Žltá stolica u dospelého
Ahojky chcem sa opytat, mozno budete vediet poradit viac ako na stene, mam traviace problemy, zlta stolica, vlastne v podstate vkuse zlta hnacka, krce brucha a hnilobne zapachajuca stolica, alergia na mlieko a celiakia je vylucena, vysledky z krvy msm ok lebo som bola pred tyzdnom na preventivke, na gastro idem az v auguste, velmi sa bojim ci to nemoze byt nieco vazne, ako rakovina pankreasu kde je jeden z priznakou zlta stolica, este si myslim ze by to mohla byt histaminova intolerancia, mali ste niektora zltu stolicu pri Hit? Dakujem
@bielavila a skús si prečítať aj toto https://www.babskeveci.sk/mrkvova-polievka-pri-...
@bielavila tak jedávaj každý večer strúhanú mrkvu toho pol kila aspon dva týždne, malo by ti polepšiť .. a uvidíš to aj na stolici. Mala by prestať byť hnačkovitá, a mrkvu by malo byť vidno každým dňom menej.
Teda prvé dni ako zješ tak asi výjde von, nestrávená ale malo by to pomôcť naštartovať trávenie, a aj mrkva bude časom v inom stave natrávená ... a nakoniec by si ju nemala vidieť.
@bielavila ahoj,aj ti nieco zistili?prosim ta napis mi.aj ked na mail: jaja.simunova@gmail.com.Mam to iste.ďakujem
@8611 no začal mať ake divne stolice a išiel lebo ho bolelo bucho potom prestala za dva dni zasa začalo pár dni mal žltu stolicu potom zápchu najprv mu začala cukrovka a potom s toho po čase dostal tu ťažku pankreatítidu.Nemusi to byť vždy to najhoršie ale každopadne treba vyhľadať lekára čim skôr tým lepšie.Može to byť aj celiakia alebo crohnova choroba to sú tiež podobne priznaky.A chudneš na váhe.Urobia ti všetky vyšetenia a s toho budu vedieť tak na diaľku je to vždy iba rada ale najviac odhalia vyšetrenia.
@bielavila ahoj chcem sa spytat ako si dopadla na vysetreni.... Moja mama umrela na rakovinu pankreasu pred mesiacmi(((a ja mam to iste presnz co ty... Krce pred zlta stolica hnacka... Skor taka posekana stolica.... Tak sa bojim aj ja sono mi robili ale ze vyzera vse v poho...niekto mi, ale spominal ze sonom sa to neda zistit ani pankreas ci je zapal alebo pod....
@luluncek sonom pankreas nezistia. Pokial tvoje problemy pretrvavaju, ries to co najskor
Mala som stym. Problem pred pol rokom robili mi vselijake vysetrenia na nic neprisli ze zrejme virus.... Nejaky dali atb po pol roku mam to zaseee.konecne idem aj na gastro... Ano krize ma bolia dost... Uz aj unava ide strasne na mna ((palenie v bruchu a žaha za tie posledne dni to ide horsie a horsie....
@lindusss2016 viem. Mama mi umrela. Na pankreas v lete... Ale mna neboli tam. Kde je pankreas vsetko naokolo kde su crev a tak...
@ewka1980 v podstste mi nezistili vobec nic iba zapaleny pazerak, musim povedat ze stolicu mam stale obcas zltu, ale uz sa tym tak intenzivne nezaoberam lebo by mi preskocilo, ozaj som mala stavy ze zomieram na rakovinu pankreasu, lekari zo mna boli nestastni, trosku som si dala do kopy psychiku a je to lepsie... urobili mi rozne vysetrenia a podla nich som zdrava tak tomu verim nejako
@8611 ja mám tieto isté problémy až na to, že raz hnačka raz zápcha, v minulosti som mala HIT, od októbra mám bolesti v pravom boku štipavp palive a stále sa to stupňuje. Prešla som všetkými vyšetreniami CT, MR, sono kolono, gastro a nič mi nezistili len laktozovu int. a helicobaktera. Mám stále nádchu vypadávajú mi vlasy a schudla som 15 kilov + tie neskutočné bolesti
@katka19275 preboha ☹
@katka19275 helicobaktera ti liecili?...

@bielavila no myslela som skôr to, v akom stave bude mrkva pri vylučovaní, aby si zistila či ti trávi črevo .