Závidíte tehotným ženám oddych od menštruácie?
Ahojte,nájdu sa tu také ktoré sa pristihli niekedy pri Tom,že závidia tehotnej žene že si kus oddýchne od kramov aj keď deti ešte zatiaľ neplánujete ? Neviem či to je tým ,že má kamarátka provokuje že si od toho oddychuje a ja mám stále silné 🤣
A co tym kojacim mamam, Ja som dva roky a nieco nemala menzes 😂🙈 Nebojte, vratilo sa to v plnej parade…
Nie nezávidím, mám Mirenu a som 3 roky bez krámov...
@sisska96 ja mam teliesko tiez a teda dalsie tehotenstvo by mi ten organizmus znicilo ovela viac ako mi ,,ho nici,, teliesko. chvalabohu zatial kazdy moze o svojom tele rozhodovat podla vlastnych uvazeni ✌️
Môžeš závidieť aj tým co tehotne nie sú a nemajú ms...napríklad ja už 2 roky nemám. Mam hormonálne teliesko...a je to mega super
Tiež mám teliesko, uz druhé a menštruáciu som nemala 8 rokov. A dokonca nemávam ani nálady a žravky kvôli PMS. Ja som max. spokojná. A aj MM 🙂
mne to napadlo, ale nie v suvislosti s kamoskami. ked som po tehotenstve a kojeni znova dostala menstruaciu, tak som bola taka, ze eeech, ako mi bolo dobre doteraz 🙂
nezavidim, lebo maju ine zdravotne problemy, ktore musis znasat ako priberanie, zavodnovanie, kadeco, radsej tych par dni pretrpiet ako byt tehotna, ale aj mna stve silny menzes, ale hak tbl nechcem brat
Nezavidim. MS nemam uz cca 15 rokov s prestavkami 😆
@sisska96 predstav si, ze ja by som bez telieska bola "chora". Mam endometriozu a bez zastaveneho ms by som bola v bolestiach a kazdu chvilu na operacii cyst a lozisk.
@k_a_j_k_a @doriiis @domka222 @martinkatinka aké zn. máte?
V 21storoci zena nemusi menstruovat ked nechce. A he to ok ak je pod dozorom lekara- prevencia a tak. Dnes zeny menstruuju" ovela viac" ako nase stare mamy ktkre mali po 8 deti. A nie nezavidela som tehotnym ale ked som porodila bolo fajn ze som pol roka neriesila vlozky, kalisky a tak.
@zuzanka.zuzu ...teraz mám Levosert,predtým Mirenu.V podstate je to to isté.
@zuzanka.zuzu tiež Levosert
@zuzanka.zuzu mám Mirenu.
@doriiis držím palce 🙂 ja sa držím už roky na svojej váhe, čoho sa bojím je menopauza 😱
Ďakujem radšej budem mať menzes ako tehotná. Moje tehotenstvo bola jedna katastrofa od začiatku do konca. Mám endometriózu 4 stupňa takže moje krámy sú "super" ale vždy radšej to ako tehotenstvo
Vzdy som sa tesila na dojcenie, ze budem dlho dojcit a nebudem mat menzes. A po oboch porodoch som dostala menzes hned po sestonedeli aj napriek plnohodnotnemu dojceniu.
Ja by som radšej uvítala ms pretože mávam krátke,slabé a bezbolestne ,zatiaľ čo tehotenstvo mi je vkuse zle a niečo ma boli 😂🤷♀️
Mne ms vôbec nevadí 🤣🤣🤣 asi mam šťastie, nemám bolesti a ani silnú, štyri dni prejdu ako voda a idem ďalej. Tehotenstvo som mala síce super, ale ku koncu to už bolo obmedzujuce a radšej budem mat ms ako byť tehotný vorvan🤣
Ja mam menstruaciu v poriadku, ziadne problemy, bolesti, ale vzdy som bola rada pocas tehotenstva, ze ju nemusim riesit. Ale inak to neriesim a nezavidim
@sisska96 dievča ty si úplne mimo, fakt som takéto nezmysly už dávno nečítala. Ja mám HAK 17ty rok, všetko funguje perfektne, MS krátka bez bolesti, pravidelne chodím na preventívnu, výsledky ukážkové. A predstav si mám 3 deti, keď sme sa rozho pre druhé vysadila som HAK do dvoch mesiacov som bola tehotná, keď sme chceli tretie tak do 2 som bola v tom.
Ano, priznam sa, ja som si oddychla😄
Ako dvakrat tehotná nezávidím, lebo viem, čo ich potom čaká 😁 nehovoriac o tých stresoch, kým ešte menzes po šestonedelí nenabehol a na nic sa nedalo spoľahnúť 😁 samozrejme, nechýbala mi, ale žeby som závidela tehotným, to fakt nie 😁
@doriiis
@martul
@martinkatinka
@koniarova Tak veľa zdravia, len potom neplačte 😅 😅
@sisska96 no ja nastastie neplacem od bolesti uz teraz

🤦🏻♀️