Žiaden dominantný folikul. Pomôže Clostilbegyt?
Baby, ktoré máte skúsenosti prosím píšte. Za posledné obdobie mám za sebou x vyšetrení. Najprv endometrium - vyliečené, potom rozbíjanie obličkových kameňou, vysoký prolaktín - naštastie už ok (prvý odber bol vraj robený len v zlom čase a bola som po rozbijani kamenov a tak) a teraz žiaden dominantný folikul. Snazime sa o dieta, stale sa nedari. Co ma caka? Zatial mam nasadené lieky clostilbegyt, resp.este len ich zacnem brat. Bral niekto tieto lieky? Pomohli Vam? Ak nepomohli čo ma čaká? Som už veeeľmi neštastná ☹
A pridavam zase ja: potom co mi diagnostikovali znizenu funkciu vajecnikov a lekar mi oznamil ze urcite nemozem teraz otehotniet lebo nemam ovulaciu a proste mi to tam nefunguje a tak, som ovulaciu mala (este ze som to nechala na moj pocit). Dokonca mi "naordinoval" sex, pretoze som bola v takom stadiu zeby som mohla otehotniet. A hned po ovulacii 2dni ma zacali boliet prsia a tak si zase myslim, ze to nevyslo ☹ Bodaj by som sa myslila a som tehotna.... ale....ved to chceme vsetky, sama ani neviem co mi vlastne je... ☹ Inac tu bolest prs tiez nechapem, lebo mna bolia prsia aj 2tyzdne pred menstruaciou..
BABY JA MAM DUCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Drzte prsty nech to bude pravda, rano testujem znovu, pretoze dnesny som si robila pred chvilou. Je 9DPO
@vvia tak ráno daj hneď vedieť. držím palčeky...
snad ano, pretoze pred chvilou som si robila dalsi ale bol negativny, ale tak ten som si teraz som si robila po hodine prveho cikania 😀 takze verim, ze bol len poriedený 🙂
@vvia nestresuj sa testami. a najlepšie je testiť až keď mešká mrcha. môže sa stať, že ak máš citlivý test, tak ti ukáže //. zvykne to byť keď sa bábenko zahniezďuje a začína produkovať HCG. ale nemusí sa uchytiť a ty dostaneš MS načas. neberie sa to ani ako potrat, lebo ty nič necítiš a nebyť toho citlivého testu, tak sa to nijak neprejaví... budeš z toho zbytočne v strese, kašli na to, viem čo hovorím. čakala som na // 1,5 roka
takze ranne testy negatívne. 😢
@vvia nestresuj prosím ťa. ešte nič nie je stratené. kedy máš dostať MS? kým nedostaneš tak nádej je vždy 😉
@gabriellka neviem, pretoze nemam pravidelny cyklus, niekedy koncom tohto mesiaca. teoreticky 28dní uz preslo, ale naposledy som mala MS az to 40dnoch a uprimne uz neverim, ze som tehotna 😢
@vvia ale no tak...ak to nevyšlo vyjde to na budúce. mne to vyšlo keď som to najmenej čakala, nenamotávaj sa na to. ako dlho snažilkuješ?
@gabriellka 8mesiacov
@vvia nebojkaj, dobre to dopadne 😉
@gabriellka bodajby si mala pravdu
@vvia ja viem že to počúvaš stále, ale môžeš veriť, ja som si tým tiež prešla. Je to na psychyku príšerné, hlavne keď sa ťa každý vypytuje, nemáš si s kým o tom pokecať, lebo ťa ľudia buď ľutujú, alebo presviedčajú že to dobre dopadne a máš pocit že tomu nikto na svete nemôže rozumieť. Mám to za sebou a stále tvrdím, že si to všetko budeme oveľa viac vážiť. raz z teba bude skvelá mamina, ale nedepkuj. užívaj si život vo dvojici, choďte na dovolenku, zabávajte si kým ste sami, potom budete všetku energiu venovať krpčekovi
Koľko máš rokov?
@gabriellka nie vela 24 🙂
@vvia teraz si ma pobavila. zlatko 8 mesiacov nie je vôbec veľa. Ja som čakala že mi napíšeš, že máš ale 37, to už je dôvod na paniku. Ale začala si relatívne skoro, uvidíš, že to dobre dopadne. Posielam tehu vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@gabriellka to som si aj tak trosku myslela, ze ta pobavim 😀 ale nemyslim si, ze to zalezi od veku. uz na strednej vsetky spoluziacky vedeli ze po skole budem rovno tehotna 😀 proste moja tuzba po dietati je velka.... skola skoncila, ja som sa vydala s manzelom sa velmi tesime a nic ☹ ja viem, ze raz pride, len momentalne som smutna. neviem to ovplyvnit.
