Zápal maternice
Pekný večer dnes mi gynekologicka oznámila ze mam silný zápal asi v maternice alebo neviem teraz presne ale veľmi sa bojím mam malé dieťa a umrieť vôbec nechcem.Predpisala mi antibiotiká prosím vás poraďte mi
@carmenuska teraz si dam iba tu vaginalnu a tu druhu si dam zjtra rano o 9 som sa rozhodla ahojte a uz vas nebudem otravovat aj tak si o mne myslite ze som trafena ale nie ja sa len viac menej bojim nieco uzivat aby mi to neuskodilo
@lukasko12 nerobís dobre,ale ako myslíš.Uz ti mohli začať účinkovať.Zapal sa ti zatiaľ šíri a ty potrebuješ tie baktérie antibiotikami rýchlo vyhnať Aby ti ten zápal nedospel fakt do štádia na nemocnicu.Uz si mohla mať jednu ráno,keď si prišla od lekárky a jednu vecer a jeden deň za sebou.Ale ako chces.Na to ako sa bojíš,tak dosť hazardujes.
@carmenuska ale ja som tie tabletky až dnes dostala nemali ich na sklade až dnes takže preto si to dám až ráno o 9 a tu vaginalnu si dam teraz a tie probiotika si nemusím dávať ked si dam tu vaginalnu to bola moja posledná otázka na vás a už vám dávam pokoj čaje
@lukasko12 akože čo je otázka z toho čo si teraz napísala?si napísala,že si ich dostala dnes a že si dáš až ráno.Pre mňa si ich nedaj aj vôbec ,alebo si daj aj o tri dni.vies ty ,akou rýchlosťou sa dokáže zápal šíriť? A keď si ju dáš ráno a stratis tým 12 hodín zbytočne čo akože tým vyriešis? Fakt ti nerozumiem.Rob ako chces,ale potom šatu nerad.
@h2 boji sa,že jej bude zle .Ale ,že jej z nich bude zle aj ráno ,to sa už neboji.
@carmenuska Ja by som sa na jej mieste bála neliečeného zápalu.
No nič, môžeme sa tu aj na hlavu postaviť, komu niet rady, tomu niet pomoci.
@carmenuska ja sa bojim stále nikdy som nič takéto nemala takže preto sa vypytujem ale nebojte sa už vás otravovať nebudem ani teba oli18,h2,carmenuska

@korunka1 to tu myslite mna vsak