma v rodine nemám oporu tak ani tu u vás

lukasko12
autor
10. dec 2019

@carmenuska ja sa bojim stále nikdy som nič takéto nemala takže preto sa vypytujem ale nebojte sa už vás otravovať nebudem ani teba oli18,h2,carmenuska

h2
10. dec 2019

@lukasko12 Máš tu oporu! Však už hodinu nič iné nerobím, len sa Ťa snažím presvedčiť, aby si sa liečila. Blbé komentáre si proste nevšímaj, tie sú tu v každej téme.

korunka1
10. dec 2019

@lukasko12 tak ti poviem, ze sa im ani nedivim. Moja 16 rocná toľko nespekuluje. A nikto ta neuraža

lukasko12
autor
10. dec 2019

@h2 už som si dala tabletku do vaginalnej časti a ležím

korunka1
10. dec 2019
lukasko12
autor
10. dec 2019

@korunka1 nechajme to už tak už som si dala tabletku a ležím ale ja nemám oporu doma ako vaša 16r u vás

h2
10. dec 2019

@lukasko12 Tak aspoň, že tak. Ešte povedz mužovi, nech Ti donesie tabletku Doxyhexalu a pohár vody, uži to a budeme môcť ísť obidve spokojne spať. 😊

korunka1
10. dec 2019

@h2 😂😁😂

lukasko12
autor
10. dec 2019

@h2 dobru noc

lukasko12
autor
10. dec 2019

@h2 môžte ísť spokojne spať obe

h2
10. dec 2019

@lukasko12 Myslela som nás dve, Teba a mňa. Tak dobrú noc a ráno si daj to antibiotikum. A potom večer zase. A tak ďalej, až kým to nedoberieš celé.

lukasko12
autor
10. dec 2019

@h2 a to probiotikum kedy potom

h2
10. dec 2019

@lukasko12 A ráno nemusíš čakať do deviatej. Pokojne si ho daj aj skôr. A potom večer zase po 12 hodinách.

h2
10. dec 2019

@lukasko12 Medzi antibiotikami a probiotikami musí byť prestávka aspoň 2 hodiny. Takže ak antibiotiká berieš ráno a večer, tak probiotikum by som si dala na obed.

korunka1
10. dec 2019

@h2 aj ja sa pridam , s dovolenim 😉
Ináč , švagrinu mam takú, že najprv prečita pribalovy letak...a potom sa vybodne na lieky pre vedľajšie ucinky. Potom týzden fnuka ako jej je zle, ide znova k lekarovi a vymyšľa preco nebrala tabletky. Preto nemam pochopenie

lukasko12
autor
10. dec 2019

@h2 v poriadku posluchnem vás