icon

Závidíte tehotným ženám oddych od menštruácie?

13. sep 2024

Ahojte,nájdu sa tu také ktoré sa pristihli niekedy pri Tom,že závidia tehotnej žene že si kus oddýchne od kramov aj keď deti ešte zatiaľ neplánujete ? Neviem či to je tým ,že má kamarátka provokuje že si od toho oddychuje a ja mám stále silné 🤣

mclissa
13. sep 2024

🤦🏻‍♀️

doriiis
13. sep 2024

@sisska96 ...dokonca uvažujem aj nad sterilizáciou si predstav.🤷🏻‍♀️
Ďakujem za tvoju starosť o moj organizmus,ale môžem ťa ubezpečiť,že som v poriadku.Gynekologa navštevujem pravidelne a preventivky musím absolvovať každý rok povinne.😊

kiki68
13. sep 2024

A co tym kojacim mamam, Ja som dva roky a nieco nemala menzes 😂🙈 Nebojte, vratilo sa to v plnej parade…

misinka20
13. sep 2024

Nie nezávidím, mám Mirenu a som 3 roky bez krámov...

monnci2226
13. sep 2024

@sisska96 ja mam teliesko tiez a teda dalsie tehotenstvo by mi ten organizmus znicilo ovela viac ako mi ,,ho nici,, teliesko. chvalabohu zatial kazdy moze o svojom tele rozhodovat podla vlastnych uvazeni ✌️

klarissa25
13. sep 2024

Môžeš závidieť aj tým co tehotne nie sú a nemajú ms...napríklad ja už 2 roky nemám. Mam hormonálne teliesko...a je to mega super

k_a_j_k_a
13. sep 2024

Tiež mám teliesko, uz druhé a menštruáciu som nemala 8 rokov. A dokonca nemávam ani nálady a žravky kvôli PMS. Ja som max. spokojná. A aj MM 🙂

doriiis
13. sep 2024

@k_a_j_k_a ...presne.Ja dokonca teraz chudnem a ide to pekne🙂

koniarova
13. sep 2024

@sisska96 ty si sem spadla z 15 storočia?

deedol
13. sep 2024

mne to napadlo, ale nie v suvislosti s kamoskami. ked som po tehotenstve a kojeni znova dostala menstruaciu, tak som bola taka, ze eeech, ako mi bolo dobre doteraz 🙂

zobaka
13. sep 2024

nezavidim, lebo maju ine zdravotne problemy, ktore musis znasat ako priberanie, zavodnovanie, kadeco, radsej tych par dni pretrpiet ako byt tehotna, ale aj mna stve silny menzes, ale hak tbl nechcem brat

martinkatinka
13. sep 2024

Nezavidim. MS nemam uz cca 15 rokov s prestavkami 😆

martinkatinka
13. sep 2024

@sisska96 predstav si, ze ja by som bez telieska bola "chora". Mam endometriozu a bez zastaveneho ms by som bola v bolestiach a kazdu chvilu na operacii cyst a lozisk.

tinka8512
13. sep 2024

@misinka20 tak toto zavidim, mam mirenu 4ty rok a menstruaciu mam normalne 😢
a nie nezavidim tehotnej nic, je to jedno z najnarocnejsich obdobi, nejaka menstruacia je oproti tomu nic

domka222
13. sep 2024

@zoja1234 ani ja nemám ms,lebo tiež mám teliesko. Vtedy výstelka nie je taká, ako pri normálnom cykle bez telieska. Si myslíš, že to tam dorastá každý mesiac a je z toho niečo hrubé ako matrac?😂

zuzanka.zuzu
13. sep 2024
zuzinka888
13. sep 2024

V 21storoci zena nemusi menstruovat ked nechce. A he to ok ak je pod dozorom lekara- prevencia a tak. Dnes zeny menstruuju" ovela viac" ako nase stare mamy ktkre mali po 8 deti. A nie nezavidela som tehotnym ale ked som porodila bolo fajn ze som pol roka neriesila vlozky, kalisky a tak.

doriiis
13. sep 2024

@zuzanka.zuzu ...teraz mám Levosert,predtým Mirenu.V podstate je to to isté.

domka222
13. sep 2024

@zuzanka.zuzu tiež Levosert

k_a_j_k_a
13. sep 2024

@zuzanka.zuzu mám Mirenu.

@doriiis držím palce 🙂 ja sa držím už roky na svojej váhe, čoho sa bojím je menopauza 😱

mimikarol
13. sep 2024

Ďakujem radšej budem mať menzes ako tehotná. Moje tehotenstvo bola jedna katastrofa od začiatku do konca. Mám endometriózu 4 stupňa takže moje krámy sú "super" ale vždy radšej to ako tehotenstvo

diewcatqoo
13. sep 2024

Vzdy som sa tesila na dojcenie, ze budem dlho dojcit a nebudem mat menzes. A po oboch porodoch som dostala menzes hned po sestonedeli aj napriek plnohodnotnemu dojceniu.

slavka1988
13. sep 2024

Ja by som radšej uvítala ms pretože mávam krátke,slabé a bezbolestne ,zatiaľ čo tehotenstvo mi je vkuse zle a niečo ma boli 😂🤷‍♀️

lucia13022023
13. sep 2024

Mne ms vôbec nevadí 🤣🤣🤣 asi mam šťastie, nemám bolesti a ani silnú, štyri dni prejdu ako voda a idem ďalej. Tehotenstvo som mala síce super, ale ku koncu to už bolo obmedzujuce a radšej budem mat ms ako byť tehotný vorvan🤣

cimage
13. sep 2024

Ja mam menstruaciu v poriadku, ziadne problemy, bolesti, ale vzdy som bola rada pocas tehotenstva, ze ju nemusim riesit. Ale inak to neriesim a nezavidim

martul
13. sep 2024

@sisska96 dievča ty si úplne mimo, fakt som takéto nezmysly už dávno nečítala. Ja mám HAK 17ty rok, všetko funguje perfektne, MS krátka bez bolesti, pravidelne chodím na preventívnu, výsledky ukážkové. A predstav si mám 3 deti, keď sme sa rozho pre druhé vysadila som HAK do dvoch mesiacov som bola tehotná, keď sme chceli tretie tak do 2 som bola v tom.

beata_k
13. sep 2024

Ano, priznam sa, ja som si oddychla😄

gaborka28
13. sep 2024

Ako dvakrat tehotná nezávidím, lebo viem, čo ich potom čaká 😁 nehovoriac o tých stresoch, kým ešte menzes po šestonedelí nenabehol a na nic sa nedalo spoľahnúť 😁 samozrejme, nechýbala mi, ale žeby som závidela tehotným, to fakt nie 😁

sisska96
13. sep 2024

@doriiis
@martul
@martinkatinka
@koniarova Tak veľa zdravia, len potom neplačte 😅 😅

martinkatinka
13. sep 2024

@sisska96 no ja nastastie neplacem od bolesti uz teraz