Závidíte tehotným ženám oddych od menštruácie?
Ahojte,nájdu sa tu také ktoré sa pristihli niekedy pri Tom,že závidia tehotnej žene že si kus oddýchne od kramov aj keď deti ešte zatiaľ neplánujete ? Neviem či to je tým ,že má kamarátka provokuje že si od toho oddychuje a ja mám stále silné 🤣

Taka hlupost mi nikdy nenapadla 🙂
Keď máš takú problémovú menštruáciu, že kvôli tomu závidíš tehotenstvo, môžeš si ísť dať predpísať hormonálnu antikoncepciu, užívať ju bez prestávky a budeš bez menštruácie.
Mať príliš silnú menštruáciu, ktorá ťa obmedzuje, je síce bežné, ale nie normálne. Možno to má fyzické príčiny, možno hormonálne, možno ti len chýba vitamín... Ale určite sa to oplatí riešiť.
Mne stačilo poriadne doplniť vitamín C a môžem žiť aj počas menštruácie, nielen prežívať.
Nie, nikdy mi to nenapadlo, ani keď som bola sama tehotná. Menštruácia ma nikdy neobmedzovala, brala som ju ako bežnú súčasť života. A keď som bola tehotná, tak som zase vôbec neriešila, ze ju nemám. Bolo to pre mňa tiež normálne.
No ked si vezmem vsetky uskalia tehotenstva a porodu tak dakujem pekne to radsej kramy. Ak ich mavas nejake extremne treba riesit s lekarom. A nie tehotenstvo nebol oddych od nicoho.
Vydrz do menopauzy a tiez budes bez menstruacie a bez tehotenstva😉
Tak takto sa nad tým zamýšľať ma nikdy nenapadlo😁aj keď ja som vždy mala relatívne v pohode menštruáciu, žiadne extrémy. Skôr keď si spomeniem na nevoľnosti v tehotenstve, nechuť do jedla, únavu, hormonálne výkyvy nálad, na to ze časom to bruško už aj zavadzia pri bežných veciach, skôr by som niekedy brala aj mesiac krámy 😁
Co ty mas s tymi tvojimi "kramami". Vcera debata, dnes debata. Pockaj par rokov, nebudes mat.
😆😆...nemám menštruáciu 6 rokov už.V menopauze nie som a tehotná tiež nie.Esteze dnešná medicína dokáže aj takéto veci
Tak takáto hlúposť ma nenapadla aj keď ms mavam každé 2 - 3 m 🙈
Nie. Vždy si predstavím 22 hodinové kontrakcie a hneď budem mať radšej 9 mesiacov kramy raz za čas 😅 9 mesiacov kramov sa na kontrakcie nechytajú asi s 10% 🫠
Áno párkrát mu to napadlo ako mladej blbej, našťastie som mala dosť rozumu a ostalo len pri nápade.
@zoja1234 ...neberiem HAK.Mam hormonálne teliesko.Uz druhé v poradí.Vzdy som mala nepravidelnu menštruáciu a teliesko ju zastavilo úplne.Je to úplne normálne a nemenstruovat nie je zdravotne zavadne.Ani počas pauzy s HAK totiž nemáš menštruáciu v pravom slova zmysle.
Sem tam,raz za dva mesiace cca mám jemný krvavý výtok,taký,že utriem sa a idem ďalej.Inak nic
Ja sa teda pridam, ked som neste nemala babo, tiez som sa tesila ze cez tehotenstvo nebudem mat ms. Potom prislo sestonedelie a som rada za ms, lebo mat kramy 2 mesiace vkuse ta z toho vylieci 😂
chod k lekarovi dobre? 🙂
vazne si predstav tehulku, ktora prve tri mesiace casto stravi v objati zachodovej misy, je jej zle, zavrate, nechutenstvo...a mam pokracovat?
Ja mám endometriózu, menzes ako z hororu vrátane migrény a zvracania...no furt je to len dva-tri dni v mesiaci, niekedy obmesiac. Momentálne som v 19tt a teda tie nevoľnosti a ataky emócií mi prídu ako väčšia "sranda" než klasická ms.
Nie nezávidím,radšej by som mala menzes 2-krat mesačne ako by som mala byť znovu tehotná..Ja beriem HAK a nemám menzes vôbec,takže môžeš zvážiť aj to..
Tak tehotným nezávidím vôbec nič. Keď si na to obdobie spomeniem, som rada že to mám za sebou. V 44 rokoch mám už prechod a krámy som nemala už 2 roky. Áno, užívam si to...
Nie nezávidím, a to mám,že naozaj silný. Beriem menzes ako súčasť života. Nikdy ma neobmedzoval a ani som ho nikdy nebrala ako "krivdu". Lebo sú aj také, ktoré to, že menzes majú "prežívajú".
@pralinka25 presne tak. Take tehotenstvo ako som mala. Radsej 9mesicov menstruacie.
V istom zmysle slova áno. 🙂 väčšinou mi je pri MS dosť zle, takže tehotenstvo je pre mňa tá lepšia varianta (a vzhľadom na to, že som zatiaľ počas 3 tehotenstiev vracala asi len +-2x, tak je to vždy lepšie než MS v kombinácii s migrénou). Plus navyše osobne zvyknem nemať cyklus celé dojčenie, čiže efekt potom ešte pretrvá mnoho mesiacov +++ 🙂
Nie 🤣🤣🤣 však sa jej to vráti , bude 6 týždňov krvácať 🤣🤣🤣🤣

🙈