@gabriellka a k veku: ak niekto caka do 37 kym sa rozhodne mat dieta a uprednostnuje 10rokov karieru tak chapem,ze sa nedari. Ale preco sa nedari nam. Ked jeden mame 24 a druhy 29. nechapem....
P.S. kazdopadne ti veeeelmi pekne dakujem za TEHU VIRUS. Zíde sa!!!!! 😉
a baby, ktore ste starsie a toto citajte, nemyslim to ako narazku, len chcem tym povedat, ze sa mi to nezda fer, ak zeny ktore nechcu otehotneju, ak tie co uprednostnuju karieru nad pracou sa potom divia. Je mi jasne, ze vsetko nie je len biele alebo cierne a dufam, ze sa nehnevate. Urcite mate rozne dovody a niektore nie jednoduche.
takze v piatok vecer som mala // v sobotu rano 3testy ukazali / dnes je nedela a ja spinim. mam este len 10DPO. nechapem, menzes som mala minuly mesiac po 40dnoch, zeby som mala tentokrat po 29dnoch. nedava to logiku kezde som mala ovu 18den.. Co ma toto znamenat? moj gynda ma dovcu 😢
@vvia ja keď som začala brať clostyl tak som dostávala ms presne na 28 DC a do vtedy som mávala cykly od 30 - 60 dní...takže to môže byť úprava aj vdaka hormonom. a si si istá s tou ovulkou na 18 den?
@gabriellka clostyl som nezacala brat pretoze aj napriek tomu, ze lekar predpokladal ze ovulku nemam na zaklade coho mi aj clostyl predpisal(pretoze okolo 10-11dna tam nebolo vidiet nic a povedal,ze nie je mozne aby ten folikul uz tak narastal) mala som na 18den(bol uplne prekvapeny, vraj ludske telo je nevyspytatelne) a som si ista, chodila som na sledovanie folikulov a na 16den mi povedal, ze budem mat ovulku 18den. takze sme mali od neho planovany sex este aj presne na cas a predpokladal,ze sa tentokrat podari....
@vvia a tvoj manžel bol aj na SPG? možno je chyba niekde inde...
@gabriellka nebol, uz sme objednany do GYNFivu ... 🙂 mne od zaciatku vraveli ze pravdepodobne budem na vine ja, lebo nemam ovulaciu a nakoniec bola len neskor. hovorila som gyndovi, ze sa mi zda ze ju mam posunutu, ale tak ja si mozem hovorit. + bola som v nemocnici s oblickovymi kamenmi a vraveli ze som dostala vysoku davku ziarenia, tak telo blbo reagovalo, aj som mala vyssie hodnoty prolaktinu, ale ten je tiez uz ok, vraj to vsetko suviselo s tou hospitalizaciou. teraz je vsetko z mojej strany ok (teda zatial, lebo kazdu chvilu mi hovoria nieco ine) a tak odoslali manzela. Snad dopadne dobre :(
@vvia a kedy idete?
mali sme ist v utorok, ale budeme to musiet prelozit. zajtra tam budem volat. takze som zvedava kedy nam daju nahradny termin.
tak daj potom info 😉
@gabriellka tak volala som na gyndu, ze co sa mi stalo, vraj mam cakat do stredy ☹ do GYN FIV sme na piatok.
@vvia drzim palceky, nech ti to uz vyjde...aj kamoska spinila a nakoniec bola... dufam, ze sa vam to tiez uz podari... a s tym vekom mas ozaj pravdu...my sme sli naplno od 17tich podarilo sa mi az v 23.. a kamoska ma tiez 22 teraz a az teraz sa zadarilo..rok sa snazili tak velmi ako to vy tu popisujete..teplota, ovulka, tabletky vselijake, drahy na spermio, laparo, prefuky atd...

yo, a este nieco k tomu dlhociznemu prispevku... po tom potrate som z kazdej strany pocuvala ako nemam tlacit na pilku a take reci, nedalo mi, plakala som niekolko mesiacov, psychicky som sa zrutila, ale podarilo sa...tak ako povedal dr...do pol roka.. presne na den sa jeho slova splnili...